×
Webinarstudio te huur in Veenendaal, Utrecht, ideaal voor live opnames, uitgerust met professionele apparatuur en geschikt voor bedrijven die hoogwaardige webinars willen produceren

Een veelzijdige studio

Studio huren

Voor sommige producties is het efficiënter en praktischer om deze op te nemen in een studio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interviews, webinars, podcasts en uitleg- of instructievideo’s. Wij beschikken over een kleine veelzijdige studio met de benodigde apparatuur. Het werken in een studio gaat sneller doordat de omstandigheden gemakkelijk controleerbaar zijn zoals de belichting.

Offerte aanvragen of neem contact op

Onze studio’s

Waar ben je naar opzoek?

camera sony 4k

Bekijk de filmstudio

Neem een kijkje in onze filmstudio en ontdek de mogelijkheden.

Camera opgesteld in een studio, speciaal ingericht voor het opnemen van webinars, met professionele belichting en achtergrond voor een hoge kwaliteit uitzending

Bekijk de webinarstudio

De webinarstudio die volledig kan worden omgezet in jouw huisstijl.

Filmstudio en fotostudio te huren in Veenendaal, nabij Ede en Utrecht, geschikt voor diverse film- en fotoshoots met professionele faciliteiten.

Bekijk de fotostudio

Bekijk onze fotostudio voor het maken van productfoto’s en portretten.

Schuifregelaars op een audiomixer in een audio-opnamestudio, ingesteld voor het optimaliseren van geluid bij webinars en podcasts, met mengpaneel voor geluidsversterking tijdens evenementen en podiumpresentaties

Bekijk de podcaststudio

Produceer je eigen podcastshow of spreek voice-overs in.

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Makkelijk bereikbaar
Naast A12 en dichtbij station Veenendaal-De Klomp.

icoon van ei naar kip huisstijl filmspot licht gaffer

Uitgebreide verlichting
Er zijn standaard vijf softboxes beschikbaar en diverse RGB LED lampen.

icoon van ei naar kip huisstijl mengpaneel audiomixer

Snel en gemakkelijk
De rigging in het plafond is gemakkelijk te verplaatsen en alle lampen zijn DMX gestuurd.

icoon studio kleedkamer van ei naar kip huisstijl

Veelzijdig inzetbaar
Voor bijvoorbeeld portretfoto’s, webinars, podcasts en interviews.

Moderne podcaststudio voor live webinars en videopodcasts, voorzien van hoogwaardige podcastmicrofoons en geavanceerde technologie voor het opnemen van professionele live audio- en videopodcasts.

Van greenscreen tot virtuele studio

De unieke filmstudio huren

De filmstudio is te huren voor veel verschillende doeleinden te gebruiken zoals het opnemen van interviews, product video’s en instructievideo’s of tutorials.

De virtuele studio

Uniek in Veenendaal en omgeving is deze virtuele studio, dit betreft een video-wall achtergrond waarop wij allerlei verschillende soorten achtergronden kunnen creëren. Waarbij het werken met een greenscreen vaak voor problemen zorgt is het uitknippen van personen in deze studio niet meer nodig. Het voordeel van deze virtuele studio is dat je alle belichting onder controle hebt, je kan meerdere draaidagen in dezelfde lichtconditie filmen.

Door een aantal aanpassingen kunnen we de studio laten lijken op een kantoor, bouwkeet, klaslokaal of bijvoorbeeld een ziekenhuis afdeling.

Meer weten over de mogelijkheden van de filmstudio?
Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Filmstudio en fotostudio te huren in Veenendaal, nabij Ede en Utrecht, geschikt voor diverse film- en fotoshoots met professionele faciliteiten.

Portretten en productfoto’s

De fotostudio huren

Voor het maken van productfoto’s en portretten is het huren van deze fotostudio perfect. De studio beschikt over een 250cm breed achtergrond systeem. Hierin kunnen papierrollen worden gehangen in iedere gewenste kleur. Standaard hebben wij op voorraad: zwart, wit en chroma key groen.

