×
cameraman filmen filmopnames docu documentaire

Een inhoudelijke film over jouw organisatie of bedrijf

Documentaire laten maken

Een mooie natuurdocumentaire of een documentaire over hoe het is om te wonen in China. Waarschijnlijk heb je zelf al wel eens een documentaire gezien, maar wist dat documentaires voor bedrijven en organisaties steeds interessanter worden? Naast de snelle korte videocontent op social media vinden klanten, relaties en partners het ook interessant om meer van jouw bedrijf te zien. Dat kan in een bedrijfsdocumentaire.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

Wij maken niet alleen de video
Wij adviseren zoals wij ook zelf geadviseerd willen worden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

docu documentaire camjo interview filmset verhaal achtergrond diepgang realiteit maatschappelijk relevantie persoonlijk portret reportage

Laat duidelijk zien waar jou kracht zit

Een documentaire over cases en projecten

Stel je voor dat je een groot project leidt, zoals de aanleg van een nieuwe snelweg, bedrijventerrein of natuurgebied. Een documentaire kan de technische complexiteit en de uitdagingen op een toegankelijke en begrijpelijke manier laten zien. Door het hele proces in beeld te brengen, kun je de publieke opinie positief beïnvloeden en zorgen voor een zorgvuldig gedocumenteerd archief van het project voor later. Van planning tot oplevering; elke fase kan worden uitgelicht.

Offerte aanvragen of neem contact op

natuur docu documentaire vogelhut vogelspotten cameraman sfeervolle observatie wilde natuur prachtige vogelsoorten geavanceerde opnametechnieken

Liefde voor de natuur

Natuurdocumentaires

Niets liever dan in de vrije weekenden lekker door de natuurwandelen en uren lang zitten in een vogelhut, wachten op dat ene moment. Niets brengt de wonderen en uitdagingen van Moeder Natuur beter in beeld dan een goed geproduceerde natuurdocumentaire. Of je nu de flora en fauna van een specifieke regio wilt uitlichten of aandacht wilt vragen voor klimaatverandering, een documentaire is een krachtig instrument. Met een speelse en menselijke toon kan zo’n film de kijkers betrekken en bewust maken van belangrijke ecologische thema’s.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een documentaire

Bekijk alle cases

Cameraman in te huren voor een documentaire over streetart, vastleggen van urban kunst en interviews met artiesten voor een boeiende docu.

Een verzameling van mijlpalen in beeld

Documentaires voor bedrijven en organisaties

Een jubileum is een mijlpaal die vaak samen gaat met terugkijken naar wat er allemaal is bereikt. Een documentaire met archiefbeelden en interviews met (oud-)medewerkers of leden is een mooi verzameldocument welke tijdens het jubileumfeest bekeken kan worden. Maar ook daarna online kan worden gedeeld met alle relaties, leveranciers en opdrachtgevers.

Offerte aanvragen of neem contact op

docu documentaire camjo vragen bank interview filmset verhaal diepgang gesprek openhartig realiteit inzicht achtergrond maatschappelijk perspectief portret

We denken mee tot in de details

Wij helpen jou van begin tot eind

Bij het maken van een documentaire over jouw bedrijf of organisatie komt veel kijken. Als eerste verdiepen wij ons altijd in de geschiedenis, waar staan jullie voor en waar komen jullie vandaan? We gaan samen met jullie opzoek naar archiefbeelden en kunnen deze indien mogelijk ook oude videobanden, foto’s en dia’s digitaliseren.

Nadat alle informatie is verzameld maken we een script en een planning voor de draaidagen waarin we meerdere interviews afnemen en sfeerbeelden maken van de huidige organisatie of het bedrijf.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op