×
camera industrie video content laten maken

Jouw visuele visitekaartje

Bedrijfsfilm laten maken

Hoe leuk is het om de wereld te vertellen over jouw bedrijf? Met een amusante en boeiende bedrijfsvideo wek je de belangstelling van potentiële klanten en opdrachtgevers. Misschien heb je zelf al wel een idee en wil je dit samen met ons uitwerken tot een professionele bedrijfsfilm. Wij helpen jou met het gehele proces, van eerste idee tot complete videocampagne.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Online visitekaartje
Breng jouw kernboodschap over met een goede bedrijfsfilm.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

instructievideo explainer ontboarding video content green screen studio

Vertel het verhaal van jouw bedrijf

Wij produceren doeltreffende bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm is een middel voor het behalen van een doel. Dit doel kan bijvoorbeeld zijn het informeren van bezoekers op jouw website of het overtuigen van prospects tijdens salesgesprekken. Bij het laten maken van een bedrijfsfilm denken wij altijd mee vanaf het begin; ‘Wat is het doel van de film?’. Vanuit daar bedenken we samen met jou een concept script, nadat deze in de organisatie intern is voorlegt en akkoord is bevonden. Gaan we over tot de productie van bedrijfsfilm.

Offerte aanvragen of neem contact op

cameracrew industrie distributie magazijn video content laten maken bedrijfsfilm

Passend, sprekend en overtuigend

Wat is een goede bedrijfsfilm?

Een goede bedrijfsfilm is een film die past bij jouw organisatie, de film vertelt beeldend al jouw kernwaardes en geeft jouw missie en vissie een visueel weer. Na het kijken van de film moet de (kern)boodschap van jullie als bedrijf of organisatie helder zijn. Pas dan is de film van jouw bedrijf een goede bedrijfsfilm. Door onze brede ervaring en zorgen wij ervoor dat jouw boodschap wordt overgebracht aan potentiële nieuwe klanten en partners. Heb je al een goed idee? Wij denken graag met je mee en zien uit naar het eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier onze showreel

Bekijk alle cases

fs7 sony camera 4k lens canon

Van idee naar film…

Hoe wij bedrijfsfilms maken

Alles begint bij een idee, soms is dit idee er al en bekijken we of dit past bij de doelen en identiteit van de organisatie of het bedrijf. Wanneer dit niet zo is gaan we beginnen met een brainstorm en maken we een voorstel voor het script. Na akkoord of soms een correctieronde gaan we beginnen met het plannen van de opnames. In veel gevallen zijn dit meerdere draaidagen op meerdere locaties en daarbij is een goede planning zeer belangrijk. Wij zorgen ervoor dat iedereen weet wanneer iemand ergens wordt verwacht. Uiteraard staat de organisatie of het bedrijf tijdens de draaidagen niet stil, daarom is flexibiliteit en snelschaken als videoproductie bedrijf zeer belangrijk. Na alle opnames gaan we beginnen met de videobewerking, de montage of post-productie, tijdens dit proces ontvang je meerdere versies en zo komen we samen tot het gewenste eindresultaat.

Offerte aanvragen of neem contact op

Video-editor aan het werk met videomontage en -bewerking voor een bedrijfsfilm, gebruikt Premiere Pro op een computer voor professionele afwerking

Eindeloze mogelijkheden

Wat kan er allemaal?

De mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm zijn eindeloos, enkele voorbeelden zijn: dronebeelden, voice-overs, figuranten, gebarentolken, special effects enz. Belangrijk is dat alles bijdraagt aan het behalen van het gestelde doel. Samen met jou bekijken we welke mogelijkheden voor jullie van toepassing zijn, we kijken naar wat aansluit bij de wensen, het doel en het budget. 

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op