Creatief meedenken

Wij maken uitsluitend gebruik van vrije-uitloopfantasie…

Creatief meedenken

Misschien herken je het wel: je hebt een notitieblaadje of een lijstje in je telefoon met ideeën die je ooit nog een keer wilt uitvoeren. Eén probleem: je bent helemaal vastgelopen en weet niet welke stap je moet zetten om je plannen om te zetten in werkelijkheid. Vergelijkbaar met schrijvers die een writer’s block hebben. Wij denken creatief met je mee en blazen een frisse wind door jouw ideeën. We kunnen zelfs meehelpen met de realisatie.

Onze ervaring is breed

Het is jammer wanneer een goed idee niet wordt uitgevoerd omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe je moet beginnen of niet de juiste middelen voorhanden hebt. Wij hebben een brede ervaring met het realiseren van diverse media-uitingen. 

 

In het verleden werkte ons team mee aan verschillende producties: bordspellen, theatervoorstellingen, speelfilms, documentaires, websites, online tools… Niets is te gek! Wij verleenden onze medewerking aan groots opgezette projecten, maar ook de organisatie van bijvoorbeeld een leuk, kleinschalig feest namen we voor onze rekening. Mede door al deze activiteiten is onze ervaring groot. 

 

In ons directe netwerk zitten de meest uiteenlopende bedrijven met ieder hun eigen specialisme. Laat je idee aan ons horen en kom dichterbij de realisatie.

kip ei persend

Wij denken graag met je mee bij het uitvoeren van je idee!

Ons team bestaat uit creatieve denkers die ruime ervaring hebben opgedaan met hun betrokkenheid bij diverse projecten. Wij kunnen jou advies geven en ondersteuning bieden bij het uitvoeren van artistieke aangelegenheden. Creatief meedenken kan bij jou op kantoor, maar ook op een inspirerende locatie of gewoon tijdens een wandeling in een natuurrijke omgeving. In het bos borrelen vaak de beste ideeën naar boven. Nadat het idee is uitgedacht, maken wij voor jou een plan op maat en helpen we bij de uitvoering en de productie.

Hoe gaat zo’n brainstormsessie in zijn werk?

Creatief meedenken is een creatief proces en laat zich niet bepalen door een standaardformule of -protocol. Tóch is er een aantal elementen dat steeds terugkomt. Over het algemeen is een kort telefoongesprek het vertrekpunt. Tijdens dat telefonische contact vertel je ons jouw idee en stellen we samen vast wat er nodig is om jouw idee te realiseren. Deze eerste kennismaking is laagdrempelig. Op basis van jouw verhaal maken wij een vrijblijvend voorstel en zoeken we de juiste creatieve meedenkers.

Volledige overdracht

Soms komt het voor dat je zelf geen gelegenheid hebt om het idee uit te werken. Wij nemen deze taak dan graag over en doen er alles aan om jouw ei uit te laten komen!

focus-photo-of-yellow-paper-near-trash-can-850216