×
beursvideo inhuren video beurs cameraman

Inspireer bezoekers met beeld

Beursvideo laten maken

Met een goede beursvideo in je stand, zal niemand je snel vergeten. Voor het laten maken van een beursvideo kunnen wij veel betekenen. Wanneer je als bedrijf op een vakbeurs staat sta je daar niet alleen. Maar hoe val je dan op tussen al die beursstands? Een beursvideo kan ervoor zorgen dat de aanwezigheid van jouw bedrijf op de beurs aanzienlijke vergroot. En dat bezoekers langer zullen blijven staan bij jouw beursstand wat kan leiden tot meer interessante leads.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

beursvdeo vakbeurs beurshal offline reclame beurs video museum

Alles begint bij het begin

Creatieve beursvideo’s met een goed verhaal

Alles valt of staat met een goed verhaal, wanneer een verkoop gesprek bestaat uit een slap verhaal. Zal de verkoop minder succesvol zijn dan wanneer er een sterk en kloppend verhaal wordt aangedragen. Dit geldt ook voor het maken van een doeltreffende beursvideo. Beurs bezoekers kan je inspireren met een goed verhaal, maar niet altijd heb je genoeg personeel om alle mogelijk toekomstige klanten en zakelijk partners aan te spreken. Met video kun je het te veel van bezoekers in je stand toch aanspreken. Voor het geluid kun je er eventueel voor kiezen om een telefoonhoorn of koptelefoons uit te delen. Dit vergroot de beleving voor de bezoeker.

Offerte aanvragen of neem contact op

cameracrew geluidsman cameraman beursvideo beurs beursfilm scene film script

Laat zien en wordt gezien

Jouw video op grote LED displays

Dan heb je die geweldige beursvideo laten maken maar waar laat hem dan zien? Op een 27 inch TV scherm, mee genomen van kantoor. Of toch liever op een mooie LED video-wall of meerdere grote schermen? Ook de presentatie van de video draagt bij aan de zichtbaarheid van jou als bedrijf op de beurs. Wij zelf zijn niet handig met ‘hout en spijkers’ maar hebben wel een netwerk in standbouwers, zij kunnen mee denken in het ontwerp. Zodat jouw bedrijf het beste tot zijn recht komt en de beursvideo een goede plek krijgt.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld van een beursvideo

Bekijk alle cases

video camera beurspromotie

Retargeting marketing met video

Stuur je bezoeker achteraf een video

Naast dat video op de beurs zelf goed kan werken, kan het ook achter af goed werken. Wanneer bijvoorbeeld de beursorganisatie achteraf een mailing doet. Kan hierin een korte aftermovie worden mee genomen. Ook kun je zelf jouw gewonnen leads van de beurs een mailsturen met bijvoorbeeld een bedrijfsfilm. Zo kunnen de potentiële klanten en partners thuis nog een rustig bekijken wat jullie als bedrijf uniek maakt.

Offerte aanvragen of neem contact op

filmcamera videocamera appratuur filmmaker werkplek filmen achter de schermen

Opvallen zonder schreeuwen

Hoe val je op tijdens een beurs?

Hierboven zijn al een aantal voorbeelden genoemd maar er is meer om ervoor te zorgen dat je opvalt met jouw beursstand. Denk bijvoorbeeld aan een goed gebouwde beursstand met ruimte voor meerdere interactieve videoschermen. Meer hierover lees je in de blog; Opvallen op een vakbeurs met video, hoe doe je dat?.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op