×

Wij produceren doeltreffende video’s

Bedrijfsfilm laten maken in Leusden

Wanneer je ervoor kiest om een bedrijfsfilm te laten maken? Waar moet je dan allemaal aan denken en is een bedrijfsfilm wel de juiste oplossing? Wij helpen je graag verder bij het maken van deze keuze. Onze kennis is breed, en de ervaring is groot in zeer diverse branches. Zo hebben wij bedrijfsfilms gemaakt in de voedselindustrie, op grootte hoogte, in kantoorpanden en buiten in de natuur.

Offerte aanvragen of neem contact op

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

Videocontent voor iedereen

Voor onze camera is geen bedrijf te gek

Het leukste vinden wij dat we met ons werk op allerlei plekken komen. Van windmolens tot bibliotheken en van steriele behandelkamers tot kartbanen. Met ons team gaan we graag elke uitdaging aan. Daarnaast zijn wij ook VCA gecertificeerd en zijn wij bereid om veiligheidscursussen te volgen wanneer dit van belang is om te mogen filmen. Ook beschikken wij over onze eigen PBM’s.

Offerte aanvragen of neem contact op

Video zorgt voor zichtbaarheid

Breng het verhaal van jouw bedrijf over met video

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen kernwaarden en idealen. Deze eigenschappen van je bedrijf kun je bij je klant overdragen door middel van tekst, beeld en geluid. Een bedrijfsfilm is als een van de weinige mediums, het middel waarbij je de kijker kan raken doormiddel van tekst, beeld en geluid.

Met een bedrijfsfilm kun je het verhaal van jouw bedrijf vertellen. Maar ook kan je het verhaal van je klanten laten vertellen in bijvoorbeeld een reviewvideo.

Offerte aanvragen of neem contact op

Onze bedrijfsfilms in de regio van Leusden

van Ei naar Kip is gevestigd in Veenendaal maar is naast lokaal actief ook actief in de regio. Voornamelijk in de regio tussen Amersfoort en Arnhem en tussen Tiel en Zwolle. Hieronder is een deel van ons werk te zien uit de regio.

Meubelmakerij IJzerman

Zoals bijvoorbeeld een projectvideo voor Meubelmakerij IJzerman uit Leusden. Zij hebben voor een klant een bijzonder TV meubel gemaakt waarvan wij een video hebben gemaakt. De video is zowel afgeleverd in een 16:9 formaat (voor o.a. Facebook en Linkedin) en in een 9:16 formaat (voor o.a. Snapchat en Instagram Stories).

Franklin Covey

Voor Franklin Covey uit Amersfoort hebben wij meerdere contentvideo’s mogen maken. Zoals een reeks video’s die wordt gebruikt in hun e-mailmarketing. Online kunnen bezoekers zich aanmelden voor een 30 dagen challange. Dagelijks krijgen deze mensen dan per mail een korte video met een uitdaging voor die dag.

BCS Cranecamera BV
In opdracht van BCS Cranecamera BV hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt over hun dienstverlening. Voor deze film hebben we ook gebruik gemaakt van drone-opnames. BCS Cranecamera is een bedrijf uit Amersfoort welke landelijk opereert in het aanbrengen van camera’s onder kranen. Zo kan de machinist zien waar zijn lading exact boven hangt.

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op