Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

Referenties

×

Wat andere zeggen

Onze referenties

review sterren grijs

Bart van den Belt – Zakelijk Succes Academie

Kevin is een absolute professional. Bevlogen en enthousiast. Komt met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!

review sterren grijs

Hans van der Hulst – Global Film Factory

Zeer prettige samenwerking met Kevin gehad. Leuk om te zien dat Kevin zelfs op 35 meter hoogte op een torenkraan nog perfecte beelden schiet. Als wij in de toekomst weer iemand nodig hebben voor filmwerk, dan komen wij zeker weer bij Kevin terug!

review sterren grijs

Martin van Engelenburg – Compleet in Stijl

van Ei naar Kip heeft ervoor gezorgd dat onze website compleetinstijl.nl voorzien is van een helder beeld van onze aanpak. De proactieve houding van Kevin waarderen wij enorm. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat de juiste beelden, de juiste tekst en de juiste stem met elkaar zijn gecombineerd. Wij bevelen van Ei naar Kip dan ook van harte aan.

review sterren grijs

Annet Dankelman-Verwelius – Christelijk Lyceum Veenendaal

van Ei naar Kip heeft ‘Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.

review sterren grijs

Berna Hofmans en Maurits Altena – Monuta

De proactieve houding van Kevin waarderen wij enorm. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat de juiste beelden, de juiste tekst en de juiste stem met elkaar zijn gecombineerd. Wij bevelen van Ei naar Kip dan ook van harte aan.

review sterren grijs

Janse Heijn – Fresh Magic

Kevin heeft geweldig werk geleverd bij het maken van mijn promofilm. Zeer vakkundig, servicegericht en professioneel! Ik beveel van Ei naar Kip van harte aan!

review sterren grijs

Robine de Graaf – Dura Vermeer

Ik heb Kevin leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Hij heeft meegedacht over het creatieve concept en script, en heeft de videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Kevin aan nieuwe projecten werken.

review sterren grijs

Iris Tollenaar – Ziekenhuis Gelderse Vallei

We zijn super tevreden over de video’s en over hoe de samenwerking verliep. Er werd steeds een realistische tijdsplanning gegeven, je reageerde super snel op mails. Kortom, we wisten in het hele proces goed waar we aan toe waren. Daarnaast hebben jullie prachtige beelden gemaakt en was het ook erg fijn dat we bij jullie de voice-over op konden nemen. Het lijkt ons heel leuk om in de toekomst samen te blijven werken!

Zij gingen je voor

Een greep uit onze klanten

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op