×
Bedrijfsfilm opname in een vakantiepark met focus op horeca, camerawerk dat de sfeer en faciliteiten van het park vastlegt.

Wij produceren doeltreffende video’s

Bedrijfsfilm laten maken in Barneveld

Barneveld is misschien wel het kippigste dorp van Nederland. Er bestaat zelfs een kippenras die is vernoemt naar dit dorp namelijk de “Barnevelder”. Wij hebben onze bedrijfsnaam te danken aan kippen dus we zijn natuurlijk erg fan van de plaats Barneveld. Maar hoe zit het met de bereikbaarheid van videomarketing in Barneveld? In deze blog gaan we je dat vertellen.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

Een cameraman en geluidsman nemen een interview op in een ziekenhuis, waarbij een arts en verpleegkundige spreken over hun ervaringen in de zorg, voor een webgebaseerde documentaire of reportage

Videocontent werkt

Laat video voor je werken

Deze subtitel “laat video voor je werken” klinkt natuurlijk erg mooi, maar hoe zit dat in de praktijk. Hoe kun je video voor je laten werken? Het simpelste antwoord is begin ermee en test het uit. Na het maken van meerdere video’s kom je er achter welke soort video’s goed werken voor jouw doelgroep. Wanneer je dit hebt bereikt kun je consistent deze video’s maken en plaatsen en zodra deze video’s rondzwerven op het internet. Levert dit op termijn vanzelf conversie op, zie het als blogberichten net als deze. Het heeft ongeveer 1,5 uur gekost om dit artikel te schrijven. Maar geeft wekelijks waarde aan mijn website doordat ondernemers op Google opzoek gaan naar een bedrijf wat bedrijfsfilms maakt.

Offerte aanvragen of neem contact op

Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Video zorgt voor zichtbaarheid

De kansen van videomarketing in Barneveld

Barneveld is en groeiende gemeente en woonplaats. Opvallend is dat in vergelijking met de regio de meeste inwoners tussen de 25 en 45 jaar zijn. Ook zijn er veel 0 tot 15 jarige te vinden. Gemiddeld heeft elk gezin ongeveer 2 kinderen. Wanneer je doelgroep dus volwassen zijn met meerdere jonge kinderen is Barneveld een ideale plaats om jouw online marketing op te richten.

Offerte aanvragen of neem contact op

Barneveld en omgeving

Vergeleken met omliggende plaatsen zoals Nijkerk, Veenendaal en Ede zijn er in de gemeente Barneveld ontzettend veel bedrijven te vinden. Naast dat er veel bedrijven in de handel en horeca sector te vinden zijn. Zijn er natuurlijk – hoe kan het ook anders – heel veel landbouw bedrijven te vinden. In het midden van het dorp staat de Oude Kerk met daarom heen een zeer divers winkelcentrum.

Barneveld werkt samen met het samenwerkingsverband Regio Foodvally. Hierbij zitten ook de gemeenten Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude.

De gemeente Barneveld bestaat naast het dorp Barneveld ook uit 9 kleinere dorpjes (Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Stroe, Terschuur, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk en Achterveld).

Van idee naar effectieve videocontent

Het maken van videocontent of een bedrijfsfilm begint altijd bij een doel of probleem waarom je video wilt. Wanneer dit duidelijk is kunnen we kijken of video dit probleem oplost of helpt bij het bereiken van je doel. Indien dit zo pas dan kijken we naar welke vorm van video het beste erbij past.

Naast dat wij bedrijfsfilms maken kunnen wij ook animaties, instructievideo’s en wervingsvideo’s maken. Ook hebben wij ervaring met Webinars en online livestreams.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Barneveld?

Een bedrijfsfilm laten maken daar is helaas geen vaste prijs voor omdat het altijd maatwerk is. Want bereik je je doel wel met 1 video? Of heb je een serie van video’s nodig om echt het succes te behalen wat je wilt. Wil je exact weten wat de kosten zijn voor een bedrijfsfilm in de regio Barneveld? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, je krijgt dan ook direct advies over of video wel echt gaat bijdragen aan het behalen van je doelen.

Bronvermelding:

https://allecijfers.nl/gemeente/veenendaal/

https://allecijfers.nl/gemeente/barneveld/

https://allecijfers.nl/gemeente/nijkerk/

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op