×
Teamfoto van Van Ei naar Kip, een videoproductiebedrijf, met filmmakers Joeri, Nathan en Kevin

Wij produceren doeltreffende video’s, podcasts en webinars

Over van Ei naar Kip

Wij zijn een veelzijdig videoproductiebedrijf uit Veenendaal. Sinds 2016 produceren we jaarlijks honderden video’s. Daarnaast faciliteren we webinars en (video)podcastshows. Dit doen wij met een ervaren en creatief team. Onze mensen denken mee over de kleinste details, waardoor we niet voor verrassingen komen te staan tijdens het productieproces van een bedrijfsfilm, webinar of andere videocontent.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

Doordacht
Van tevoren wordt het hele proces tot in de puntjes uitgedacht.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldig
Zorgvuldig in de zin van accuraat, nauwkeurig en precies.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

Nuchter
We zijn een no-nonsense merk en bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Flexibel
We denken mee in oplossingen in plaats van problemen.

Ons dreamteam

Maak kennis met van Ei naar Kip

Kevin Ike
Producent en strateeg
Linkedin06 – 50 40 41 14kevin@vaneinaarkip.nl
Joeri Broers
Cameraman en editor
Linkdin06 – 86 80 69 49joeri@vaneinaarkip.nl
Nathan Kleiberg
Editor en assistent
Linkdinnathan@vaneinaarkip.nl
Rosalie de Waard
Producent
André Spaander
Audiovisueel technicus (licht en geluid)
LinkdinAndre@vaneinaarkip.nl
bedrijfsfilm appratuur camera

Op een rijtje

Welke content produceren wij?

Als veelzijdig videoproductiebedrijf produceren wij niet alleen bedrijfsfilms. We denken met de klant mee en maken een plan om meer rendement uit de video te halen, door middel van korte kleine video’s (ook wel snippets of shorts genoemd).  Ook maken we videocontent zoals reviewvideo’s, instructievideo’s, productvideo’s en after movies.

Daarnaast verzorgen we webinars en livestreams, en faciliteren we meerdere podcastshows voor bedrijven en organisaties. Dit alles doen wij zowel op locatie als in onze eigen multifunctionele studio.

Offerte aanvragen of neem contact op

Videobewerking van TikTok videocontent, gericht op het optimaliseren van visuele aantrekkelijkheid en boeiende storytelling voor TikTok gebruikers

Het effect van een doordacht proces

Hoe helpen wij onze klanten écht verder?

Video is een van de meest krachtige manieren om jouw verhaal te vertellen. Jij hebt het precies in je hoofd: de video die bijdraagt aan het doel van je bedrijf. Maar hoe ga je het aanpakken?

Laat ons je helpen. We brengen jouw concept in beeld. Dat is ons met de paplepel ingegoten. Het begon al met filmen op de basisschool en ook nu staan we het liefste achter de camera. We houden nog steeds van video’s produceren. Waarbij wij het onmogelijke toch mogelijk maken. We zetten dat nu in om jouw verhaal goed te vertellen.

Kwalitatieve video’s die bijdragen aan jouw doel, dat is waar we dagelijks voor werken. Jouw verhaal wordt snel, zorgeloos en krachtig vastgelegd met video. Voor ons is het een uitgedacht proces dat wij voor jou uit handen nemen tot in de kleinste details. Met als resultaat een video die zowel mooi als effectief is. Een video waarmee je jouw doelgroep aanspreekt én raakt. Dat is het effect van een doordacht proces.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk onze showreel

Bekijk alle cases

filmset product videoshoot lampen achter de schermen FS7 Sony camera slider studio opname belichting apparatuur crew actie regisseur cinematografie professioneel camerawerk dynamische shots opnameproces productpresentatie visuele storytelling

Hier gaan wij voor

Onze merkmissie

Jouw bedrijf goed in beeld brengen bij je doelgroep, dat is wat we doen. van Ei naar Kip weet het plaatje in jouw hoofd te vertalen naar een sprekende video. We denken mee van het idee tot aan de uitvoering en verder. Aan alles is gedacht, tot in de allerkleinste details. Wij nemen het hele proces op ons; je kunt het aan ons toevertrouwen.

van Ei naar Kip is flexibel; we kunnen snel schakelen. Van kleine factoren tot grotere aanpassingen in het script. We zorgen er zo voor dat het totaalbeeld uiteindelijk precies is wat je nodig hebt: een video van hoge kwaliteit, die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen.

