×
Klaslokaal school onderwijs camera speelfilm

‘Klein detail, groot effect’

Video voor onderwijsinstellingen

Als onderwijsinstelling is er de afgelopen jaren veel veranderd, een complete digitale transformatie vond er plaats. Er is veel meer online lesmateriaal beschikbaar en ook alle andere informatie voor leerlingen wordt digitaal aangereikt. Video is een prominent middel geworden om zowel intern als extern laagdrempelig en doeltreffend te communiceren. Het gebruik van video biedt scholen en onderwijsinstellingen een dynamische manier om colleges te geven, met leerlingen en medewerkers te communiceren en ouders en verzorgers te informeren. Ook in alle externe promotie uitingen kan video bijdragen aan een betere zichtbaarheid van jouw school of onderwijsinstellingen voor leerlingen en studenten in de regio.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

Instructie leslokaal film school onderwijs instructievideo

Bereik de doelgroep

De kracht van goede video’s

Video is geen optionele luxe meer, maar een noodzakelijke tool voor effectieve communicatie in het moderne onderwijslandschap. Of het nu gaat om het verbeteren van de leerervaring, het bevorderen van de schoolgemeenschap of het aantrekken van nieuwe leerlingen, video biedt een scala aan mogelijkheden om het onderwijs te verrijken en te promoten. Tevens scoren websites met goede videocontent ook hoger in Google wat ook zorgt voor een betere online vindbaarheid.

Offerte aanvragen of neem contact op

greenscreen groen scherm schoolplein onderwijs school leerlingen interview film video creatieve productie educatief project visuele effecten achtergrondvervanging interactie leerproces storytelling camerawerk inzichtelijke content betrokkenheid jeugd

Behaal de gewenste actie bij jouw doelgroep

Onderwijscommunicatie die werkt en raakt

Als communicatie afdeling bij een onderwijsinstelling heb je vele doelgroepen die bereikt moeten worden. Al deze doelgroepen zoals nieuwe leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), medewerkers en studenten hebben andere belangen en behoeften wanneer het aankomt op communicatie en informatievoorziening. Bij het creëren van videocontent, is het belangrijk om een strategie te hanteren die recht doet aan deze diversiteit, zodat de informatie niet alleen overkomt, maar ook resoneert en aanzet tot de gewenste actie of reactie.

Het is ook belangrijk om verschillende communicatiekanalen te overwegen om ervoor te zorgen dat de videocontent gemakkelijk toegankelijk en begrijpelijk is. Dit kan onder andere door gebruik te maken van duidelijke taal (zoals taalniveau B1), vertalingen en eventueel ondertiteling voor betere toegankelijkheid.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hieronder een video voor een middelbare school

Bekijk alle cases

onderwijs school leerlingen studenten interview film video inspirerende verhalen educatieve inzichten dynamische jeugd interactieve content

Een doeltreffend en ontzorgd project

Wij werken samen aan jullie doel

Bij ‘van Ei naar Kip’ begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van het onderwijsveld. We bieden daarom opmaat gemaakte videoproductiediensten aan die helpen bij het effectief overbrengen van jouw boodschap, zowel intern als extern. Ons ervaren team is gewijd aan het produceren van video’s die scoren bij jullie doelgroep en bijdragen aan het behalen van jullie onderwijsdoelen.

Offerte aanvragen of neem contact op

middelbare school kluisjes studenten serie videocotent boeiende verhalen educatieve inhoud jeugdige energie

Video is veelzijdig inzetbaar

Recyclen en hergebruik van beelden

Wanneer je als onderwijsorganisatie begint met videocontent, raden wij altijd aan om eerst een videobeeldbank aan te leggen. Deze beeldbank bestaat uit een reeks aan korte clips (video’s) met allerlei sfeerbeelden van de school, leerlingen, lessen en activiteiten. Deze beelden kunnen meermaals worden hergebruikt bij het produceren van de doeltreffende videocontent.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op