×
Opname van een muziekvideoclip met een cameraman, dynamische beelden en sfeervolle verlichting voor een entertainment muziekproductie

‘Klein detail, groot effect’

Videoproductie voor de entertainmentsector en theaters

In een tijdperk waarin digitale en visuele content de wereld verovert, zijn video opnames en videoprojecties niet meer weg te denken uit de entertainmentindustrie. Of het nu gaat om dansvoorstellingen, live concerten of promotionele video’s van artiesten; een doeltreffende video kan het verschil maken tussen een goede en een onvergetelijke ervaring. Maar videoproductie is meer dan alleen het opnemen van beelden; het vereist een doordachte strategie, zorgvuldige uitvoering en de flexibiliteit om zich aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving, zeker in de dynamische entertainmentsector.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon camera op dolly van ei naar kip huisstijl

Professionele appratuur
Wij beschikken over de professionele appratuur voor een volwaardige videoregistratie.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Ruime ervaring
Onze kennis is breed en daardoor kunnen we een goed advies geven.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

Camera die een band filmt op een poppodium op een evenementen locatie

Eindeloze creativiteit

Promoot jouw talent met video

Of je nu een goochelaar, zanger, muzikant of andere entertainer bent; een doeltreffende promotievideo is je visitekaartje naar de buitenwereld. Hier kun je creativiteit laten samensmelten met video-effecten om een onuitwisbare indruk achter te laten. Een kwalitatief hoogwaardige videocontent kan je helpen om meer boekingen te krijgen, je bereik te vergroten en een fanbase op te bouwen.

Offerte aanvragen of neem contact op

entertainment goochelaar video opnames filmmaker cameraman magie show optreden illusie podium sfeer evenement trucs visueel spektakel vermaak

Tot in het kleinste detail

Het draait om de details

In de entertainmentindustrie zijn het vaak de kleine details die voor een groot effect zorgen. Een doeltreffende videoproductie, of het nu gaat om een videoregistratie, livestream of promotiefilm, kan het verschil maken in het succes van een artiest of entertainmentbedrijf. Door te kiezen voor een professionele aanpak in goede videocontent, investeer je niet alleen in de huidige presentatie maar ook in de toekomst van je carrière of onderneming.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier een voorbeeld van een muziek videoclip

Bekijk alle cases

opnames kerst koor muziek videoclip muziekvideoclip camera studio entertainment feestelijke sfeer harmonieuze melodieën professionele productie sfeervolle beelden

Hoe doen ze dat?

Een kijkje achter de schermen

Theaterproducties fascineren al eeuwenlang hun publiek met indrukwekkende decors, krachtige dialogen en meeslepende performances. Maar wat gebeurt er eigenlijk achter die dikke, fluwelen gordijnen? Een ‘making-of’ video van een theaterproductie biedt niet alleen een exclusieve blik achter de schermen, kan zorgen voor meer verbinding tussen de artiesten, acteurs en de productiemaatschappij en het publiek.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

Videoregistratie in een theater van een dinershow, camera's vastleggen van de show voor een filmische weergave van het entertainment.

Van podium naar thuis

Hybride: Thuis en in de zaal

Live-entertainment heeft altijd een magische aantrekkingskracht gehad. Maar hoe vang je die magie in een online livestream zonder de essentie te verliezen? Bij het faciliteren van livestream of hybride show van dansvoorstellingen, concerten en andere entertainment, komt veel meer kijken dan alleen een camera op een statief. Verschillende camerahoeken, zorgvuldige belichting en geluidskwaliteit zijn cruciale elementen die bijdragen aan een professionele uitstraling zowel in de zaal als thuis op de bank. Een goede livestream videoproductie kan het podium vertalen naar een scherm, zonder in te leveren op de emotionele impact van een live-optreden.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op