Offerte aanvragen of neem contact op

filmklapper videoproductie filmproductie films maken

Hier staan wij voor

Onze merkvisie

Videocontent wordt steeds belangrijker. Bedrijven gebruiken dan ook vaker video’s, podcasts en webinars, zowel intern als extern. Helaas wordt een video te vaak ingezet zonder duidelijk doel. Dit is zonde, want juist een video kan bijdragen aan het behalen van de visie en doelen van je bedrijf. Met een goede video bereik je de doelgroep én kun je die doelgroep echt raken.

Daar helpt van Ei naar Kip jou bij. We denken met je mee, zodat het totaalbeeld precies wordt wat je zoekt. De doelgroep komt naar van Ei naar Kip voor een mooie en effectieve video die bijdraagt aan het behalen van zorgvuldig opgestelde doelen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Door de jaren heen

Onze tijdlijn

2016

Het ei komt uit: van Ei naar Kip is geboren!

2019

Kippenhok: de eerste stagiair en ons eerste kantoor.

2020

Zo fris als een hoentje: de nieuwe bedrijfsbus!

2021

Dreamteam: superkracht Joeri komt in dienst.

2022

Een extra superkracht, Nathan, en een nieuw kantoor.

2023

Een eigen volwaardige film- en webinarstudio.

filmbus caddy van Ei naar Kip bus uitzicht filmbedrijf

Hoe dan?

Hoe maken we onze belofte waar?

In onze belofte ligt de focus op het productieproces. Een proces dat we uitdenken tot in de kleinste puntjes. Doordacht, zorgvuldig, maar toch flexibel. Wij begrijpen dat de kleine details voor een groots effect zorgen. Dit zie je ook terug in het resultaat: een effectieve video.

Offerte aanvragen of neem contact op

Filmstudio en fotostudio te huren in Veenendaal, nabij Ede en Utrecht, geschikt voor diverse film- en fotoshoots met professionele faciliteiten.

De wereld van ons allemaal

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om lokaal en maatschappelijk betrokken te zijn. Meerdere keren per jaar geven wij gastlessen op scholen en onderwijsinstellingen over ondernemen en videomarketing. Zeker voor jongeren is het belangrijk om te weten welke trucs marketingbureaus gebruiken om jou ergens van te overtuigen. Op zich is hier niets mis mee natuurlijk; wij doen dat soms ook met onze video’s. Maar belangrijk is dat er het besef komt dat niet altijd alles echt is wat je online ziet. Zeker met de komst van AI (kunstmatige intelligentie).

Ook sponsoren wij twee stichtingen: Stichting Fonkel en Stichting Bliss to Shine. Meerdere keren per jaar helpen we deze twee stichtingen met hun online en offline videocontent. Daarnaast hebben we al verschillende stagiairs de kans gegeven om te ontdekken waar hun talenten liggen. Wat duurzaamheid betreft: we proberen zoveel als mogelijk in de regio te werken (zo besparen we aanzienlijk veel CO2-uitstoot), we werken waar mogelijk papierloos en we maken gebruik van moderne (gerecyclede) apparatuur met een laag stroomverbruik. Ook is ons kantoor een zogeheten smart office. Dat betekent dat wanneer wij er niet zijn, alle adapters, lampen en acculaders niet aanstaan; dit voorkomt aanzienlijk veel sluipverbruik.

Offerte aanvragen of neem contact op

Zij gingen je voor

Een greep uit onze klanten

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op