In het plafond is een buissysteem gemaakt waarmee je op iedere gewenste plek een flitser of lamp op kan hangen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Neem een kijkje in onze studio

Een professionele voice-over artiest spreekt in een microfoon in een geluidsstudio, beschikbaar voor verhuur in Veenendaal en Ede, met geluidsisolerende wanden en geavanceerde opnameapparatuur

Zoals je stem hoort te klinken

De voice-over studio huren

Bij het inspreken van een voice-over is het belangrijk dat de omgeving zo stilmogelijk is en er geen echo’s zijn. In onze voice-over studio is hieraan gedacht en bieden wij een ruimte waar jouw stem écht tot zijn recht komt.

De standaard voice-over apparatuur bestaat uit:

 • Zoom LiveTrak L-8 (audiorecorder/mixer)
 • Sennheiser HD 25 (koptelefoon)
 • Rode NTG 3 (microfoon)
 • SE Electronics X1 S Studio Bundle (microfoon)
 • Bekabeling en toebehoren

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Videomixer en apparatuur ingesteld voor een livestream, technische uitrusting voor real-time videobewerking en -streaming

Presenteren, informeren en reageren

De webinarstudio huren

In de webinarstudio is er ruimte voor één presentator/gastheer of dame, met daarbij maximaal 2 gasten. Eventuele extra gasten kunnen wachten en meekijken in een ruimte buiten de webinarstudio.

De standaard webinar apparatuur bestaat uit:

 • 1x Laptop t.b.v. instarts/PowerPoint
 • Afkijkschermen (timer/speakernotes/multiview)
 • Blackmagic Atem 4K videomixer + computer
 • 3x Devine SM-100 (microfoon) of headsets
 • 3x PTZOptics Move 4K 20x camera’s
 • Zoom LiveTrak L-8 (audiorecorder/mixer)
 • Bekabeling en toebehoren

Indien gewenst is het bijvoorbeeld mogelijk om de camera’s te vervangen voor professionelere modellen met verwisselbare lenzen zoals de Sony FX30’s en een 8 kanaals BM Atem videomixer.

Meer weten over de mogelijkheden van de podcaststudio?

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Podcast mengpaneel apparatuur videopodcast geavanceerde technologie kwalitatieve audio visuele ervaring professionele uitrusting

Een eigen podcastshow

De podcaststudio huren

Huur gemakkelijk je eigen podcaststudio,  met daarbij de juiste appratuur voor het eenvoudig (zelf) opnemen van een spraakmakende podcast. Ook is het mogelijk om je podcast op te nemen als videopodcast. In de podcaststudio is ruimte voor 4 personen, het maximum voor een videopodcast is 3 personen.

De standaard podcast apparatuur bestaat uit:

 • Zoom LiveTrak L-8 (audiorecorder/mixer)
 • 4x Sennheiser HD 25 (koptelefoon)
 • 4x Devine SM-100 incl. popfilter en tafelstatief (microfoon)
 • Bekabeling en toebehoren

Meer weten over de mogelijkheden van de podcaststudio?

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Een volledig uitgeruste webinarstudio beschikbaar voor verhuur in Veenendaal, Ede en Utrecht, ideaal voor het opnemen en livestreamen van professionele videocontent, uitgerust met hoogwaardige camera's, verlichting en geluidsapparatuur

Handig om te weten

Voorzieningen van de studio

Tijdens het huren van onze studio zijn de volgende faciliteiten inbegrepen. Indien gewenst kan dit worden uitbereid met bijvoorbeeld crew en catering.

 • Rigging/buissysteem aan het plafond (ca. 50mm)
 • Standaard achtergronden: wit, zwart en green screen
 • Achtergrond systeem voor papierrollen van 250cm
 • Internet tot 1 Gbit/s (bekabeld en WiFi)
 • Koffie, thee en fris

Standaard is onze studio voorzien van onderstaande apparatuur, maar indien gewenst kan er extra apparatuur worden bij gehuurd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een videomixer, (dome) camera’s en een slider/dolly.

 • Basis continuverlichting: 5 softboxen (met verwijderbaar grid)
 • Basis sfeerverlichting: 4 RGB spots, ledstrips in decor en desk
 • DMX paneel en bekabeling
 • Verrijdbaar scherm (55 inch.)
 • Virtuele achterwand (3x 65 inch. verticaal)
 • Afkijkschermen (timer/speakernotes/multiview)

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op