×
meercameraregistratie meer camera beeldregistratie opnames congres uitgebreide dekking dynamische weergave professionele productie

Online toegankelijk voor iedereen of een besloten groep

Livestreamen congres en symposiums

Terugkijken wanneer je wilt of live meekijken met een spreker die je graag ziet? Met een livestream of registratie van congressen en symposiums kunnen kijker zelf kiezen wat ze willen zien en wanneer. Indien de kijker live mee kijkt is het mogelijk om vragen te stellen aan de sprekers.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon camera op dolly van ei naar kip huisstijl

Professionele apparatuur
Wij beschikken over de professionele apparatuur voor een volwaardige livestream.

icoon internet van ei naar kip huisstijl

Eigen internetverbindingen
Wij regelen altijd onze eigen internet en combineren deze voor een stabiele stream.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Ruime ervaring
Onze kennis is breed en daardoor kunnen we een goed advies geven.

icoon presentatie klikker van ei naar kip huisstijl

Dynamische interactieve
Interactie van chat met polls tot inbelverbindingen met video.

Livestream van een jubileumfeest tijdens een congres, waarin een feestelijke presentatie wordt gegeven ter ere van een speciale mijlpaal.

Op een rijtje

De voordelen van een livestream en videoregistratie

Door een congres of symposium live te streamen bereik je een groter publiek, online meekijken vanuit huis of kantoor kost namelijk geen reistijd hierdoor is de drempel veel lager om aan te sluiten. Bij een opname of videoregistratie van de lezingen op het congres of de symposiums is het mogelijk om leden, studenten of andere belanghebbende achteraf de mogelijkheid te bieden om het allemaal terug te kijken.

Enkele voordelen van livestreamen;

  • Groot bereik: Een livestream is makkelijk en laagdrempelig toegankelijk.
  • Interactie: Creëer interactie met inbellen via video of een chat.
  • Data: Genereer informatie over jouw doelgroep doormiddel van een livestream.

Offerte aanvragen of neem contact op

Ledendag congres livestream online hybride

Jaren ervaring met livestreamen

Onze ervaringen met het livestreamen van congressen

Regelmatig livestreamen wij congressen voor diverse soorten opdrachtgevers. Bij een congres zijn vaak meerdere zalen waar lezingen of symposiums gevolgd kunnen worden. Fysiek op locatie kunnen bezoekers of leden kiezen welke lezing ze wel of niet volgen. Ook online kan dit gerealiseerd worden door zogeheten ‘breakout rooms’ te gebruiken. De kijker die thuis zit of op kantoor kan zelf kiezen welke lezing er gevolgd wordt.

Alles is maatwerk
Het livestreamen van een congres is volledig maatwerk, ieder congres is anders en ook de doeleinden verschillen per congres. Samen met jou kijken we naar de beste oplossing op het gebied van techniek en livestream formats. Enkele voorbeelden van verschillende formats zijn bijvoorbeeld een interactief webinar waarbij vragen gesteld kunnen worden in de chat of stemrondes waar zowel mensen in de zaal als thuis kunnen stellingen kunnen beantwoorden.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier een voorbeeld livestream

Bekijk alle cases

camera livestream live uitzending online tv camera sony canon ENG

Volledig passend in de huisstijl

Zonder zorgen livestreamen, alles tot in detail geregeld

Wij helpen jou graag bij het organiseren van een online congres of symposium. Alle techniek en appratuur zal door ons team van vakmensen worden bediend. Vooraf bespreken we alle wensen op het gebied van branding, interactie en technische wensen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op