Bedrijfsfilm laten maken in Leusden

image00005

Wanneer je ervoor kiest om een bedrijfsfilm te laten maken? Waar moet je dan allemaal aan denken en is een bedrijfsfilm wel de juiste oplossing? Wij helpen je graag verder bij het maken van deze keuze. Onze kennis is breed, en de ervaring is groot in zeer diverse branches. Zo hebben wij bedrijfsfilms gemaakt in de voedselindustrie, op grootte hoogte, in kantoorpanden en buiten in de natuur.

Voor onze camera is geen bedrijf te gek

Het leukste vinden wij dat we met ons werk op allerlei plekken komen. Van windmolens tot bibliotheken en van steriele behandelkamers tot kartbanen. Met ons team gaan we graag elke uitdaging aan. Daarnaast zijn wij ook VCA gecertificeerd en zijn wij bereid om veiligheidscursussen te volgen wanneer dit van belang is om te mogen filmen. Ook beschikken wij over onze eigen PBM’s.

Breng het verhaal van jouw bedrijf over met video

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen kernwaarden en idealen. Deze eigenschappen van je bedrijf kun je bij je klant overdragen door middel van tekst, beeld en geluid. Een bedrijfsfilm is als een van de weinige mediums, het middel waarbij je de kijker kan raken doormiddel van tekst, beeld en geluid.

Met een bedrijfsfilm kun je het verhaal van jouw bedrijf vertellen. Maar ook kan je het verhaal van je klanten laten vertellen in bijvoorbeeld een reviewvideo.

Onze bedrijfsfilms in de regio van Leusden

Van Ei naar Kip is gevestigd in Veenendaal maar is naast lokaal actief ook actief in de regio. Voornamelijk in de regio tussen Amersfoort en Arnhem en tussen Tiel en Zwolle. Hieronder is een deel van ons werk te zien uit de regio.

Meubelmakerij IJzerman

Zoals bijvoorbeeld een projectvideo voor Meubelmakerij IJzerman uit Leusden. Zij hebben voor een klant een bijzonder TV meubel gemaakt waarvan wij een video hebben gemaakt. De video is zowel afgeleverd in een 16:9 formaat (voor o.a. Facebook en Linkedin) en in een 9:16 formaat (voor o.a. Snapchat en Instagram Stories).

Franklin Covey

Voor Franklin Covey uit Amersfoort hebben wij meerdere contentvideo’s mogen maken. Zoals een reeks video’s die wordt gebruikt in hun e-mailmarketing. Online kunnen bezoekers zich aanmelden voor een 30 dagen challange. Dagelijks krijgen deze mensen dan per mail een korte video met een uitdaging voor die dag.

BCS Cranecamera BV
In opdracht van BCS Cranecamera BV hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt over hun dienstverlening. Voor deze film hebben we ook gebruik gemaakt van drone-opnames. BCS Cranecamera is een bedrijf uit Amersfoort welke landelijk opereert in het aanbrengen van camera’s onder kranen. Zo kan de machinist zien waar zijn lading exact boven hangt.

Over van Ei naar Kip

Wij zijn een veelzijdig videoproductie bedrijf en produceren naast bedrijfsfilms ook animatie video’s. En wij verzorgen livestreams en webinars. Ons bedrijf is gevestigd in Veenendaal sinds 2016. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een klein schaalbaar team met veel ervaring.

Meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsfilm laten maken in Leusden?

Neem vrijblijvend met ons contact op en wij helpen je graag verder in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.