Referenties

Wat onze klanten van ons vinden

Wij ervaren een enorm goede communicatie met van Ei naar Kip. No-nonsense aanpak, creatief meedenken en duidelijke afspraken maken hen een ontzettend fijne partner. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.
Maria Cristina Spano
Stella van Leyden
Kevin is een absolute professional. Bevlogen en enthousiast. Komt met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Bart van den Belt
Zakelijk Succes Academie
Zeer prettige samenwerking met Kevin gehad. Leuk om te zien dat Kevin zelfs op 35 meter hoogte op een torenkraan nog perfecte beelden schiet. Als wij in de toekomst weer iemand nodig hebben voor filmwerk, dan komen wij zeker weer bij Kevin terug!
Hans van der Hulst
Global Film Factory
Van Ei naar Kip heeft ervoor gezorgd dat onze website compleetinstijl.nl voorzien is van een helder beeld van onze aanpak. De proactieve houding van Kevin waarderen wij enorm. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat de juiste beelden, de juiste tekst en de juiste stem met elkaar zijn gecombineerd. Wij bevelen van Ei naar Kip dan ook van harte aan.
Martin van Engelenburg
Compleet in Stijl

Van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.

Annet Dankelman-Verwelius
Christelijk Lyceum Veenendaal
Het mooie resultaat, jullie goede service en jullie advies voor aanpassing van de website, waren voor mij redenen de rekening direct te betalen. 🙂
Bram van der Zijden
Uitvaartzorg Nederland
De proactieve houding van Kevin waarderen wij enorm. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat de juiste beelden, de juiste tekst en de juiste stem met elkaar zijn gecombineerd. Wij bevelen van Ei naar Kip dan ook van harte aan.
Berna Hofmans en Maurits Altena
Monuta
Kevin heeft geweldig werk geleverd bij het maken van mijn promofilm. Zeer vakkundig, servicegericht en professioneel! Ik beveel van Ei naar Kip van harte aan!
Janse Heijn
Fresh Magic
Zeer prettige samenwerking met Kevin gehad. Leuk om te zien dat Kevin zelfs op 35 meter hoogte op een torenkraan nog perfecte beelden schiet. Als wij in de toekomst weer iemand nodig hebben voor filmwerk, dan komen wij zeker weer bij Kevin terug!
Edwin van Hove
BCS Cranecamera
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt voor in de bioscoop. Topsamenwerking en een geweldig resultaat.
Redolf Huiting
Huiting Uitvaartverzorging
Ik heb Kevin leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Hij heeft meegedacht over het creatieve concept en script, en heeft de videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Kevin aan nieuwe projecten werken.
Robine de Graaf
Dura Vermeer
Een cameraman met een gedisciplineerde en vlotte instelling. Een getalenteerde en efficiënte filmmaker waar ik zeker vaker mee wil samenwerken.
Carla Goedkoop
Zwarts Producties
Kevin Ike is een vakman waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent heeft hij verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Kevin is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Henk Otte
Christelijk Lyceum Veenendaal