×
Een videoeditor aan het werk in Adobe Premiere Pro, met een focus op de tijdlijn tijdens het montageproces, waarbij videoediting en animatie worden gecombineerd voor het creëren van professionele en boeiende videobewerkingen

Wij produceren doeltreffende product video’s

Bedrijfsfilm laten maken in Arnhem

Arnhem, een stad met een rijk verleden en een bruisende en culturele plaats. Als bedrijf of organisatie in Arnhem kun je eigenlijk niet zonder een professionele bedrijfsfilm wanneer je serieus bezig bent met online marketing en je branding. Een bedrijfsfilm en professionele videocontent voor onder andere social media en je website zorgen voor meer vindbaarheid en zichtbaarheid met als gevolg meer omzet en klanten. Met video kun je op een boeiende manier impact maken op jouw doelgroep in Arnhem en daarbuiten.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

Een zakelijke coach spreekt in een camera tijdens het opnemen van een vlog, omringd door professionele videoapparatuur, belichting en een microfoon, gericht op het creëren van aantrekkelijke videocontent voor een zakelijk publiek

Zoals jouw bedrijf écht is

Vertel jouw verhaal met video

Wij vatten de essentie van jouw onderneming samen in pakkende beelden, volledig afgestemd op jullie (huis)stijl en visie, zowel in de inhoud als vormgeving. Bij de productie van het maken van een bedrijfsfilm in Arnhem ontzorgen wij onze opdrachtgevers met een doordacht maar flexibel productie proces. Wij werken samen met onze opdrachtgevers van begin tot eind aan de bedrijfsvideo.

Het doel van alle video’s is, dat deze bij de juiste doelgroep het gewenste effect bereikt. Zoals bijvoorbeeld het werven van personeel of het verbreden van de naamsbekendheid van de organisatie of het bedrijf. Met een doeltreffende bedrijfsfilm kun je zorgen voor meer online zichtbaarheid met uiteindelijk gevolg meer naamsbekendheid in Arnhem en de regio daarbuiten.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een cameraman bezig met filmopnames voor een bedrijfsfilm, gericht op het vastleggen van hoogwaardige videocontent, waarbij hij professionele videoapparatuur gebruikt om belangrijke momenten en aspecten van het bedrijf in beeld te brengen

Verhoog je omzet met een doeltreffende bedrijfsvideo

Video werkt conversie verhogend

Een doeltreffende bedrijfsfilm heeft een groot SEO-voordeel, het zorgt ervoor dat je pagina in de zoekmachines zoals Google hoger wordt gerankt. En dat draagt weer bij aan meer bezoekers wat weer zorgt voor meer conversie. Gemiddeld 80% van het online verkeer bestaat uit videocontent, en daar kan jij als bedrijf of organisatie natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen bedrijven en organisaties uit Arnhem met het procureren en maken van een bedrijfsfilm. Videocontent is niet alleen een interessant en leuk middel het is ook erg effectief. Met visuele bewegende beelden zoals in een video kun je veel gemakkelijker de emotie van de kijker bereiken.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld van een bedrijfsvideo

Voorbeeld video plaatsen

Videobewerking met gedetailleerde tijdlijn in Adobe Premiere Pro, met nadruk op nauwkeurige editing en professionele afwerking

Een echte authentieke stad

Arnhem is een filmstad

Jaarlijks wordt er in Arnhem een filmwedstrijd georganiseerd genaamd 48 Hour Film Project. Wij hebben hier ook meerdere keren aan meegedaan en zijn in 2021 zijn we tweede geworden, met de film: A ticket to trouble. Daarnaast is de stad Arnhem en omliggende plaatsen in Gelderland veelal gebruikt als decor voor speelfilms en televisieseries. Zoals bijvoorbeeld de populaire TV-serie ‘Flors’ uit de jaren 70. Dit is grotendeels opgenomen in Gelderland, zoals in Doornenburg en Kasteel Hernen. Voor de speelfilm Daglicht (2013) was de Frostbrug in Arnhem het decor voor een aantal filmopnames. De beruchte tv-spelshow van de NCRV: Zeskamp werd in een periode tussen 1964-1987 jaren lang opgenomen in De Rijnhal te Arnhem.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op