×
catering bakker horeca macro laowe probe lens dolly camera filmmaker film appratuur bedrijfsfilm

‘Klein detail, groot effect’

Video voor de horeca- en recreatiesector

De horeca- en recreatiesector draait om het bieden van onvergetelijke ervaringen, het brengen van sfeer en het ontzorgen van gasten en bezoekers. De doelgroep bestaat veelal uit particulieren en zakelijke klanten, om deze doelgroep te gebruiken wordt er veel aandacht besteed aan online marketing. Een goede website met boekingsmodule en een up-to-date Instagram en Facebook tijdlijn. Video kan een volgende stap zijn in het bereiken van een grotere doelgroep en nieuwe potentiële gasten, samenwerkingen met partners en ook personeel.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

Bedrijfsfilm opname in een vakantiepark met focus op horeca, camerawerk dat de sfeer en faciliteiten van het park vastlegt.

Die éne juiste snaar

Deel de sfeerbeleving

Video is ongeëvenaard in het overbrengen van sfeer en gevoel, met een goede professionele film kun je exact die juiste emotie raken die je wilt raken. Of het nu gaat om het knapperen van een haardvuur in een gezellig en sfeervol restaurant, of de zonsondergang die weerspiegelt op het water van een vakantiepark, video brengt de sfeerbeleving op het scherm van potentiële gasten of bezoekers.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bedrijfsfilm over een vakantiepark met nadruk op het zwembad en recreatiegebieden, inclusief de horecafaciliteiten binnen het park.

Een kijkje achter de schermen

Videcontent voor het wekken van vertrouwen

Een kijkje achter de schermen doormiddel van een doeltreffende video kan een dieper vertrouwen en waardering wekken voor jouw horecaonderneming of recreatiepark. Het delen van de gezichten en verhalen achter de schermen kan ook een persoonlijke verbinding creëren die gasten aantrekt. En draagt bij aan de naamsbekendheid van je merk. Een grotere naamsbekendheid kan ook helpen bij het gemakkelijker werven van nieuwe medewerkers. Ook testimonialvideo’s kunnen helpen bij het wekken van vertrouwen bij toekomstige medewerkers en gasten.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een bedrijfsfilm voor de horecabranche

Bekijk alle cases

filmmaker recreatiepark vakantie horeca recreatie film laten maken boot haven camera

In vogelvlucht een overzicht van het gehele park

Dronevideo: Een kijkje van bovenaf

Een professionele (indoor) dronevideo biedt een goed overzicht van jouw horecagelegenheid of vakantiepark aan potentiele nieuwe gasten en bezoekers. Alle recreatie- en vergaderruimtes worden op een unieke manier in beeld gebracht, zowel van binnen als van buiten. Een dronevideo toont de omvang en schoonheid van de horeca- en recreatiegelegenheid. Van luchtopnamen van uitgestrekte vakantieparken tot panoramische beelden van gezellige terrassen.

Offerte aanvragen of neem contact op

film studio kookinstructie video catering horeca chefkok uitleg bereiding video

Bereik die échte ‘horecatijgers’

Nieuwe medewerkers werven met video

In de concurrerende horeca- en recreatiesector is het aantrekken van talentvol en gepassioneerd personeel een lastig onderwerp. Video speelt een significante rol in het werven van personeel vandaag de dag. Met een doeltreffende geproduceerde wervingsvideo kunnen horeca- en recreatiebedrijven de essentie van hun merk, cultuur en werkomgeving (het DNA) overbrengen aan potentiële nieuwe werknemers.

Door het delen van testimonialvideo’s van huidige medewerkers, beelden van de werkplek en hoogtepunten van wat het werken bij de horecaonderneming uniek maakt, kan video een authentiek beeld schetsen van wat nieuwkomers kunnen verwachten. Verder kunnen vacature en wervingsvideo’s over functiebeschrijvingen, groeimogelijkheden en trainingstrajecten helpen om duidelijke verwachtingen te stellen en tegelijkertijd enthousiasme te wekken bij potentiële werknemers. In een tijd waarin de eerste indruk enorm telt, biedt een creatieve en goed doordachte wervingsvideo een krachtig medium om talent aan te trekken en een positieve werkgeversbranding te bevorderen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op