Stagiair Koen deelt zijn ervaring bij van Ei naar Kip

van Ei naar Kip - profielfoto - Koen (LQ)

Stagiair Koen deelt zijn ervaring bij van Ei naar Kip

Bij van Ei naar Kip hebben we elk half jaar ook een stagiair meelopen. Het leuke aan stage lopen bij een klein bedrijf is dat je alles mee krijgt van begin tot eind. Benieuwd naar de ervaring van onze laatste stagiair Koen? Lees hieronder zijn blog.

Over Koen

Mijn Naam is Koen Jolink en ik zit in het derde jaar van de studie ‘’Mediavormgeving’’ op het Technova College in Ede. In het tweede jaar van de opleiding kregen we twee keuzevakken aangeboden. We konden kiezen uit de vakken filmen met DSLR (spiegelreflexcamera) of animatie. Ik koos voor de eerste. Bij dit vak kwam ik erachter hoe veelzijdig video kan zijn. Omdat we niet echt les kregen in filmen (maar gewoon op pad moesten gaan om een video te maken) wilde ik hier meer mee doen.

De stage bij van Ei naar Kip

Toen we een stage moesten zoeken ging ik al snel kijken naar video gerelateerde bedrijven, waarbij ik meer kon leren dan dat ik op school geleerd had. Zo kwam ik uit bij van Ei naar kip.

“Bij van Ei naar Kip had ik bij het kennismakingsgesprek snel een goed gevoel’’

De eerste indruk is vaak heel bepalend. Je voelt je er goed bij of je voelt je wat minder. Bij van Ei naar Kip, had ik bij het kennismakingsgesprek snel een goed gevoel, ook al was het via Zoom. Een tijdje later hadden we een ‘’offline’’ ontmoeting. Ik kreeg een rondleiding door het gebouw en werd aan nieuwe mensen voorgesteld. Ook de sfeer was goed. Vanaf dat moment wist ik wel dat het een goede tijd zou worden.

Wat ik vooral fijn vond, is dat de werkzaamheden stapje voor stapje groter en meer werden, zodat ik kon wennen en langzaamaan de hoeveelheid opdrachten kon opbouwen. Hierdoor heb ik gemerkt dat ze bij van Ei naar Kip goed kunnen inschatten wat er moet gebeuren en weten wat iemand nodig heeft.

Wat me ook is opgevallen is dat de werkwijze van van Ei naar Kip heel netjes en zorgvuldig gebeurd. Daar moest ik in het begin vooral aan wennen, want op school hebben we daar niet tot weinig aandacht aan besteed. Daar heb ik een hoop van geleerd. Als ik echt alles had willen leren, dan was een stageperiode van een halfjaar niet genoeg. En dat geeft aan dat van Ei naar Kip meer dan genoeg te bieden heeft qua video en alles wat daarbij hoort.

Ik heb Bij van Ei naar kip een hele leuke stage gehad. Nu op naar mijn afstudeerstage volgend jaar waar ik hopelijk de vaardigheden kan toepassen die ik hier heb geleerd.

Dank je wel, Koen…

Via deze blog wil ik (Kevin Ike) je ook bedanken voor je inzet de afgelopen maanden. Wat gaaf dat je hier nog verder bent gegroeid in alle opzichten. Ik wens je heel veel succes met je laatste maanden school en je volgende stage. En wie weet tot ziens! 🙂

 

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.