making off bts laowa macro lens jacuzzi probe fs7 contentcreator filmmaker

Video laten maken

×

Hier helpen we je graag mee

Waar ben je naar opzoek?

Kraan windmolen bedrijfsfilm bouw aannemer architecten

Bedrijfsfilm laten maken

Met een amusante en boeiende bedrijfsvideo wek je de belangstelling van potentiële klanten en opdrachtgevers.

Reclamevideo opname van een product met cameraman die een dolly gebruikt, dynamische beelden voor een aantrekkelijke productadvertentie

Productvideo laten maken

Wist je dat 74% van de mensen die een productvideo bekijkt, eerder geneigd is om te kopen? Videocontent is niet alleen aantrekkelijk; het is ook uitermate effectief.

podcast operatiekamer videopodcast show informatieve blik medische wereld boeiende content interactieve ervaring achter de schermen inzichten

Videopodcast laten maken

Het laten filmen van jouw podcastshow kan bijdragen aan een groter bereik op bijvoorbeeld YouTube, Instagram en TikTok.

Een uitleganimatie voor social media, vervaardigd met After Effects, met vloeiende animaties en aantrekkelijke visuele effecten, perfect voor het overbrengen van boodschappen op een boeiende en informatieve manier op sociale netwerken

Animatiefilm laten maken

Een doeltreffende animatiefilm kan er voor zorgen dat complexe dingen makkelijker en begrijpelijker worden gemaakt voor de kijker.

coach spreker vlog videocontent zakelijk business

Videocontent laten maken

Dagelijkse of wekelijkse videocontent plaatsen creëert een vaste groep fans en klanten, met zakelijk succes als gevolg.

beursvdeo vakbeurs beurshal offline reclame beurs video museum

Beursvideo laten maken

Een beursvideo kan ervoor zorgen dat de aanwezigheid van jouw bedrijf op de beurs aanzienlijke vergroot.

docu documentaire camjo interview filmset verhaal achtergrond diepgang realiteit maatschappelijk relevantie persoonlijk portret reportage

Documentaire laten maken

Een documentaire kan de technische complexiteit en de uitdagingen op een toegankelijke en begrijpelijke manier laten zien. Door het hele proces in beeld te brengen.

Achter de schermen op een filmset voor een televisiereclame, inkijk in de productie van een commercial.

Commercial laten maken

Wij kunnen jou helpen bij de productie van een commercial van begin tot eind. Zowel voor online commercials als hoogwaardige reclames op televisie.

Live drone beelden livestream luchtopnames luchtbeelden

Dronevideo laten maken

Een luchtopname met een drone kan een extra toevoeging geven aan je bedrijfsfilm. Het geeft een overzicht van bijvoorbeeld je terrein of bedrijfspand.

cameraman kleine camera aftermovie social media content socialvideo

Aftermovie laten maken

Organisaties en bedrijven laten aftermovies maken om de sfeer en beleving van een evenement vast te leggen en vervolgens te delen met alle bezoekers.

online cursus demonstratie instructievideo uitleg instructie videocontent how-to educatieve tutorials stap-voor-stap handleiding praktische kennisoverdracht

Instructievideo laten maken

Een goede instructievideo kan ervoor zorgen dat de (nieuwe) informatie wel overkomt bij de gebruiker, medewerker of klant.

Klanten vertellen video review referentie testimonial

Testimonialvideo laten maken

Zelf roepen dat je het beste product is minder betrouwbaar dan een enthousiaste klant die vertelt hoe goed jou product of service is.

over ons werken bij vacature werving video recruitment inspirerende bedrijfscultuur boeiende carrièrekansen dynamische werkomgeving aantrekkelijke werknemersverhalen

Vacature- en wervingsvideo laten maken

Een wervingsvideo kan potentiële nieuwe medewerkers overtuigen om jullie als bedrijf een kans te geven voor een sollicitatiegesprek.

