×
online meeting congres ALV interactieve sessie digitale conferentie betrokken deelnemers efficiënte communicatie geavanceerde webinar technologieën

Veilig en betrouwbaar online stemmen

Online en hybride ALV

Sinds een aantal jaren is het steeds gebruikelijker om vergaderingen in hybride vorm aan te bieden. In veel gevallen is een Zoom of Teams meeting voldoende, maar er zijn uitzonderingen zoals bijvoorbeeld bij een Algemene Leden Vergadering (ALV). Veel stichtingen, branche- en patiëntenverenigingen hebben te maken met een teruglopend aantal van leden die zich aanmelden voor een ALV. Een veel voorkomend probleem is de lange reisafstanden voor de leden. Een online alternatief kan een oplossing zijn.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Ruime ervaring
Onze kennis is breed en daardoor kunnen we een goed advies geven.

icoon camera op dolly van ei naar kip huisstijl

Professionele appratuur
Wij beschikken over de professionele appratuur voor een volwaardige livestream.

icoon goed duim van ei naar kip huisstijl

Betrouwbaar stemmen
Via een tweestapsverificatie kan er online veilig gestemd worden.

icoon internet van ei naar kip huisstijl

Eigen internetverbindingen
Wij regelen altijd onze eigen internet en combineren deze voor een stabiele stream.

online Algemene Leden Vergadering ALV interactieve bijeenkomst digitale deelname betrokken leden efficiënte communicatie

Veilig en gemakkelijk

Stemmen, chatten en inbellen

Voor een goede online ALV is het belangrijk dat er voldoende interactie is tussen de thuisdeelnemers en de deelnemers in de zaal. Het belangrijkste is dat deze interactie zoals chatten, stemmen of inbellen soepel en makkelijk verloopt. Ons team helpt de leden waar nodig met bijvoorbeeld het inloggen. Door gebruik te maken van speciale software die is gemaakt voor online ALV’s is het mogelijk om tijdens de livestream vragen te stellen en te stemmen. Dit stemmen kan doormiddel van een twee staps-verificatie met zowel een mobieltelefoonnummer en mailadres om fraude te voorkomen. Ook deelnemers in de zaal stemmen via hetzelfde systeem, na de stemming is er direct een uitslag zichtbaar.

Offerte aanvragen of neem contact op

multiview livestream dansgroep video online ALV hybride dynamische weergave interactieve sessie artistieke performance geavanceerde technologieën

Overal is een oplossing voor

Mogelijk op iedere locatie

Wanneer je kiest voor een hybride ALV is het vaak gewenst om de ALV te organiseren op een locatie die voor de leden makkelijk bereikbaar is en er ook aantrekkelijk uitziet. Vaak is het ook van belang dat er goede catering op locatie aanwezig is, ook dit zorgt vaak weer voor meer leden die op locatie komen. Maar als je dan eenmaal die locatie hebt gevonden kom je er achter dat er geen of nauwelijks techniek aanwezig is voor een goede online ALV. Wij zijn dan de partij die je kunnen helpen met het plaatsen van de juiste apparatuur op locatie. Denk hierbij aan camera’s, verlichting, geluidsversterking en beamers/schermen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een kijkje achter de schermen bij onze livestreams en webinars

Livestream hybride online ALV

Online, kan dat wel?

Hoe werkt een online of hybride ALV?

Er zijn twee verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een online ALV. Optie één de volledig online ALV, hierbij is alleen het bestuur in de studio of op locatie. Alle leden sluiten online aan via hun eigen laptop of computer. De andere optie is een hybride ALV, dit is een online ALV gecombineerd met leden die wel op locatie zijn. Deze variant biedt leden de optie om te kiezen voor live op locatie of thuis online mee doen.

De appratuur en crew
Voor een goede online ALV is afhankelijke van de wensen veel appratuur nodig denk daarbij aan camera´s, microfoons, lampen, videomixer(s) en een audio mengpaneel. Al deze appratuur moet ook bedient worden, bij een ALV zijn minimaal twee technici aanwezig maar soms kan het aantal crewleden van de techniek oplopen tot 5 á 6 man.

Kosten van een hybride ALV
De onderstaande kosten zijn alleen de kosten voor de techniek (appratuur en crew) inclusief stemtool voor 100 leden op locatie. De exacte kosten zijn altijd afhankelijk van de wensen, we zijn uitgegaan van een ALV van 1 uur.

  • Eenvoudig vanaf € 1.500,-: 3 camera’s en maximaal 2 sprekers tegelijk
  • Basis vanaf € 3.500,-: 6 camera’s en maximaal 5 sprekers tegelijk
  • Uitgebreid vanaf € 6.500,-: 6 camera’s waarvan 2 bemand, licht (sfeer en front) en maximaal 5 sprekers tegelijk

Een exacte kostenbegroting?

offerte aanvragen of neem contact op

Een volledig uitgeruste webinarstudio beschikbaar voor verhuur in Veenendaal, Ede en Utrecht, ideaal voor het opnemen en livestreamen van professionele videocontent, uitgerust met hoogwaardige camera's, verlichting en geluidsapparatuur

Efficiënter en voordeliger

Volledig online? Dat kan in onze studio

Wanneer je kiest voor een volledig online variant is het mogelijk om gebruik te maken van onze studio. Voordelen van een vaste studio zijn voornamelijk de kosten, er hoeft geen appratuur naar de locatie en ook is er veel minder op/afbouwtijd nodig omdat grotendeels de appratuur standaard in de studio aanwezig is. Hierdoor wordt een online ALV een stuk goedkoper, ook scheelt het kosten in bijvoorbeeld de catering wanneer je leden live op locatie laat komen. Meer over onze studio lees je hier.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op