×
cameraman Steadicam stabilisator gimbal livestream liveregistratie operator ronin

Online toegankelijk voor iedereen of een besloten groep

Livestreamen evenementen

Een concert, congres of bedrijfsjubileum is het allerbeste om fysiek op locatie mee te maken. Maar in sommige gevallen is dat niet altijd mogelijk, daarnaast is het ook niet altijd in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niet altijd wenselijk om veel te reizen. Een online alternatief van het evenement is een duurzame oplossing die tevens ook zorgt voor een breder bereik.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Overal en altijd
Onze techniek voor livestreaming kan overal en altijd geplaatst worden.

icoon internet van ei naar kip huisstijl

Eigen internetverbindingen
Wij regelen altijd onze eigen internet en combineren deze voor een stabiele stream.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Ruime ervaring
Onze kennis is breed en daardoor kunnen we een goed advies geven.

icoon presentatie klikker van ei naar kip huisstijl

Dynamische interactieve
Interactie van chat met polls tot inbelverbindingen met video.

regisseur livestream webinar online alv events videoregistratie schakeltechnicus

Vanuit huis een concert of presentatie volgen

Wat is evenementstreaming?

Evenementstreaming is het livestreamen van een evenement. Een evenement livestreamen is sinds de coronapandemie steeds populairder geworden denk aan de pubquiz’s met medewerkers of online concerten. Ook vandaag de dag wordt er veel gelivestreamt denk aan Instagram en YouTube. Door jouw doelgroep een online alternatief aan te bieden beleven ze jouw evenement vanuit huis, zonder reisbewegingen.

Offerte aanvragen of neem contact op

flightcase evenement entertainment live videoregistratie evenementen transport uitrusting bescherming professioneel audiovisueel apparatuur organisatie setup podium

Samen met professionele partners

Evenementen techniek

Naast video, podcast en webinar producties vinden we het ook leuk om de techniek te faciliteren bij evenementen. Dit doen wij in samenwerking met professionele partners die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van licht en geluid. Onze flexibele en doordachte werkwijze passen we ook toe bij het regelen en faciliteren van techniek bij evenementen. Denk daarbij aan geluidsversterking, licht, LED-walls en presentatieschermen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier een live registratie van dansgroepen

Bekijk alle cases

evenementen livestream op locatie festival muziek uitzending live publiek evenement techniek interactie sfeer presentatie locatie outdoor indoor

Een geslaagd online bedrijfsfeest

Livestream van bedrijfsfeest of meeting

Sinds de coronapandemie zien we dat veel evenementen, congressen, jubileums en meetings bij bedrijven en organisaties ook online worden aangeboden. In de vorm van een hybride bedrijfsevenement, deze vorm van livestreamen zorgt ervoor dat de bezoekers en gasten thuis vrijwel dezelfde ervaring ervaren als de mensen in de zaal of op locatie. Wij kunnen de volledige techniek verzorgen die nodig is bij het organiseren van een online of hybride evenement.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op