Cameraman in te huren voor een documentaire over streetart, vastleggen van urban kunst en interviews met artiesten voor een boeiende docu.

Branches

×

van Ei naar Kip

Waar ben je naar opzoek?

Kantoor MKB bedrijfsfilm cameraman

MKB

Voor MKB (Midden- en Kleinbedrijf) bedrijven kan video bijdragen aan een verhoogde zichtbaarheid wat kan resulteren in meer omzet.

gemeente winkelstraat winkelstad videocontent promotie advertentie video lokale handel sfeerimpressie stadspromotie ondernemers etalages gezelligheid beleving marketing visueel aantrekkelijk stadscultuur camerawerk storytelling

Gemeenten

Video kan bijdragen aan een breder bereik van de communicatie uitingen. Bereik inwoners op een boeiende en pakkende manier met videocontent.

Filmopname bij de tandarts voor videocontent in de zorgsector, inclusief interviews en voorlichtingsmateriaal.

Zorg

Video in de zorg kan op verschillende gebieden worden ingezet zoals het werven van nieuwzorgpersoneel of het informeren van patiënten.

Instructie leslokaal film school onderwijs instructievideo

Onderwijs

Video in het onderwijs biedt de mogelijkheid om o.a. leerlingen, ouders en medewerkers te informeren op een boeiende manier.

cameraman op boot industrie havengebied

Industrie en productie

Voor industrie en productiebedrijven is video een krachtig medium dat helpt bij het overbrengen van complexe processen op een begrijpelijke manier.

Infra tunnel wegenbouw bedrijfsfilm bouw aannemer architecten

Bouw en architecten

Video biedt bouwbedrijven en architecten de mogelijkheid voor het tonen van gerealiseerde projecten op een boeiende manier.

Bedrijfsfilm opname in een vakantiepark met focus op horeca, camerawerk dat de sfeer en faciliteiten van het park vastlegt.

Horeca en recreatie

Een professionele film kan de sfeer en de kwaliteit van jouw recreatiepark of restaurant overbrengen met boeiende beelden en geluiden.

flightcase evenement entertainment live videoregistratie evenementen transport uitrusting bescherming professioneel audiovisueel apparatuur organisatie setup podium

Entertainment en theater

Van livestreams tot aftermovies, videocontent in de entertainment en theater wereld is niet meer weg te denken.

coach spreker vlog videocontent

Coaches en sprekers

Hoe breng je jouw woorden en boodschap over aan een groot publiek? Videocontent biedt de mogelijkheid om je doelgroep te verbreden.

cameraman stichting ijsbaan goed doel goede doelen non profit reclame

Non-profit

De behoefte aan kwalitatieve en doordachte videocontent groeit ook voor non-profit organisaties zoals stichtingen en goede doelen.

Infrastructuur van treinen in de publieke sector van de provincie, NS trein vastgelegd op camera met videocontent

Publieke sector

Bereik als organisatie in de publieke sector jouw doelgroep doeltreffende videocontent en spoor aan tot actie.

Video die het portfolio van een vastgoedontwikkelaar en vastgoedbeheerder toont, met een scala aan vastgoedprojecten en investeringsmogelijkheden.

Vastgoedontwikkelaars en beheerders

Video voor vastgoedontwikkelaars en beheerders is de oplossing voor het presenteren van portefeuilles.

Een scherm met een videocontent bewerkingstijdlijn, waarin een editor bezig is met het nauwkeurig monteren en aanpassen van videofragmenten, met nadruk op de precisie en creativiteit die nodig zijn voor effectieve videomontage

Bereik meer met doeltreffende videocontent

Videoproductie op een no-nonsense manier

Wij produceren doeltreffende video’s, webinars en podcasts op een no-nonsense manier voor vele verschillende branches zoals de zorg, onderwijs, bouw en infra. Onze manier van werken is gericht op het écht helpen van onze opdrachtgevers beginnend bij een goed advies en een plan. Daarna zijn wij tijdens de gehele productie een partij die mee denkt in oplossingen en ervoor zorgt dat deadlines behaald worden.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op