×
Filmopname bij de tandarts voor videocontent in de zorgsector, inclusief interviews en voorlichtingsmateriaal.

‘Klein detail, groot effect’

Video in de zorg

Video in de zorg kan op veel verschillende gebieden worden ingezet denk hierbij aan het werven en instrueren van nieuwzorgpersoneel. Maar ook bij het informeren van patiënten en daarbij hun familie kan video een grote rolspelen in de zorgsector.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon van ei naar kip huisstijl Videobrochure

Wij maken niet alleen de video
Wij adviseren zoals wij ook zelf geadviseerd willen worden.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

ok operatiekamer film videocontent ziekenhuis zorg podcast interview informatieve blik achter de schermen medische precisie boeiende gesprekken

Aandacht en rust

Filmen in de zorgsector

Regelmatig komen wij op locaties waar zich ook kwetsbare patiënten of cliënten bevinden. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Het allerbelangrijkste is dat deze kwetsbare mensen op geen enkele manier hinder ervaren van de opnames. Als videoproductiebedrijf passen wij ons hier volledig op aan. Door bijvoorbeeld buiten bezoekuren te filmen en soms zelfs s’ nachts indien dit mogelijk is. Daarnaast heeft onze crew veel ervaring met het werken op deze locaties en zorgen we met plannen altijd voor een niet te strakke planning zodat de rust kan worden bewaard tijdens de opnames.

Offerte aanvragen of neem contact op

ok operatiekamer film videocontent ziekenhuis zorg podcast webinar interview diepgaande inzichten medische wereld educatieve content boeiende dialoog

De kracht van herhaling

Personeel werven met video en podcasts

Als zorginstelling of zorgorganisatie is het vaak lastig om goed personeel te vinden, er zijn weinig zorgprofessionals die geen werk hebben of opzoek zijn naar een nieuwe baan. Dat maakt de doelgroep klein, maar desalniettemin is het dan juist belangrijk om die kleine groep zo goed als mogelijk te bereiken. Goede videocontent en audiocontent zoals een podcast kan hierbij helpen. Door regelmatig content te delen over jouw organisatie en ervaringen te delen van huidige medewerkers kan dit potentiele nieuwe kandidaten overtuigen om toch eens op gesprek te komen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld weringsvideo in de zorg

Bekijk alle cases

Een cameraman en geluidsman nemen een interview op in een ziekenhuis, waarbij een arts en verpleegkundige spreken over hun ervaringen in de zorg, voor een webgebaseerde documentaire of reportage

Werk efficiënter met instructie video’s

Informatieve instructie video’s voor de zorg

Het informeren van patiënten en hun familie kost veel tijd in de zorg. Uiteraard is persoonlijke aandacht belangrijk maar video kan helpen om veel gestelde vragen gemakkelijk en sneller te beantwoorden aan de hand van een informatieve instructie video. Naast instructievideo’s voor patiënten kunnen instructievideo’s ook gebruikt worden voor personeel bijvoorbeeld tijdens het onboardingstraject.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld instructievideo in de zorg

vocas camera lens rigged fs7

Duurzaam en doeltreffend

Duurzame videocontent

Video is sinds enkele jaren niet meer weg te denken in de zorgsector. Vele zorginstellingen, ziekenhuizen en zorggroepen hebben al eens een bedrijfsfilm laten maken. Maar helaas zien wij vaak dat deze door alle nieuwe regelgeving niet altijd up-to-date zijn. Door onze manier van werken is het mogelijk om een deel van de video te vervangen wanneer dit bijvoorbeeld door verandering in regelgeving nodig is. Dit scheelt enorme kosten omdat niet de gehele film weer opnieuw hoeft.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op