×
sony after movie camera film laten maken videoregistratie sfeervideo

Een doeltreffende aftermovie

Aftermovie laten maken

Organisaties en bedrijven laten aftermovies maken om de sfeer en beleving van een evenement vast te leggen en vervolgens te delen met alle bezoekers. Door een korte film te laten maken van jouw evenement, concert, festival conferentie of andere soorten bijeenkomsten kun je jouw publiek bedanken voor hun komst. En creëer je een film die bezoekers kunnen gebruiken om het evenement of de bijeenkomst weer even her te beleven. Daarnaast kan het ingezet worden om volgende edities te promoten.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

Wij maken niet alleen de video
Wij adviseren zoals wij ook zelf geadviseerd willen worden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

filmmaker cameraman aftermovie evenement herinnering highlights sfeer impressie verslag montage creatief visueel dynamisch storytelling videocontent

Je had erbij moeten zijn!

Waarom een aftermovie laten maken?

Hoe groot of klein je evenement of bijeenkomst ook is, er zullen vele bezoekers op afkomen. Dit kan variëren van honderden tot zelfs tienduizenden bezoekers. Vooraf aan het event doe je veel aan de promotie om de zaal of het festivalterrein vol te krijgen. Maar om dit volgend jaar nog makkelijker te maken is het handig om een beeldbank op te bouwen en een aftermovie te laten maken. Videocontent is in de online marketing wereld een van de belangrijkste middelen om doeltreffend te communiceren. Video prikkelt meer zintuigen dan een stuk tekst of een afbeeldingen, door een goede aftermovie te laten maken kan je potentiele bezoekers volgend jaar over de streep trekken om er zelf bij te zijn.

Offerte aanvragen of neem contact op

aftermovie concert muziekoptreden sfeer impressie hoogtepunten publiek podium artiesten live optreden energie visueel verhaal camerawerk montage evenement muziekfestival

Alles wat jij wilt kan

Soorten aftermovies

Een aftermovie is een breed begrip wat we veel al kennen van bijvoorbeeld grote concerten en festivals. Maar professionele aftermovies kunnen ook zeker voor MKB bedrijven en non-profit organisaties veel zichtbaarheid generen. Denk bijvoorbeeld aan openingen van nieuwe bedrijfslocaties, congressen, open dagen en zakelijke bijeenkomsten. Het is zelfs mogelijk om niet alleen snelle beelden te laten zien, maar ook echte inhoud van de sprekers terug te laten horen in de vorm van korte quotes. Of reacties van bezoekers en gasten van de bijeenkomst of het evenement.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier een voorbeeld van een aftermovie

Bekijk alle cases

cameraman kleine camera aftermovie social media content socialvideo

Niet alleen beelden maar ook inhoud

Je boodschap overbrengen

Een video met mooie beelden is natuurlijk leuk om naar te kijken, maar wat onthoud je na die tijd? De mooie beelden? Dat draagt niet bij het overbrengen van jouw boodschap als organisatie of bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat iedere film die wij produceren een duidelijke boodschap overdragen en bijdragen aan een doel. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om volgend jaar meer bezoekers te trekken voor jouw event. Een goede aftermovie geeft de hoogtepunten weer in mooie dynamische beelden met daardoorheen een rode draad met de kernboodschap van het evenement. Dit kan door interviews met bezoekers, een voice-over, tekst in beeld of korte quotes van sprekers uit hun presentatie.

Offerte aanvragen of neem contact op

gimbal camera stabilisator aftermovie congres vloeiende opnames evenement sfeerimpressie dynamisch bewegende beelden professioneel camerawerk congresactiviteiten publiek sprekers interactie visuele verslaggeving storytelling technologie

Bedenk het maar

Alles is mogelijk, ja echt!

Ons team houdt van een uitdaging, hoe gekker de vraag, hoe blijer wij worden. Onze creatieve hoofden draaien dan overuren. Of het gaat om super slowmotion beelden van springende en dansende mensen, drone opnames om het gehele terrein goed in beeld te brengen of timelapses. Ook kunnen wij animaties maken in jouw huisstijl om de video nog herkenbaarder te maken voor jouw merk. Wij denken mee in oplossingen en zien iedere uitdaging als een nieuwe kans.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op