×
TikTok geoptimaliseerde staande videocontent, Portrait formaat videos met creatieve videobewerking voor pakkende TikTok social content

Wij produceren doeltreffende video’s

Bedrijfsfilm laten maken in Rhenen

Rhenen is volgens ons het meest bekend van de panda’s die er sinds 2017 te vinden zijn in de Ouwehands Dierenpark. Maar ook de bijzondere Cunera kerk en de Rijn mogen niet klagen over hun zichtbaarheid. Als ondernemer wil je ook bekend en zichtbaar zijn. Wil jij met video scoren in Rhenen? Lees deze blog voor meer informatie over het laten maken van een bedrijfsfilm in Rhenen.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

overheid publieke sector gemeente provincie kanaal camera videocontent informatieve uitzendingen lokale verhalen gemeenschapsbetrokkenheid heldere communicatie

Een plaats vol verrassingen

Over Rhenen in het kort

In Rhenen zijn er circa 1.500 bedrijven te vinden en z’n 15.400 inwoners. De meeste inwoners zijn tussen de 45 jaar en de 65 jaar. Maar ook zijn er veel volwassen te vinden met de leeftijd van 25 jaar tot 45 jaar. Gemiddeld heeft elk huishouden 2 kinderen.

Een van de grootste attracties van Rhenen is de dierentuin die jaarlijks z’n 1.000.000 gasten ontvangt. Ook zijn er in het winkelcentrum leuke kleine restaurantjes te vinden. Qua bereikbaarheid ligt het tussen de A12 en de A15 en heeft het een eigen treinstation.

Rhenen is ook een zeer ondernemende stad waar veel activiteiten worden georganiseerd. Zo is in 2012 Koning Beatrix langs geweest op Koningendag en vind er jaarlijks de Rijnweek plaats. De Rijnweek is een groot (gratis) festival welke 1 week duurt. Elke avond zijn er verschillende artiesten te zien en er is een grote kermis.

Rhenen werkt samen met het samenwerkingsverband Regio Foodvally. Hierbij zitten ook de gemeenten Veenendaal, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude. De Foodvally is een samenwerkingsverband waarbij bedrijven en onderwijsinstellingen met elkaar samenwerken.

Offerte aanvragen of neem contact op

filmset product videoshoot lampen achter de schermen FS7 Sony camera slider studio opname belichting apparatuur crew actie regisseur cinematografie professioneel camerawerk dynamische shots opnameproces productpresentatie visuele storytelling

Video zorgt voor zichtbaarheid

Werkt videomarketing in Rhenen?

Videomarketing werkt met de juiste aanpak en het juiste plan in vrijwel elke plaats. Er zijn veel bedrijven die een bedrijfsfilm hebben maar structureel online videocontent plaatsen gebeurt nog weinig in Rhenen. Wanneer je doelgroep vooral jongeren zijn of mensen die veel op online platformen zitten (zoals Facebook of LinkedIn) en veel opzoeken op internet is video een goed medium om je boodschap over te brengen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Animatie beelden of echte beelden?

Dit antwoord zal per bedrijf en branche verschillend zijn. Echte mensen op beeld wekken natuurlijk veel makkelijker vertrouwen op dan een getekend poppetje met een voice-over. Maar sommige diensten zijn lastig goed uit te leggen met echte beelden, animatie kan hier het verschil in maken. Het is ook mogelijk om animatie toe toevoegen in een bedrijfsfilm of online videocontent.

Wij kijken altijd eerst wat de boodschap is en het doel van de video. Animatie moet een echte meerwaarde hebben ten opzichte van filmbeelden. Pas dan adviseren wij animatie te gebruiken. Qua kosten zit er niet altijd een groot verschil in, maar dit is ook weer per project verschillend.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Rhenen?

Een bedrijfsfilm laten maken daar is helaas geen vaste prijs voor omdat het altijd maatwerk is. Want bereik je je doel wel met 1 video? Of heb je een serie van video’s nodig om echt het succes te behalen wat je wilt. Wil je exact weten wat de kosten zijn voor een bedrijfsfilm in de regio Rhenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, je krijgt dan ook direct advies over of video wel echt gaat bijdragen aan het behalen van je doelen.

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op