×
drone luchtopnames video film cameraman piloot luchtvideo luchtbeeld filmopname luchtfotografie perspectief hoogte overzicht natuur stad architectuur filmeren

Jouw bedrijf vanuit vogelperspectief

Dronevideo laten maken

Een luchtopname met een drone kan een extra toevoeging geven aan je bedrijfsfilm. Het geeft een overzicht van bijvoorbeeld je terrein of bedrijfspand. Daarnaast blijven drone-beelden vaak extra goed hangen in het geheugen van de kijker. Dronebeelden kunnen bijvoorbeeld van toegevoegde waarde zijn in het bedrijfsfilm van bijvoorbeeld vakantieparken, begraafplaatsen of bedrijven die zonnepanelen plaatsen. Het beste zicht op deze plaatsen heb je immers vanuit de lucht! Weten of een dronevideo ook voor jouw bedrijf geschikt is? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl vca certivicaat

VCA-gecertificeerde crew
Wij zijn VCA-VOL gecertifieerd en wij nemen altijd onze eigen PBM’s mee.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

Wij maken niet alleen de video
Wij adviseren zoals wij ook zelf geadviseerd willen worden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

drone piloot inhuren opnames luchtbeelden luchtfotografie luchtvideo verhuur professioneel luchtopname service kwaliteit perspectief landschap stad natuur filmeren

Een video met dronebeelden

Wat is een dronevideo?

Een dronevideo is een korte video met overzichtsbeelden van jouw bedrijf of terrein. Wij produceren doeltreffende video’s en soms kan het noodzakelijk zijn om een extra boodschap mee te geven aan de video, doormiddel van een voice-over of interview. Wij voegen alleen dronebeelden toe aan een bedrijfsfilm wanneer dit toegevoegde waarde heeft. Onze gedachte hierbij is: liever geen dronebeelden en een mooie film dan dronebeelden omdat ‘iedereen’ het heeft.

Offerte aanvragen of neem contact op

Live drone beelden livestream luchtopnames luchtbeelden

De eerste indruk

Dronevideo voor in de header van je website

Wanneer een potentiele klant op jouw website komt is de eerste indruk het belangrijkste. Een bezoeker verwelkomen met een mooie doeltreffende dronevideo in de header van je website kan bezoeker aansporen tot actie op de website. Door het juist plaatsen van de video op de website, wordt je website hier niet traag van en komt het altijd ten goede van je online vindbaarheid. Google houdt namelijk van videocontent omdat gebruikers hierdoor nog langer op de websites blijven.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een bedrijfsfilm met dronebeelden

Bekijk alle cases

Drone operator met afstandsbediening

Vanuit een andere hoek

Indoor dronevideo

Sinds enkele jaren wordt het steeds populairder om bij grote bedrijfspanden en recreatieterreinen een ‘indoor dronevideo’ te laten maken. Een speciale kleine drone vliegt binnen door het pand en maakt gave dynamische drone shots van jouw bedrijf.

Offerte aanvragen of neem contact op

drone dji camera luchtopnames luchtbeelden video panoramisch uitzicht hoogte landschap stad natuur verkenning perspectief overzicht filmeren

Gewoon goed geregeld

Onze garantie

Doordat wij uitsluitend met vergunning vliegen, vliegen wij alleen op locaties waar dit wettelijk is toegestaan. Ook de weersomstandigheden dienen goed genoeg zijn. Wanneer bij (onverwacht) slecht weer er geen opnames gemaakt kunnen worden, zullen er geen kosten voor de drone in rekening worden gebracht.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op