×
Lichtman lichttechniek event live productie livestream

Online verbonden met jouw leden, medewerkers of opdrachtgevers

Livestreams voor bedrijven en organisaties

Als bedrijf en organisatie vinden er tijdens het jaar diverse gebeurtenissen plaats zoals bijvoorbeeld de opening van een nieuwe vestiging, de nieuwbouw van een nieuwkantoor of de presentatie van een nieuw product, boek of dienst. Niet iedereen kan waarschijnlijk op locatie komen om je te feliciteren met deze mijlpaal. Een livestream kan een oplossing bieden voor ieder, die niet op locatie kan zijn en er toch bij wil zijn.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon camera op dolly van ei naar kip huisstijl

Professionele apparatuur
Wij beschikken over de professionele apparatuur voor een volwaardige livestream.

icoon internet van ei naar kip huisstijl

Eigen internetverbindingen
Wij regelen altijd onze eigen internet en combineren deze voor een stabiele stream.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Ruime ervaring
Onze kennis is breed en daardoor kunnen we een goed advies geven.

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Overal en altijd
Onze techniek voor livestreaming kan overal en altijd geplaatst worden.

livestream op locatie apparatuur geavanceerde techniek professionele uitrusting broadcast kwaliteit

Geen zorgen, wij regelen het

Wij verzorgen livestreams voor bedrijven van A tot Z.

Er is al jaren lang een stijging te zien in online (live) content, livestreaming is steeds populairder aan het worden. Van kleine livesessies op bijvoorbeeld Instagram tot grote livestream shows en webinars. Als productie bedrijf proberen wij onze opdrachtgevers zoveel als mogelijk te ontzorgen. Van locatie, catering, techniek tot eventueel presentatoren. Wij hebben de kennis, appratuur en ervaring in huis om bedrijven en organisaties te helpen met het organiseren van een livestream.

Offerte aanvragen of neem contact op

Livestream bedrijven opening

Op een rijtje

De voordelen van een livestream

De twee grootste bijkomstige voordelen van een livestream zijn, het vergroten van je (online) exposure en het verbinden van jouw medewerkers, leden en opdrachtgevers met elkaar en jouw organisatie of bedrijf.

Enkele voordelen van livestreamen;

 • Groot bereik: Een livestream is makkelijk en laagdrempelig toegankelijk.
 • Informeer: Ga dieper in op de voordelen van je nieuwe product, dienst of bijvoorbeeld kantoorpand.
 • Conversie: Genereer leads en contactinformatie van potentiële klanten of nieuwe medewerkers.
 • Data: Genereer informatie over jouw doelgroep doormiddel van een livestream.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een kijkje achter de schermen bij onze livestreams en webinars

Livestream informatieavond school online open dag onderwijs

Alles kan, écht waar

Hoe werkt livestreamen op locatie?

Wanneer wij een livestream faciliteren op locatie, beginnen we altijd waar mogelijk met een locatie bezoek. We bekijken welke mogelijkheden de locatie zelf biedt en wat wij extra moeten regelen. Daarna stellen wij een offerte op inclusief een productieplan. In dit plan staat precies wie er wanneer wordt verwacht. Ook denken we indien gewenst mee over de inhoud van de livestream. Op de dag van de livestream, en soms een dag of dagen daarvoor plaatsen we alle techniek die nodig is voor een professionele livestream. Denk daarbij aan camera’s, licht, microfoons en eventueel ook decor en styling.

Tijdens de livestream zorgen wij voor een stabiele en constante verbinding, dit doen wij door meerdere internetverbindingen en providers met elkaar te verbinden. Ook zorgen we indien gewenst voor stroom back-up doormiddel van grote accu’s of (duurzame) generatoren. Zo kunnen zorgen we voor een stabiele livestream met een online garantie van 99% ook wanneer stroom uitvalt of het internetbereik op locatie niet optimaal is.

Offerte aanvragen of neem contact op

cameraman livestream ultra lite eartec set communicatie intercom onderwijs camera inhuren studio webinar online live

Een professionele livestream is mogelijk vanaf 1.250 euro op locatie

Wat zijn de kosten van een livestream?

Bij het organiseren van een livestream beïnvloeden veel factoren de kosten denk bijvoorbeeld aan de locatie, gewenste techniek en het aantal kijkers. Wij verzorgen livestreams in de prijscategorie vanaf 1250 euro op locatie met één camera tot z’n 15.000 euro en meer per productie. Het is dus lastig te zeggen wat de kosten zullen zijn. Maar je kunt altijd vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in de kosten.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

Wat moet ik dan streamen?

