×
TikTok video op maat gemaakt, gericht op het creëren van aantrekkelijke en deelbare TikTok social content, afgestemd op de nieuwste trends en publieksinteractie

Snelle vlotte video’s op TikTok

TikTok video’s laten maken

Het sociale media platform TikTok is voor (met name) jongeren niet meer weg te denken. Uren lang per dag zitten jongeren te scrollen tussen alle TikTok video’s op hun tijdlijn. En niet alleen jongeren, TikTok bereikt een steeds grotere en bredere doelgroep. Het is meer dan alleen dansende mensen voor een camera, met goede videocontent op TikTok kun je ook als bedrijf goed scoren.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon filmklapper van ei naar kip huisstijl

Eigen TikTok videostudio
Een TikTok clip produceren in onze studio is laagdrempelig en betaalbaar.

TikTok videocontent bestaande uit vlogs, op maat gemaakt voor TikTok publiek met focus op boeiende storytelling en visuele aantrekkelijkheid

Tok, Tok…

Wat is TikTok?

TikTok? Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, maar wat is het nou precies? TikTok is een social media platform net als Facebook, Instagram en LinkedIn. Alleen zijn er geen lappen tekst te vinden, maar korte krachtige video’s over allerlei onderwerpen. Op basis van het kijk gedrag van de kijker ziet diegene wat diegene wilt zien. Wanneer je meer van dieren houdt zul je ook meer dierenvideo’s zien, maar wanneer je geïnteresseerd bent in ondernemers lessen zul je meer businesscoaches op je tijdlijn zien. Inmiddels is TikTok uitgegroeid tot een van de drie grootste social media platformen wereldwijd. Dus vergeet TikTok zeker niet in je online marketing strategie.

Offerte aanvragen of neem contact op

Videobewerking van TikTok videocontent, gericht op het optimaliseren van visuele aantrekkelijkheid en boeiende storytelling voor TikTok gebruikers

TikTok voor bedrijven

TikTok gebruiken als bedrijf

Is TikTok wel interessant voor bedrijven kun je denken? Wanneer je een concrete service of een goed product verkoopt kan TikTok zeer interessant zijn. Het is wel van belang om te onderzoeken of jouw doelgroep wel op TikTok zit. Ook bij dit voor onderzoek helpen wij je graag, het is namelijk zonde om te investeren in videocontent op TikTok, als daar niet je doelgroep zit. Wanneer jouw doelgroep TikTok gebruikt dan is het zeker aan te raden om te beginnen met TikTok. Je kan zelf video’s maken, maar is dat wel de kwaliteit die je als bedrijf of organisatie wilt uitstralen? Wanneer je het professioneel wilt aanpakken dan denken we graag me je mee.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een TikTok video

Bekijk alle cases

Yoga-instructie opgenomen in een studio op locatie, met een serene en rustige sfeer, waarbij een instructeur yogahoudingen demonstreert, gefilmd met professionele filmopnameapparatuur voor een online of dvd-uitgave

Een echte TikTok opname studio

TikTok filmpje opnemen in een studio

Wij hebben een multifunctionele opname studio voor het maken van TikTok video’s. De studio is geschikt voor het maken van staande (9:16) videocontent. Het is ook mogelijk om live te streamen op TikTok vanuit onze studio. De mogelijkheid in onze TikTok studio zijn eindeloos, en we denken altijd mee in oplossingen voor de perfecte doeltreffende video. De studio is volledig aan te passen aan jouw huisstijl en merk identiteit door middel van decoratie en gekleurde lampen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Spreker geeft seminar aan groep professionals met interactieve coaching en training, gefilmd voor videoregistratie en videocontent creatie

Stap voor stap uitgelegd

Hoe werkt TikTok?

Wanneer je aan de slag wilt met TikTok helpen wij je graag. Maar wanneer je toch liever eerst zelf aan de slag gaat kan het handig zijn om onze uitgebreide blog over het plaatsen van TikTok video’s te lezen. In dit artikel wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je een video plaatst op TikTok. In dit artikel staan ook een aantal tips over het effectief gebruiken van TikTok. Je leest alles in dit artikel over hoe TikTok werkt.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op