×
Een dynamische wervingsvideo die de werksfeer en bedrijfscultuur toont, gericht op het aantrekken van potentiële kandidaten voor een vacature, met medewerkers in actie en een kijkje achter de schermen van het bedrijf

Niet zoeken maar vinden

Vacature en wervingsvideo laten maken

Ga niet meer opzoek naar personeel maar laat jouw organisatie of bedrijf gevonden worden door personeel. Videocontent draagt bij aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw organisatie of bedrijf, met als gevolg dat werkzoekende je makkelijker kunnen bereiken en vinden. Een wervingsvideo kan potentiële nieuwe medewerkers overtuigen om jullie als bedrijf een kans te geven voor een sollicitatiegesprek. En met een vacaturevideo kun je jouw vacature op een boeiende en interessante manier delen.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Online visitekaartje
Breng jouw kernboodschap over met een goede bedrijfsfilm.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

Een boeiende video voor een wervingscampagne die 'Over ons' en 'Werken bij' segmenten combineert, met nadruk op het bedrijfscultuur en openstaande vacatures, gericht op het aantrekken van talentvolle kandidaten in het recruitmentproces

Een video voor het werven van mensen

Wat is een wervingsvideo?

Een wervingsvideo is een video met als doel mensen werven, dit kunnen nieuwe medewerkers zijn maar bijvoorbeeld ook leden of vrijwilligers van een non-profit organisatie zoals een vereniging of stichting. Het doel van een wervingsvideo kan dus verschillen maar de structuur en inhoud van een wervingsvideo is veelal hetzelfde. In de video zien we huidig lid of medewerker (soms meerdere) aan het woord diegene vertelt over de ervaringen van werken bij het bedrijf of hoe het is om lid te zijn van de vereniging. Vaak duurt de video ongeveer 60 á 90 seconden en geeft het een goed beeld van het bedrijf of de organisatie.

Offerte aanvragen of neem contact op

over ons werken bij vacature werving video recruitment inspirerende bedrijfscultuur boeiende carrièrekansen dynamische werkomgeving aantrekkelijke werknemersverhalen

Ben jij een team player?

Wat is een vacaturevideo?

Vacatures worden de laatste jaren steeds creatiever, de standaard cliché zinnen als; ‘geen 9 tot 5 mentaliteit’ of ‘je bent een teamplayer’ lees je steeds minder terug in openstaande vacatures. Ondanks dat een vacature tekst onmisbaar is, kan een vacaturevideo net even de aandacht trekken, met een video kun je namelijk veel beter de sfeer van een organisatie overbrengen. Een vacaturevideo is dus een video van de vacature, maar dan wel visueel aantrekkelijk met mooie beelden, grafische toevoegingen en doeltreffende korte uitgespreken quotes of teksten in beeld.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld van een werken bij

Bekijk alle cases

Promotiecampagne video 'Over Ons' voor werving en recruitment, belicht vacatures en 'werken bij' aspecten, aantrekkelijk en uitnodigend voor potentiële kandidaten

Een spelt in de hooiberg

Vindt die ene kandidaat

Of, laat die ene kandidaat jouw bedrijf of organisatie vinden, door een doeltreffende vacaturevideo. Met doeltreffende bedoelen wij dat de vacature- of wervingsvideo wel gericht moet zijn op jouw doelgroep. Hoe specifieker je doelgroep, hoe beter je die ene kandidaat kan overtuigen voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Als je je herkend in een van onderstaande situaties, dan kan een doeltreffende vacaturevideo een oplossing zijn voor jouw uitdaging.

  • Weinig reacties op vacatures die lang open staan
  • De kandidaten van een te lage kwaliteit zijn
  • Je bent als bedrijf of organisatie niet of nauwelijks online zichtbaar

Offerte aanvragen of neem contact op

personeelwerven werken bij vacature werving videocontent film aantrekkelijke bedrijfscultuur carrièrekansen dynamische presentatie inspirerende werknemersverhalen

Wat is dat voor bedrijf?

Employer branding

Belangrijk om te weten is dat je met alleen een vacature video er niet gemakkelijk gaat komen, het is belangrijk dat je als organisatie of bedrijf zichtbaar bent. Je online imago moet op orde zijn, zodat je al bekend bent bij een groot publiek. Met een ‘employer branding’ campange werk je aan je werkgeversmerk zo behoudt je huidige medewerkers en kun je nieuw personeel aantrekken. Videocontent is een veelal succesvol onderdeel van een goede employer branding campagne. Naast video worden er ook vaak offline advertenties geplaats en is wordt er een werken-bij website gebouwd. Wij zijn geen marketingbureau of recruitmentbedrijf maar hebben wel meerdere partners waar we mee samenwerking. Dus ook voor de grote campagne kunnen wij en onze partners jou als organisatie helpen met de uitdaging van het vinden van personeel.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op