Van alles kunnen we een livestream maken. Bijvoorbeeld een interview met een medewerker of een tevreden klant, een vraag en antwoord sessie of een kijkje achter de schermen.

Livestreamen van een product- of bedrijfspresentatie

Een bedrijfs- of productpresentatie is een ideaal onderwerp voor een livestream. Aan de ene kant promoot je je bedrijf of product en tegelijkertijd zorg je voor meer conversie en naamsbekendheid.

Meer voordelen:

 • Exposure

Met een livestream heb je een hele grote potentiële doelgroep die je kennis kunt laten maken met je product of bedrijf.

 • Presentatie en demo

Je kunt een nieuw product lanceren en gelijk laten zien hoe het werkt.

 • Ga in gesprek

Door vragen te beantwoorden over het product of je bedrijf ga je in gesprek met je klanten. Je neemt hun onzekerheden weg en krijgt zelf waardevolle feedback.

Lees meer over livestreaming van product en bedrijfspresentaties

Livestreaming van bedrijfsfeest

Of het nou gaat om een livestream van een intern feestje of bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum of bedrijfsopening waar mensen van buiten het bedrijf ook welkom zijn. Maak er een online evenement van en je hebt een onbeperkt aantal bezoekers en is je bereik zeer groot.

Met het delen van feestelijke momenten zoals een belangrijke mijlpaal, bedrijfsopening of een jubileum betrek je je klanten bij leuke evenementen en laat je als bedrijf net even een andere kant van jezelf zien.

Het is niet altijd business as usual maar er moet ook ruimte zijn om te ontspannen.

Lees meer over livestreaming van bedrijfsfeesten

van Ei naar Kip is je partner voor livestreams

Wij weten wat er speelt op het gebied van livestreaming en wat er kan. Wij kunnen helpen met het bedenken en opzetten van succesvolle livestreams die klanten binnenhalen en aan je binden.

Wat wij voor je kunnen doen:

 • Meedenken

Samen zetten we je ideeën om naar succesvolle livestreams

 • Techniek

Wij regelen alle technische aspecten zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de techniek. Zoals het licht, geluidinstallatie, microfoons, camera’s, schermen enzovoorts.

 • Professionaliteit

Met een professionele uitstraling onderscheidt jezelf als bedrijf

 • Montage

Na afloop van de livestream kunnen we van de hoogtepunten video’s maken die je verder kunt inzetten als marketing of als herinnering.

Alle voordelen van livestreamen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom bedrijven, organisaties of ondernemers zouden moeten nadenken over livestreaming.

Creeër betrokkenheid

Mensen vinden video content leuk en live content nóg leuker. Livestreams worden gemiddeld drie keer langer bekeken dan normale video’s en zorgen voor 24x zoveel reacties en comments.

Bereik je klanten waar ze zijn

Er is een grote kans dat je klanten nu online zijn. En op zoek naar nieuwe content die ze op hun mobiel kunnen kijken terwijl ze waarschijnlijk andere dingen aan het doen zijn.

Ga in gesprek

Je kunt tijdens een livestream in gesprek gaan met je klanten. Bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden of ze hun mening te laten geven. Je krijgt zo directe feedback van je klanten en kunt ze bij je bedrijf betrekken.

Kost minder tijd

Een evenement organiseren kost meer tijd dan een livestream. Bovendien is het voor gebruikers laagdrempeliger om je livestream te bekijken dan een evenement. Je kunt gewoon vanuit de luie stoel deelnemen zonder dat je ergens heen hoeft te reizen.

Echte mensen, echte content

Oké, even tussen ons: Wij staan ook liever achter dan voor de camera. Gelukkig hoef je voor een livestream geen professioneel acteur te zijn. Authentieke content en echte mensen daar draait het om.

Kosteneffectief

Livestreaming is relatief goedkoop om mee te beginnen. Met een paar camera’s en goede belichting ben je er al. En je kunt gebruik maken van de vele gratis platforms die er zijn.

Vertrouwen opbouwen

Je kijkers zitten op de eerste rij en voelen zich VIPS. Met live content laat je een andere kant van jezelf en je bedrijf en creeër je vertrouwen.

Exposure

Je kunt met een lager marketingbudget meer mensen bereiken.

Dagelijks zijn er miljoenen mensen online op de verschillende platforms die je anders nooit had kunnen bereiken.

Daarnaast kunnen wij van alle opnames nog losse contentvideo’s maken.

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op