×
Filmstudio en fotostudio te huren in Veenendaal, nabij Ede en Utrecht, geschikt voor diverse film- en fotoshoots met professionele faciliteiten.

Een filmstudio huren

Filmstudio huren

Het vinden van de perfecte locatie voor een fotoshoot kan een uitdagende opgave zijn. Wij bieden een oplossing die niet alleen flexibel en toegankelijk is, maar ook uitgerust met alle benodigdheden voor een professionele fotosessie. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden van onze fotostudio, van de ruimte en het comfort tot aan de uitgebreide collectie apparatuur.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Makkelijk bereikbaar
Naast A12 en dichtbij station Veenendaal-De Klomp.

icoon van ei naar kip huisstijl filmspot licht gaffer

Uitgebreide verlichting
Er zijn standaard vijf softboxes beschikbaar en diverse RGB LED lampen.

icoon van ei naar kip huisstijl mengpaneel audiomixer

Snel en gemakkelijk
De rigging in het plafond is gemakkelijk te verplaatsen en alle lampen zijn DMX gestuurd.

icoon studio kleedkamer van ei naar kip huisstijl

Veelzijdig inzetbaar
Voor bijvoorbeeld portretfoto’s, webinars, podcasts en interviews.

Een live webinarstudio te huur in Veenendaal, perfect voor online evenementen, uitgerust als een filmstudio en opnamestudio met professionele belichting, geluidsapparatuur en camera's, geschikt voor zowel amateur als professionele producties

Ook voor livestreams en webinars

De innovatieve virtuele studio

Onze filmstudio leent zich uitstekend voor diverse producties zoals interviews, productvideo’s, instructiefilms en tutorials. Met trots presenteren wij onze virtuele studio – een primeur in de regio Veenendaal. Deze studio beschikt over een video-wall die ons in staat stelt om uiteenlopende achtergronden te simuleren, zonder de complicaties die een green screen met zich mee kan brengen. Het grote voordeel hiervan is dat de noodzaak om personen digitaal uit te snijden vervalt. De studio biedt volledige controle over de belichting, waardoor je meerdere opnamedagen kunt plannen zonder verandering in lichtomstandigheden.

Met een paar simpele aanpassingen transformeren we de studio naar elke gewenste setting – of dat nu een kantooromgeving is, een bouwkeet, een klaslokaal of zelfs een ziekenhuisafdeling.

 

instructievideo explainer ontboarding video content green screen studio

Multi inzetbare filmstudio

Van greenscreen tot productvideo´s

Onze filmstudio is breed inzetbaar voor diverse videoproducties. Zoals presentaties voor een groen scherm of het maken van gedetailleerde product video’s. In deze comfortabele en multifunctionele studio kunnen de gekste ideeën worden gerealiseerd. Daarnaast is de studio ook ideaal voor het opnemen van reviewvideo’s, interviews en productvideo’s. De mogelijkheden bij het huren van onze filmstudio zijn eindeloos.

 

Een praktische filmstudio

Een inspirerende filmstudio huren

Onze filmstudio, strategisch gelegen nabij de A12 (afrit Veenendaal-West), staat open voor verhuur voor diverse videoproducties. Met scherpe tarieven en volledig uitgeruste faciliteiten is deze studio ideaal voor zowel hobbyisten als professionals. De studio beslaat een oppervlakte van ongeveer 22m² met een brede achterwand van 250cm. Optioneel kan een aangrenzende ruimte worden gehuurd voor vergaderingen, make-up, of als pauzeruimte, ook met een oppervlakte van 22m², inclusief een scherm voor liveviewing van de videoshoot.

 

Optimale flexibiliteit en comfort

Onze studio is dag en nacht beschikbaar op afspraak, wat ruimte biedt voor spontane projecten. Wij staan klaar om te assisteren waar nodig, terwijl we zelfstandig werken aanmoedigen voor diegenen die zonder begeleiding willen filmen. Het comfort van onze gasten staat voorop – onze verwarmde studio heeft een aanpasbare temperatuurregeling om iedereen comfortabel te houden tijdens langdurige sessies.

Aanpassingsvermogen voor creatieve videografie

De studio is optimaal ingericht voor zowel product videografie als een interview sessie of het opnemen van instructievideo’s. Met een breed achtergrondsysteem is er de mogelijkheid om achtergronden in diverse kleuren toe te passen, inclusief standaardopties als zwart, wit en chroma key groen. Ons plafond is voorzien van een geavanceerd buizensysteem waarmee verlichting flexibel en naar wens gepositioneerd kunnen worden.

Handig om te weten

De filmstudio huren is inclusief apparatuur

Wanneer je gebruik maak van onze filmstudio is dit inclusief de aanwezige apparatuur. Wanneer dit wenselijke is kan deze apparatuur worden uitgebreid maar is het ook mogelijk om extra’s te boeken zoals crew en catering.

 • Rigging/buissysteem aan het plafond (ca. 50mm)
 • Internet tot 1 Gbit/s (bekabeld en WiFi)
 • Koffie, thee en fris
 • Basis continuverlichting: 5 softboxen (met verwijderbaar grid)
 • Basis sfeerverlichting: 4 RGB spots
 • DMX paneel en bekabeling
 • Afkijkschermen (timer/speakernotes/multiview)
 • Blackmagic Atem 4K videomixer + computer
 • 3x Devine SM-100 (microfoon) of headsets
 • 3x PTZOptics Move 4K 20x camera’s
 • Zoom LiveTrak L-8 (audiorecorder/mixer)
 • Bekabeling en toebehoren

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op