×
coach spreker vlog videocontent

‘Klein detail, groot effect’

Video voor coaches en sprekers

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, wordt er vaak gezegd. Maar dat is niet altijd zo, een goede spreker of coach kan met zijn of haar woorden meer bereiken dan beelden. Maar hoe bereik je met die woorden een brede doelgroep? Hoe breng je jouw woorden en boodschap over aan je publiek? Naast live presentaties, seminars en masterclasses is er goede online marketing nodig om de zalen vol te krijgen. Doeltreffende videocontent is een middel wat kan bij dragen aan meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer omzet.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon cameraman van ei naar kip huisstijl

Wij maken niet alleen de video
Wij adviseren zoals wij ook zelf geadviseerd willen worden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

coach spreker vlog videocontent zakelijk business

Korte video’s voor Instagram, TikTok en LinkedIn

Inspireer met goede videocontent

Inspireer online jouw publiek doormiddel van korte video’s voor social media, zoals Instagram-reels, LinkedIn video’s en TikTok-clips. Biedt jouw persoonlijke aanbod aan op een boeiende manier met doeltreffende videocontent en creëer een band met jouw publiek. Met korte video’s en stories kun je waardevolle inzichten delen, een glimp van jouw dagelijks leven tonen en interactie aangaan met jouw volgers door bijvoorbeeld live-sessies. Het visuele en interactieve karakter van deze platforms maakt het mogelijk om op een meer authentieke en boeiende manier te communiceren, wat essentieel is in het opbouwen van een loyaal publiek.

Offerte aanvragen of neem contact op

Spreker geeft seminar aan groep professionals met interactieve coaching en training, gefilmd voor videoregistratie en videocontent creatie

Van E-Learning tot TikTok live sessies

Geef online trainingen of bied een online cursus aan

Voor coaches en sprekers die op zoek zijn naar een meer gestructureerde en uitgebreide leerervaring voor cursisten, bieden online cursussen en e-learning platforms de perfecte oplossing. Coaches en sprekers kunnen hiermee diepgaande kennis en vaardigheden overdragen, compleet met werkboeken, videolessen en interactieve forums voor discussie en vragen. Deze platforms bieden de flexibiliteit om te leren in je eigen tempo, terwijl je toch de waardevolle inzichten en begeleiding krijgt van ervaren professionals.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een pitchvideo

Bekijk alle cases

Een zakelijke coach spreekt in een camera tijdens het opnemen van een vlog, omringd door professionele videoapparatuur, belichting en een microfoon, gericht op het creëren van aantrekkelijke videocontent voor een zakelijk publiek

We gaan live in 3,2,1…

Laat zien wie je bent, ga live!

Bereik tijdens één sessie een groot publiek door een professioneel webinar, dat live wordt uitgezonden op alle gewenste platformen zoals Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn. Wij kunnen interactie creëren met jouw publiek door bijvoorbeeld stellingen, een chat of inbelmogelijkheden.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

Een spreker staat voor een groen scherm, opnameapparatuur en verlichting in een studio, actief bezig met het filmen van een vlog, met de intentie dynamische videocontent te produceren tegen de achtergrond van een greenscreen

Plaats hier een titel

Professionle videocontent voor bedrijven!

Vertel het verhaal van jouw bedrijf in een professionele video. Met video als marketingtool kun je potentiële klanten binnen enkele minuten informeren én overtuigen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op