Kerst film Kerstvideo kerstboodschap kerstgroet

Kerstvideo laten maken

Het maken van een kerstvideo is een leuke manier om je dank uit te brengen en een gelukwens te doen voor het nieuwejaar.

cameraman dolly bedrijfsfilm laten maken slider

Videoproductie laten maken

Onze focus ligt op het maken van videocontent voor bedrijven en organisaties. Wij helpen bij de volledige videoproductie, van A tot Z.

coach spreker vlog videocontent

Pitchvideo laten maken

Eén van de beste manieren waarop jij informatie kunt overbrengen op een zo menselijk mogelijke manier, is natuurlijk video.

coach spreker vlog videocontent inspiratie kennis delen video

Zakelijke vlogs laten maken

Vlogs zijn niet alleen voor tieners, met professionele bedrijfsvlogs kun je jouw doelgroep ook bereiken en op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in jouw branche of organisatie.

Een videoeditor aan het werk in Adobe Premiere Pro, met een focus op de tijdlijn tijdens het montageproces, waarbij videoediting en animatie worden gecombineerd voor het creëren van professionele en boeiende videobewerkingen

Video voor open dag

Bij een open dag wordt er vaak veel aandacht besteed aan de dag zelf, maar hoe zorg je ervoor dat mensen weten van de open dag? Een promotievideo van de open dag kan helpen bezoekers te overtuigen om ook langs te komen.

Een uitleganimatie voor social media met een boeiende intro en outro, inclusief geanimeerde naamtitels, ontworpen om kijkers te boeien van begin tot eind, perfect voor het versterken van merkidentiteit en het overbrengen van kernboodschappen

Logoanimatie laten maken

Een dynamische animatie van jouw bedrijfslogo draagt bij aan een opvallende zichtbaarheid. Een logo animatie is breed inzetbaar voor allerlei doeleinden.

instructievideo explainer ontboarding video content green screen studio

Eigen Instagram gifjes laten maken

Eigen leuke en grappige Instagram gifjes in plaatsen in je story is een unieke en opvallende manier om jouw merk te laten zien. Laat Instagram gifjes voor jouw organisatie maken in onze studio.

TikTok video op maat gemaakt, gericht op het creëren van aantrekkelijke en deelbare TikTok social content, afgestemd op de nieuwste trends en publieksinteractie

TikTok video’s laten maken

TikTok voor de zakelijke markt wordt steeds interessanter, begin met adverteren en videocontent plaatsen op TikTok. En verkoop jouw producten en diensten via korte snelle video’s.

product video boek advertentie studio product fotografie commercial promotie

Boekpromotie: boektrailer laten maken

Je bent trots op jouw meesterwerk en wilt dit uiteraard gaan verkopen. Een boektrailer kan helpen bij de promotie van jouw boek.

Een cameraman bezig met filmopnames voor een bedrijfsfilm, gericht op het vastleggen van hoogwaardige videocontent, waarbij hij professionele videoapparatuur gebruikt om belangrijke momenten en aspecten van het bedrijf in beeld te brengen

Promotievideo laten maken

Promoot jouw product, dienst of service met een professionele promotievideo. Deze promotievideo kan overal online geplaatst worden.

Een cameraman van een productiebedrijf filmt in een industriële fabrieksomgeving, waarbij de nadruk ligt op de machines en productieprocessen.

360 graden video laten maken

Presenteer jouw bedrijfspand, showroom of evenementen locatie online op een unieke manier, met een 360 graden video of livestream.

making off bts laowa macro lens jacuzzi probe fs7 contentcreator filmmaker

Doeltreffend en omzet verhogend

Professionele videocontent voor bedrijven!

Met video als marketingtool kun je potentiële klanten binnen enkele minuten informeren én overtuigen. Wij produceren doeltreffende video’s, podcasts en webinars. En dat alles met een doordacht en flexibel proces. Door onze jaren lange ervaring in allerlei branches zoals de zorg, onderwijs, productiebedrijven en MKB-bedrijven kunnen wij jou waardevol adviseren in de juiste keuzes voor de soort video’s.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op