×
cameracrew industrie distributie magazijn video content laten maken bedrijfsfilm

‘Klein detail, groot effect’

Video voor industrie- en productiebedrijven

In een snel veranderde wereld waar visuele content steeds meer de overhand neemt, hebben industrie- en productiebedrijven met video een unieke kans om hun processen, producten en vakmanschap te laten zien. Video is een krachtig medium dat helpt bij het overbrengen van complexe processen op een begrijpelijke en boeiende manier. Daarbij draagt video bij aan een betere online vindbaarheid en de algehele zichtbaarheid als bedrijf, wat weer zorgt voor een grotere merkbekendheid.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl vca certivicaat

VCA-gecertificeerde crew
Wij zijn VCA-VOL gecertifieerd en wij nemen altijd onze eigen PBM’s mee.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

cameraman op boot industrie havengebied

Een visuele beleving van het productieproces

Video als visueel visitekaartje

Voor veel industrie- en productiebedrijven is het belangrijk om hun expertise en kwaliteit te tonen. Een professioneel geproduceerde video kan dienen als een visueel visitekaartje, waarin de processen, technologieën en de mensen achter het product centraal staan. Dit helpt niet alleen in het overbrengen van vakmanschap, maar bouwt ook vertrouwen op bij potentiële klanten, partners en nieuwe medewerkers.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een cameraman van een productiebedrijf filmt in een industriële fabrieksomgeving, waarbij de nadruk ligt op de machines en productieprocessen.

Een online leeromgeving met visuele content

Educatieve video’s als lesmateriaal

Industriële productieprocessen kunnen zeer complex zijn. Educatieve videocontent biedt een manier om deze complexiteit te doorbreken. Deze video’s kunnen gebruikt worden in een afgesloten online e-learning omgeving voor intern personeel, maar kunnen ook openbaar geplaatst worden in een leeromgeving voor klanten. Of het nu gaat om het demonstreren van een productieproces voor klanten of het trainen van personeel, video’s zijn een effectief en efficiënt middel voor educatie en training.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier een voorbeeld van een bedrijfsfilm

Bekijk alle cases

MKB industrie productie bedrijf cameraman achter de schermen exclusieve blik dynamische opnames werkvloer inzichten

Laat je zien als bedrijf

Interactieve productdemonstraties op beurzen

In een beursstand vandaag de dag mag een groot beeldscherm niet ontbreken. Als productie- of industrieelbedrijf is het vaak onmogelijk om de grote machines en apparatuur mee te nemen naar een beurs. Video kan helpen bij het demonstreren van het product of productieproces vanuit verschillende hoeken. En daarbij uitleggen wat er gebeurt op een begrijpelijke visuele manier. Ook nieuwe technieken als 360 gradenvideo’s, AR (Aangevulde Realiteit of Augmented Reality) en VR (Virtuele Realiteit of Virtual Reality) kunnen goed werken op beurzen.

Offerte aanvragen of neem contact op

industrie productie camera film videocontent

Van concept tot oplevering

Wij ontzorgen bij de volledige videoproductie

Video is een onmisbare tool voor industrie en productie bedrijven die hun verhaal willen vertellen en hun doelgroep willen bereiken. Van het tonen van vakmanschap tot het verbeteren van de online zichtbaarheid, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een doordachte aanpak helpen wij bedrijven met de volledige videoproductie.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op