×
Kantoor MKB bedrijfsfilm cameraman

‘Klein detail, groot effect’

Video voor het MKB

Voor MKB (Midden- en Kleinbedrijf) bedrijven kan video bijdragen aan een verhoogde zichtbaarheid wat kan resulteren in meer omzet en het vergemakkelijkt het werven van personeel. Daarnaast kan video tijd besparen door veel gestelde vragen van klanten te beantwoorden met een goede video.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid

MKB bedrijf kantoor camera filmmaker professionele opnames zakelijke setting creatieve inhoud

Ontdek hoe een doordachte videostrategie kan helpen groeien

De kracht van goede video’s

In een tijdperk waar visuele content koning is, speelt video een cruciale rol in de groei en zichtbaarheid van het MKB (Midden- en Kleinbedrijf). Video stelt jouw bedrijf in staat om een diepere verbinding met jouw publiek te creëren, jouw merkverhaal te vertellen en de unieke waarden van jouw onderneming te delen op een manier die zowel boeiend als informatief is. Video is een krachtig medium voor storytelling. Het stelt bedrijven in staat om hun merkverhaal op een boeiende manier te delen. Daarnaast wordt video ook positief beoordeelt door zoekmachines wat direct de online zichtbaarheid van het bedrijf vergroot.

Offerte aanvragen of neem contact op

filmmaker cameraman bedrijfsfilm mkb bedrijf zakelijk videocontent promotie corporate verhaal branding identiteit professional visueel portret marketing

Van concept tot oplevering

Wij ontzorgen bij de volledige videoproductie

Bij ‘van Ei naar Kip’ geloven we in het creëren van doeltreffende video’s die de kern van jouw boodschap vangen. Ons team van ervaren videografen en editors werkt nauw samen met MKB-ondernemers om videocontent te produceren die scoort bij hun doelgroep.

Ons proces is tot in detail uitgedacht, maar flexibel genoeg om aan te passen aan de unieke behoeften van elk project. Van het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering, wij zorgen ervoor dat elke stap in het proces zorgvuldig wordt beheerd om een hoogwaardig eindproduct te leveren.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hieronder een MKB-bedrijfsfilm

Bekijk alle cases

Videograaf maakt een bedrijfsfilm in een kantoorpand van een mkb-bedrijf, gebruikmakend van een camera op een dolly voor vloeiende opnamen

Het effect van een doeltreffende video

Onze ervaringen met het MKB

Sinds het bestaan van ons bedrijf in 2016 werken wij regelmatig voor diverse MKB bedrijven in voornamelijk, Gelderland en Utrecht. Wanneer je als bedrijf wilt beginnen met video, kan dit zeker een drempel zijn. Wij kijken graag samen met jou als ondernemer naar de mogelijkheden van video voor jouw MKB-onderneming. Door onze brede ervaring in veel verschillende branches kunnen wij goed en proactief meedenken met onze opdrachtgevers.

Offerte aanvragen of neem contact op

MKB industrie productie bedrijf cameraman achter de schermen exclusieve blik dynamische opnames werkvloer inzichten

Een blijvende indruk

Bereik jouw publiek

Video is meer dan alleen een medium; het is een manier om jouw merk tot leven te brengen, jouw boodschap over te brengen en een blijvende indruk te maken op jouw publiek. Wij zijn er om bedrijven en organisaties te helpen in elke stap tijdens de volledige productie, waarbij we de kracht van video gebruiken om echte resultaten voor jouw bedrijf te behalen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op