×
Cameraman en assistent controleren samen de opgenomen beelden tijdens de filmopnames voor een bedrijfsfilm

Wij produceren doeltreffende video’s

Bedrijfsvideo laten maken in Nijkerk

In Nijkerk en ver daarbuiten staan we klaar om onze opdrachtgevers te helpen bij het vertellen van hun verhaal via video, helemaal afgestemd op hun visie. We doen meer dan enkel video’s produceren; we creëren belevingen die een essentiële bijdrage leveren aan het bereiken van jouw doelstellingen. Of je nu interesse hebt in bedrijfsfilms, videocontent, webinars of podcasts, onze onderscheidende en aanpasbare werkwijze zorgt voor het echte verschil.

Offerte aanvragen of neem contact op

Waar moet je aan denken als je een bedrijfsvideo wilt laten maken? Wat zijn de kosten en hoe gaat het allemaal in zijn werk? Op deze pagina vind je alles over het laten maken van een bedrijfsvideo in Nijkerk. 

Een bedrijfsvideo die gezien wordt…

Het allerbelangrijkste voor het maken van een bedrijfsvideo is dat het past bij jou als persoon en als bedrijf. Wij zijn erg fan van het maken van video’s met echte pure verhalen.

Nijkerk is een relatief kleine stad (ja, Nijkerk is een stad) naast mond-op-mond reclame is het zichtbaar zijn op internet en social-media ook erg belangrijk.

Misschien heb je wel eens gehoord van ‘De kracht van herhaling’? Daar kan video een goede bijdrage aan leveren. Het is bewezen dat gemiddeld een persoon z’n 7 tot 9 keer moet horen over een bedrijf om uiteindelijk tot conversie over te gaan. Uiteraard betreft dit een gemiddelde want het is natuurlijk ook belangrijk dat de potentiele koper wel belang heeft bij jou product of dienst.

Hoe draagt een bedrijfsvideo dan bij aan die extra zichtbaarheid?

Wanneer je een aantal verschillende bedrijfsvideo’s laat maken zoals bijvoorbeeld een over ons video, meerdere reviewvideo’s en een product video. Kun je deze video’s consistent plaatsen op je social-media kanalen.

Dit in combinatie met andere vormen van content zoals blogs, foto’s en infographics zorgt ervoor dat je actief en zichtbaar bent op social-media. Ook op je website kan een bedrijfsvideo veel betekenen. Dit omdat Google bij houd hoelang iemand op een pagina zit. Als een bezoeker dan een video bekijkt van 2 minuten gaat je pagina score omhoog.

Verschillende soorten bedrijfsvideo’s

Met video is er ontzettend veel mogelijk, maar niet alles past bij elk bedrijf. Enkele voorbeelden van verschillende soorten bedrijfsvideo’s zijn;

Elke soort bedrijfsvideo heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Wil je weten welke vorm of vormen er het beste bij jouw bedrijf passen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Bekijk alle soorten video’s in dit artikel: 18 verschillende soorten vormen van video.

Voorbeelden van bedrijfsvideo’s in de regio van Nijkerk

van Ei naar Kip is gevestigd in Veenendaal maar is naast lokaal actief ook actief in de regio. Zie hier een klein deel van ons werk in de omgeving van Nijkerk.

Vallei Advocaten & Mediators

Voor Vallei Advocaten uit Ede hebben wij een verhuis video gemaakt. Hierin laten ze op ludieke manier aan hun relaties zien maken waar ze heen gaan.

Business in Wind Projects BV

Voor Business in Wind Projects BV uit Barneveld hebben wij een projectvideo mogen maken van het verwijderen van 5 windturbines.

Livestream Stichting OOK

In samenwerking met De Schakel uit Nijkerk hebben wij voor Stichting OOK (Ouders Overleden Kind) een livestream verzorgt. Hieronder kun je de gehele uitzending terug kijken.

Over videoproductiebedrijf; van Ei naar Kip 

van Ei naar Kip is een videoproductiebedrijf uit Veenendaal en bestaat sinds 2016. Onze ervaring is groot in zeer diverse branches. Wij denken creatief mee in het bedenken van een uniek script, helpen bij de voorbereidingen. En ontzorgen jou volledig bij de opnames en de montage van de bedrijfsvideo.

Naast dat wij bedrijfsvideo’s maken verzorgen we ook livestreams en webinars.

Wij komen op allerlei verschillende locaties en zijn actief in het hele land maar specifiek in de Food Valley Regio zoals in VeenendaalRhenenErmeloBarneveldVoorthuizenLeusdenEdeNijkerk, Putten, Renswoude en Scherpenzeel.

Geen bedrijf is te gek voor ons…

Het leukste vinden wij dat we met ons werk op allerlei plekken komen. Van windmolens tot bibliotheken en van steriele behandelkamers tot kartbanen. Met ons team gaan we graag elke uitdaging aan. Daarnaast zijn wij ook VCA gecertificeerd en zijn wij bereid om veiligheidscursussen te volgen wanneer dit van belang is om te mogen filmen. Ook beschikken wij over onze eigen PBM’s.

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op