×
podcast microfoon voice-over studio videopodcast kristalheldere opname kwalitatieve geluidsweergave professionele sfeer visuele dynamiek

Een voice-over studio huren

Voice-over opnames

Wanneer je een bedrijfsfilm of een documentaire hebt gemaakt kan het soms nodig zijn om er een voice-over aan toe te voegen. Een voice-over kan meer uitleg geven en ook handige ‘bruggetjes’ maken tussen verschillende onderwerpen in de documentaire.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar soms is het wenselijk om enkele woorden te wijden aan iets wat benadrukt moet worden of is er simpelweg een stem nodig die iets uitlegt. Een voice-over maakt de video in dat geval af.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Makkelijk bereikbaar
Naast A12 en dichtbij station Veenendaal-De Klomp.

icoon van ei naar kip huisstijl voice-over stemacteur

Professionele appratuur
Wij beschikken over de professionele appratuur voor voice-over opnames.

icoon van ei naar kip huisstijl mengpaneel audiomixer

Snel en gemakkelijk
Via een intercom systeem kan de regisseur makkelijk aanwijzingen geven aan de stemacteur.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

Podcast mengpaneel apparatuur videopodcast geavanceerde technologie kwalitatieve audio visuele ervaring professionele uitrusting

Die ene passende stem

Zelf of een stemacteurs?

Wij werken nauw samen met een aantal voice-overs en stemacteurs, en kunnen jou adviseren bij het kiezen van de juiste stem voor het project. Maar je kan natuurlijk ook zelf of een collega de voice-over inspreken van de bedrijfsfilm, instructievideo of andere vormen van videocontent. Wij hebben een voice-over studio die gehuurd kan worden inclusief eventueel een geluidsman.

Offerte aanvragen of neem contact op

Opname van een videopodcast in een professionele studio, mogelijkheid tot inhuren voor hoogwaardige podcastproducties.

Bij jou op kantoor

Voice-over opnames op locatie

Wanneer het niet mogelijk is om naar onze studio te komen, is het ook mogelijk om een voice-over in te spreken op locatie. Wij beschikken over de juiste appratuur om een voice-over studio op locatie te bouwen.

Dat is handig wanneer je je eigen stem wilt gebruiken of die van meerdere medewerkers. Belangrijk bij voice-over-opnames op locatie is dat er een geschikte stille ruimte beschikbaar is. Vooraf controleren wij altijd op locatie of de ruimte hiervoor geschikt is. Echo kunnen we weghalen met speciale zware doeken.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een professionele voice-over artiest spreekt in een microfoon in een geluidsstudio, beschikbaar voor verhuur in Veenendaal en Ede, met geluidsisolerende wanden en geavanceerde opnameapparatuur

Van alle gemakken voorzien

Voice-over studio in Veenendaal

Offerte aanvragen of neem contact op

Videomixer en apparatuur ingesteld voor een livestream, technische uitrusting voor real-time videobewerking en -streaming

We plukken je niet kaal

Wat kost een voice-over?

De kosten voor een voice-over variëren. Wil je bijvoorbeeld een bekende Nederlandse stem? Dan betaal je meer dan voor een minder bekende stem. Ook maakt het uit aan welke voorwaarden een stem moet voldoen en waar de film vertoond gaat worden. De gemiddelde kosten voor een voice-over van een bedrijfsfilm tot 1 á 2 minuten liggen tussen de 450 en 650 euro.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op