×
Een bedrijfsfilm gericht op VCA en veiligheidsmaatregelen, waarin medewerkers worden getoond die veiligheidsprocedures volgen op de werkvloer, met nadruk op het belang van veiligheid in de werkomgeving

Wij produceren doeltreffende video’s

Bedrijfsfilm laten maken in Harderwijk

Ben je klaar om jouw bedrijf in Harderwijk met een professionele bedrijfsfilm zichtbaar te maken? van Ei naar Kip staat voor je klaar! Wij zijn meesters in het creëren van bedrijfsfilms die jouw visie tot leven wekken en effectief bijdragen aan je doelstellingen. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop; wij bezoeken je graag in Harderwijk om jou en je onderneming persoonlijk te leren kennen. Met onze expertise en zorgvuldige aanpak schijnen we het spotlight op jouw bedrijf, exact volgens jouw wensen en gericht op het behalen van jouw ambities.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

Een pitch video met een spreker, coach of trainer die een zakelijke vlog presenteert, gericht op het overbrengen van overtuigende en informatieve content, ideaal voor het bereiken van een professioneel publiek met een boeiende boodschap

Alles begint bij de klik

Brainstormsessie voor jouw bedrijfsfilm in Harderwijk

Onze aanpak start met een creatieve brainstormsessie waarbij jouw visie en doelstellingen de leidraad vormen. We vinden het belangrijk om niet alleen ideeën uit te wisselen, maar ook om een persoonlijke band op te bouwen met jullie team. Vanuit deze kennismaking ontwikkelen we een concept dat vervolgens vertaald wordt naar een zorgvuldig uitgewerkt script. Als allround videoproductiebedrijf nemen we desgewenst het gehele productieproces uit handen. Hierbij kun je denken aan het coördineren van locaties, het casten van figuranten en het verzorgen van catering.

Offerte aanvragen of neem contact op

filmset product videoshoot lampen achter de schermen FS7 Sony camera slider studio opname belichting apparatuur crew actie regisseur cinematografie professioneel camerawerk dynamische shots opnameproces productpresentatie visuele storytelling

Het kostenplaatje

Wat zijn de kost een bedrijfsfilm laten maken in Harderwijk?

Wij staan voor kwaliteit die past binnen je budget en bijdraagt aan het behalen van de gestelde doelen. De kosten voor onze videoproducties zijn afhankelijk van de schaal van de productie, het aantal draaidagen en jouw specifieke vereisten. We bieden al professionele en impactvolle bedrijfsfilms vanaf 2.500 euro. Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvende brainstormsessie om jouw wensen te bespreken en om een offerte op maat samen te stellen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op