×
Webinarstudio ingericht voor een live podcast, met professionele microfoon en video-opnameapparatuur, geschikt voor het maken van dynamische videopodcasts in een podcaststudio setting

Een webinarstudio huren

Webinarstudio huren

Organiseer jouw webinars met professionaliteit in onze speciaal ingerichte webinarstudio. Ons team staat geheel tot je beschikking voor het professioneel hosten en streamen van jouw webinars. Uitgerust met de modernste apparatuur en faciliteiten, verzekeren we je van een vlekkeloze webinar-ervaring. Snel en gemakkelijk en dat alles compleet in de huisstijl van jouw organisatie. Bij het huren van de webinar studio is het mogelijk om ook een technici en een cameraman in te huren.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Makkelijk bereikbaar
Naast A12 en dichtbij station Veenendaal-De Klomp.

icoon van ei naar kip huisstijl filmspot licht gaffer

Uitgebreide verlichting
Er zijn standaard vijf softboxes beschikbaar en diverse RGB LED lampen.

icoon van ei naar kip huisstijl mengpaneel audiomixer

Snel en gemakkelijk
De rigging in het plafond is gemakkelijk te verplaatsen en alle lampen zijn DMX gestuurd.

icoon studio kleedkamer van ei naar kip huisstijl

Veelzijdig inzetbaar
Voor bijvoorbeeld portretfoto’s, webinars, podcasts en interviews.

Camera opgesteld in een studio, speciaal ingericht voor het opnemen van webinars, met professionele belichting en achtergrond voor een hoge kwaliteit uitzending

Presenteren, informeren en reageren

Een veelzijdige webinarstudio

De webinarstudio is geschikt voor een breed scale aan webinar formats. Denk bijvoorbeeld aan interviews, interactieve presentaties of online-ALV’s. Op de studiovloer is er ruimte voor een presentator/presentatrice met eventuele gasten. Er kan gekozen worden voor een staand webinar rondom een statafel of zittend op barkrukken.

Een praktische webinarstudio

Een multifunctionele webinarstudio huren?

Vrijwel naast de afrit Veenendaal-West op de A12 is onze webinarstudio te vinden. Deze studio is dus zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Arnhem en Utrecht. En biedt de mogelijkheid om zeer gemakkelijk webinars te produceren in een studio die volledig kan worden aangepast naar jullie huisstijl. Doormiddel van een LED-wall achtergrond en RGB-LED verlichting, kunnen wij zeer gemakkelijk de studio omtoveren tot een studio die geheel aansluit bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie. De studio heeft een vloer oppervlakte van ongeveer 22m2. Eventueel is het mogelijk om naast de studio een vergader/visagie/lunch ruimte te huren met ook een oppervlakte van 22m2. In deze ruimte hangt een scherm waar live mee gekeken kan worden met het webinar.

Flexibel te huren

Wij snappen als geen ander dat webinars niet altijd onder kantoortijden worden gegeven, vaak worden ze zelfs savonds georganiseerd of in het weekend. Daarom is onze studio 24/7 beschikbaar voor het streamen van een webinar, in vooraf overleg is het dus altijd mogelijk om gebruik te maken van onze webinarstudio. Ons team van audiovisuele professionals staan voor je klaar om je te helpen bij alle vragen en eventueel kunnen wij zelfs de volledige techniek uit handen nemen.

Aparte regie en techniekruimte

Om de rust en stilte te bewaren in onze webinar studio hebben wij een aparte regieruimte ingericht bij ons op kantoor. Via moderne en snelle UTP (internet) verbindingen zijn wij beneden in ons kantoor gekoppeld aan de studio. We kunnen vanaf hier de camera’s schakelen, het audio (geluid) mixen, de lampen bedienen en de streamkwaliteit in de gaten houden. Voor dat het webinar begint kunnen wij via een intercom systeem contact hebben met de webinarstudio.

Handig om te weten

De voorzieningen van de webinarstudio

Wanneer je deze webinarstudio huurt zijn er een aantal facilteiten en apparatuur standaard inbegrepen. Wanneer dit wenselijk is, is dit gemakkelijk uit te bereiden met bijvoorbeeld crew, catering of extra appratuur.

 • Rigging/buissysteem aan het plafond (ca. 50mm)
 • Internet tot 1 Gbit/s (bekabeld en WiFi)
 • Koffie, thee en fris
 • Basis continuverlichting: 5 softboxen (met verwijderbaar grid)
 • Basis sfeerverlichting: 4 RGB spots
 • DMX paneel en bekabeling
 • Afkijkschermen (timer/speakernotes/multiview)
 • Blackmagic Atem 4K videomixer + computer
 • 3x Devine SM-100 (microfoon) of headsets
 • 3x PTZOptics Move 4K 20x camera’s
 • Zoom LiveTrak L-8 (audiorecorder/mixer)
 • Bekabeling en toebehoren

Voorbeeld webinar

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze studio is altijd vooraf te bezichtigen, je kan een gratis demonstratie aanvragen via de contactpagina. Hieronder kun je een voorbeeld webinar bekijken.

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op