×
camera sony 4k filmmaker cameraman

Wij produceren doeltreffende films voor bedrijven in Ede

Videoproductiebedrijf Ede

Als ondernemer in het dynamische Ede ben je je bewust van het belang van zichtbaarheid, zowel online als offline, voor het behalen van je doelen. Onze videoproductiediensten brengen jouw (online) marketingstrategieën naar een geheel nieuw niveau. Wij creëren effectieve videocontent die aansluit bij de behoeften van bedrijven en organisaties. Dit alles realiseren we met een gepassioneerd team van filmmakers en een selectie van gespecialiseerde freelancers. Onze thuisbasis vind je op de Vendelier in Veenendaal, waar we beschikken over zowel een kantoor als een moderne filmstudio, perfect voor het produceren van (video)podcasts, webinars en diverse videocontent.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

MKB industrie productie bedrijf cameraman achter de schermen exclusieve blik dynamische opnames werkvloer inzichten

Alles begint bij een doel

Hét doeltreffenste videoproductiebedrijf van de regio

Sinds ons startjaar in 2016 hebben wij onze plek stevig verankerd in Veenendaal en zijn we uitgegroeid tot een erkende speler in de regio. Met onze actieve aanwezigheid en zichtbaarheid in Ede zetten we ons in voor diverse verenigingen en stichtingen, niet alleen in onze thuisbasis maar ook in de omliggende gebieden. Wij zijn van mening dat videocontent een cruciale rol moet spelen in het realiseren van specifieke doelstellingen. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuw talent, het uitbreiden van de klantenkring, het informeren van opdrachtgevers of het versterken van je merknaam; videomarketing is een strategische keuze met impact.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een scherm met een videocontent bewerkingstijdlijn, waarin een editor bezig is met het nauwkeurig monteren en aanpassen van videofragmenten, met nadruk op de precisie en creativiteit die nodig zijn voor effectieve videomontage

Video’s laten maken in Ede

Wij produceren video´s voor Ede en de regio

Dagelijks werken we met passie aan videoproducties voor een breed spectrum aan opdrachtgevers, in Ede en de regio. Ons team, een mix van toegewijde professionals en een solide netwerk van gespecialiseerde freelancers, staat garant voor een diversiteit aan vaardigheden om ieder project succesvol af te ronden. Van het ontwikkelen van een storyboard en het schrijven van een script tot het filmen en de nabewerking: elk facet van het productieproces wordt met doordachte aandacht en nauwkeurige precisie benaderd, ondersteund door een doordacht én flexibel productiesysteem.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld van een videoproductie

VIDEO INVOEGEN

Een op locatie ingerichte studio met een groen scherm, gebruikmakend van chroma key techniek, waarmee realistische achtergronden en visuele effecten kunnen worden gecreëerd, essentieel voor dynamische video- en filmproducties

Het kostenplaatje

De kosten van een videoproductie in Ede

Het vaststellen van een standaardprijs voor een dienst die geheel op maat is, zoals het produceren van effectieve video’s, is complex. De investering hangt samen met diverse factoren, zoals het type video, het aantal productiedagen en specifieke nabewerkingsverzoeken, waaronder ondertiteling, animaties en voice-over werkzaamheden. Voor een professionele bedrijfsfilm beginnen de tarieven bijvoorbeeld vanaf 2.500 euro, terwijl een eenvoudige vlog of instructievideo al realiseerbaar is vanaf 750 euro. Benieuwd naar wat videomarketing specifiek voor jou zou kosten? Wij staan open voor een gesprek of stel een aanvraag in voor een gedetailleerde offerte.

Offerte aanvragen of neem contact op

Videobewerking van TikTok videocontent, gericht op het optimaliseren van visuele aantrekkelijkheid en boeiende storytelling voor TikTok gebruikers

Ede en video

Een stad aan de rand van de Veluwe

Ede is een groeiende gemeente in het centrum van Nederland, bekend om zijn natuurrijke omgeving met de Veluwe en de Gelderse Vallei in de nabijheid. Met ruim 115.000 inwoners biedt Ede een dynamische markt voor bedrijven en ondernemers.

Door de omvangrijke bedrijvigheid kan de concurrentie intens zijn. Videomarketing kan in zo’n omgeving het verschil maken. Met professionele videocontent spring je eruit ten opzichte van concurrenten. Gezien het hoge aantal inwoners in Ede, is het aannemelijk dat ook jouw doelgroep hier vertegenwoordigd is. Videocontent die aansluit bij de lokale gemeenschap kan zorgen voor een sterke verbinding met je doelgroep en je onderneming een voorsprong geven.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op