×
cameraman bouwplaats infra bouw aannemer architect timmerman bedrijfsfilm

‘Klein detail, groot effect’

Voor bouwbedrijven en architecten

Als architect, aannemer of ander bouwbedrijf is het soms lastig om de gerealiseerde projecten goed weer te geven in een portfolio. Met tekst, 3D-modellen en foto’s van het eindresultaat kom je al een heel eind. Maar video biedt nog meer mogelijkheden voor het tonen van jouw gerealiseerde projecten. Ook kan videocontent op een boeiende manier meer opleg over het proces en werkwijze van de bouw.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon van ei naar kip huisstijl vca certivicaat

VCA-gecertificeerde crew
Wij zijn VCA-VOL gecertifieerd en wij nemen altijd onze eigen PBM’s mee.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

mee kijken filmopnames bouwplaats bouwactiviteiten constructie werkzaamheden timelapse veiligheidshelmen machines arbeiders in actie projectontwikkeling visuele documentatie camerawerk achter de schermen bouwindustrie

Bouw aan je merk

Video geeft vertrouwen

Als bouwbedrijf of architect ben je dagelijks bezig met het bouwen aan bijzondere en duurzame projecten. Maar ook het bouwen aan je merk als bouwbedrijf, aannemer of architect is belangrijk voor het werven van nieuwe opdrachtgevers en personeel. Professionele videocontent is een medium dat helpt bij het geven van vertrouwen aan potentiele nieuwe klanten, partners en medewerkers.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een bedrijfsfilm die een aanbouw en verbouwing project in beeld brengt, met aannemers en architecten aan het werk, waarbij het bouwproces en de transformatie van de ruimte worden getoond

Houdt iedereen up-to-date

Procesdocumentatie en voortgangsrapportage

Bouwprojecten en ontwerpfases duren vaak enkele maanden of soms jaren. Video’s zijn uitstekende hulpmiddelen voor het documenteren van de voortgang, het demonstreren van veiligheidsmaatregelen, en het communiceren van mijlpalen aan stakeholders en de toekomstige gebruikers. Met een wekelijkse of maandelijkse bouwvlog, live webcam of timelapse is het mogelijk om iedereen op een gemakkelijke manier op de hoogte te brengen van alle ontwikkeling omtrent het (nieuw)bouwproject.

Ook een 360 graden videotour (Walkthrough tour) kan een uniek inkijkje geven in projecten die al gerealiseerd zijn of nog gerealiseerd moeten worden. Doormiddel van een virtual reality bril (VR-bril) kunnen potentiële klanten en stakeholders om zich heen kijken in iedere gewenste (nieuwbouw) ruimte.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een bouwvlog

Bekijk alle cases

Een bedrijfsfilm gericht op VCA en veiligheidsmaatregelen, waarin medewerkers worden getoond die veiligheidsprocedures volgen op de werkvloer, met nadruk op het belang van veiligheid in de werkomgeving

Deel kennis en voorkom fouten

Educatieve veiligheid- en instructievideo’s

In de bouwsector is kennis en expertise van groot belang, op het gebied van veilig werken, nieuwe moderne technieken en ook duurzame oplossingen worden steeds belangrijker. Educatieve instructievideo’s en veiligheidsfilms kunnen helpen om de ‘best practices’, veiligheidsrichtlijnen en nieuwe technologieën effectief over te brengen aan nieuwe medewerkers. Maar ook kan het aan het grotere externe publiek laten zien dat jullie innovatie als bouwbedrijf of ontwerpbureau serieus nemen.

Offerte aanvragen of neem contact op

drone piloot inhuren opnames luchtbeelden luchtfotografie luchtvideo verhuur professioneel luchtopname service kwaliteit perspectief landschap stad natuur filmeren

In vogelvlucht een overzicht van het project

Dronevideo in de bouwsector

Dronevideo’s stellen bouw gerelateerde bedrijven en architecten in staat om hun projecten vanuit een vogelvlucht te bekijken, wat niet alleen adembenemende videobeelden oplevert, maar ook essentiële inzichten geeft in de voortgang en de kwaliteit van het werk. Doormiddel van speciale geprogrammeerde dronevluchten kunnen wij over een bepaalde periode de bouw vastleggen. De indrukwekkende beelden die vanuit de lucht worden vastgelegd, kunnen worden gebruikt in marketingcampagnes om potentiële klanten en partners te betrekken en aan te trekken.

Offerte aanvragen of neem contact op

Timelapse-camera opgesteld voor het vastleggen van een bouwtimelapse, strategisch geplaatst om de voortgang en ontwikkeling van een bouwproject over tijd nauwkeurig vast te leggen

Van begin tot eind vast gelegd

Timelapse of livestream van de bouwplaats

Met speciale timelapse camera’s is het mogelijk om gehele bouw vast te leggen. De camera’s die wij hiervoor gebruiken worden realtime op afstand geback-upt en kunnen draaien op zonne-energie. De timelapse camera maakt gedurende de werkdag iedere minuut één foto. Ook de timelapse camera’s die wij gebruiken voor livestreams van bouwplaatsen zijn speciaal ontwikkeld voor deze doeleinden. De beelden kunnen zowel openbaar als verborgen gedeeld worden met degene die jij wilt. De camera’s kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een timelapse

Bekijk alle cases

 

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op