×
overheid publieke sector gemeente provincie stad camera visuele storytelling gemeenschapsfocus dynamische opnames lokale inzichten

Wij produceren doeltreffende films voor bedrijven

Videoproductiebedrijf Veenendaal

Als ondernemer in het ondernemende en bruisende Veenendaal weet je dat online en offline zichtbaarheid cruciaal is voor succes. Met onze videoproductieservice til je jouw (online) marketing naar een hoger niveau. Wij produceren doeltreffende videocontent voor bedrijven en organisaties. En dat alles doen met een gedreven team van filmmakers en een aantal vaste specialistische freelancers. Ons bedrijf is gevestigd op de Vendelier in Veenendaal, naast een kantoor hebben we ook een eigen filmstudio, welke is geschikt voor (video)podcasts, webinars en videocontent.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

MKB industrie productie bedrijf cameraman achter de schermen exclusieve blik dynamische opnames werkvloer inzichten

Alles begint bij een doel

Hét doeltreffenste videoproductiebedrijf van Veenendaal

Sinds 2016 zijn wij gevestigd in Veenendaal en zijn wij een veel geziene naam. We zijn actief met onze zichtbaarheid in Veenendaal en dragen ons steentje bij een diverse verengingen en stichtingen in Veenendaal en de regio. Wij vinden het belangrijk dat videocontent bijdraagt aan het behalen van een doel. Dit doel kan bijvoorbeeld zijn het werven van personeel, het vinden van nieuwe klanten of het informeren van opdrachtgevers. Ook naamsbekendheid kan een reden zijn om te kiezen voor videomarketing.

Offerte aanvragen of neem contact op

filmcrew cameracrew runner decoratie jib cameraman filmmaker productvideo bts achter de schermen making off

Video’s laten maken in Veenendaal

Wij produceren dagelijks video’s voor Veenendaal

Ons videoproductiebedrijf is gevestigd in Veenendaal, waar we dagelijks werken aan videoproducties voor diverse opdrachtgevers in Veenendaal maar ook ver daar buiten. Met een team van gedreven professionals en een flexibele pool van vaste freelancers is er een breed scala aan talent beschikbaar om elk project tot een succes te maken. Van storyboarding en scriptwriting tot het draaien van de beelden en de post-productie, elk aspect van het videoproductieproces wordt met zorg en precisie uitgevoerd. En dat alles met een doordacht maar flexibel productieproces.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld van een videoproductie

VIDEO INVOEGEN

product video boek advertentie studio product fotografie commercial promotie

Het kostenplaatje

De kosten van een videoproductie in Veenendaal

Het is lastig om een vaste prijs te koppelen aan een dienst wat volledig maatwerk is, zoals bij het produceren van doeltreffende video’s. De kosten zijn afhankelijk van de soort video, het aantal draaidagen en de wensen voor de nabewerking. Denk hierbij aan ondertiteling, animaties en voice-overs. Wanneer je kiest voor een bedrijfsfilm kan dit al vanaf 2.500 euro. Maar een korte vlog of instructie video is al mogelijk vanaf 750 euro. Wil je meer weten over wat videomarketing voor jou kan gaan kosten? Neem vrijblijvend contact met ons of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen of neem contact op

Videobewerking van TikTok videocontent, gericht op het optimaliseren van visuele aantrekkelijkheid en boeiende storytelling voor TikTok gebruikers

Veenendaal en video

Het dorp Veenendaal met stadskenmerken

Officieel is Veenendaal een dorp maar heeft het alle faciliteiten en kenmerken van een echte stad. Met een levendige gemeenschap van meer dan 65.000 inwoners en ruim 5.000 bedrijven, is Veenendaal een grote speler omtrent ondernemen in de regio. Door dit grote aantal bedrijven is de concurrentie soms sterk voelbaar, videomarketing kan zorgen voor onderscheid. En met goede profecionele videocontent val jij meer op dan de concurrent. Door het hoge inwoners aantal is het vrijwel zeker dat ook jouw doelgroep zich in Veenendaal bevindt.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op