×
Filmstudio en fotostudio te huren in Veenendaal, nabij Ede en Utrecht, geschikt voor diverse film- en fotoshoots met professionele faciliteiten.

Een fotostudio huren

Fotostudio huren

Het vinden van de perfecte locatie voor een fotoshoot kan een uitdagende opgave zijn. Wij bieden een oplossing die niet alleen flexibel en toegankelijk is, maar ook uitgerust met alle benodigdheden voor een professionele fotosessie. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden van onze fotostudio, van de ruimte en het comfort tot aan de uitgebreide collectie apparatuur.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Makkelijk bereikbaar
Naast A12 en dichtbij station Veenendaal-De Klomp.

icoon van ei naar kip huisstijl filmspot licht gaffer

Uitgebreide verlichting
Er zijn standaard vijf softboxes beschikbaar en diverse RGB LED lampen.

icoon van ei naar kip huisstijl mengpaneel audiomixer

Snel en gemakkelijk
De rigging in het plafond is gemakkelijk te verplaatsen en alle lampen zijn DMX gestuurd.

icoon studio kleedkamer van ei naar kip huisstijl

Veelzijdig inzetbaar
Voor bijvoorbeeld portretfoto’s, webinars, podcasts en interviews.

Een praktische fotostudio

Een creatieve ruimte: De Fotostudio  

Gelegen aan de rand van Veenendaal, naast de A12 (afrit Veenendaal-West) vindt je onze fotostudio, deze studio is te huur voor bijvoorbeeld portretten en productfotos. Met onze competitieve tarieven en inclusieve voorzieningen, bieden wij een ruimte die zowel voor amateurfotografen als professionele producties geschikt is. De studio heeft een vloer oppervlakte van ongeveer 22m2 en een achterwand van 250cm. Dit maakt de studio ideaal om te huren voor portductshoots en portretten van maximaal 2 á 3 personen tegelijk. Eventueel is het mogelijk om naast de studio een vergader/visagie/lunch ruimte te huren met ook een oppervlakte van 22m2. In deze ruimte hangt een scherm waar live mee gekeken kan worden met de shoot en de gemaakte foto’s.

Comfort en last-minute boekingen

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De studio is 24/7 beschikbaar, mits vooraf overlegd, waardoor je ook last-minute nog bij ons terecht kunt voor je projecten. Wij bieden ondersteuning waar nodig, maar moedigen ook zelfstandigheid aan voor degenen die zonder hulp aan de slag willen. Comfort is essentieel in een omgeving waar creativiteit moet bloeien. Onze studio is verwarmd en biedt de mogelijkheid om de temperatuur naar wens aan te passen, zodat modellen en crews zich op hun gemak voelen tijdens lange shoots.

Een flexibele fotostudio voor portretten en productfotografie

De studio is bij uitstek geschikt voor het maken van zowel productfoto’s als portretten. Met een achtergrondsysteem van 250cm breed, bieden we de mogelijkheid om achtergronden in elke gewenste kleur te gebruiken, waaronder de standaardkleuren zwart, wit en chroma key groen. Dankzij een innovatief buissysteem in het plafond, kunnen flitsers en lampen op elke gewenste plek worden opgehangen.

Handig om te weten

Voorzieningen en apparatuur van de fotostudio

Tijdens het huren van onze fotostudio zijn de volgende faciliteiten inbegrepen. Indien gewenst kan dit worden uitbereid met bijvoorbeeld extra apparatuur, crew en catering.

  • Rigging/buissysteem aan het plafond (ca. 50mm)
  • Standaard achtergronden: wit, zwart, lila paars, oud-roze en green screen
  • 230v stopcontacten
  • Achtergrond systeem voor papierrollen van 250cm
  • Internet 200mbps (bekabeld en WiFi)
  • Koffie, thee en fris

Onderstaande apparatuur is standaard beschikbaar in de fotostudio. Indien gewenst kan er extra apparatuur worden bij gehuurd.

  • Basis continuverlichting: 5 softboxen (met verwijderbaar grid)
  • Basis sfeerverlichting: 4 RGB spots en 2 RGB Led Tubes
  • DMX paneel en bekabeling
  • 3 afkijk/AUX/multi-view monitoren (32 inch.)

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op