×
Webinarstudio op locatie gericht op onderwijs, professionele setup voor educatieve presentaties en lezingen.

Biedt een online alternatief

Online open dag

Een online open dag is een modern online alternatief om potentiële studenten, scholieren, medewerkers en geïnteresseerden uit verschillende sectoren zoals scholen, universiteiten, bedrijven en ziekenhuizen een kijkje te geven in wat jouw organisatie of bedrijf te bieden heeft. Het is een interactieve manier om je instelling of bedrijf te presenteren en een uitgelezen kans om talenten te werven en te binden.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon camera op dolly van ei naar kip huisstijl

Professionele apparatuur
Wij beschikken over de professionele apparatuur voor een volwaardige livestream.

icoon internet van ei naar kip huisstijl

Eigen internetverbindingen
Wij regelen altijd onze eigen internet en combineren deze voor een stabiele stream.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Ruime ervaring
Onze kennis is breed en daardoor kunnen we een goed advies geven.

icoon presentatie klikker van ei naar kip huisstijl

Dynamische interactieve
Interactie van chat met polls tot inbelverbindingen met video.

Regisseur coördineert een multicamera livestream, focus op realtime regie en camerawerk

Van rondleiding tot interviews

Een online digitale open dag

De vormgeving en invulling van een online open dag via een livestream is flexibel en veelzijdig. In real-time kun je interactie aangaan met deelnemers, vragen beantwoorden en jouw programma levendig maken met live presentaties, interviews en virtuele rondleidingen. Deze kunnen worden aangevuld met vooraf opgenomen materiaal zoals presentatievideo’s en opleidingsvideo’s, waardoor sprekers adempauzes krijgen en kijkers afwisselende content zien.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een op locatie ingerichte webinarstudio voor een livestream, compleet met professionele apparatuur zoals camera's, microfoons en belichting, ideaal voor het uitzenden van live evenementen vanuit verschillende locaties

Alles naar wens en voor ieder budget

Een online open dag is maatwerk

De mogelijkheden zijn eindeloos: van een eenvoudige setup met één camera tot een uitgebreide productie met meerdere camera’s, professionele belichting, grafische elementen en zelfs een mobiele studio op locatie. Voor een persoonlijke touch kunnen interviews met leerlingen of medewerkers worden opgenomen, zodat kijkers een authentiek beeld krijgen van de ervaringen binnen jouw organisatie.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier een voorbeeld van een online open dag

Bekijk alle cases

camera livestream live uitzending online tv camera sony canon ENG

Fysiek is toch beter?

Waarom een online open dag?

Uiteraard is het allerbeste om bezoekers fysiek te laten komen naar de open dag. Maar soms is dit niet mogelijk door bijvoorbeeld ziekte, de verre afstand of een drukke agenda. Een online alternatief kan ervoor zorgen dat de bereikbaarheid van jouw open dag aanzienlijk vergroot. De open dag is ineens bereikbaar voor iedereen die dat wilt.

Een online open dag is niet alleen een showcase van mogelijkheden, maar ook een platform voor engagement. Het biedt een unieke kans om in real-time een dialoog aan te gaan en direct in te spelen op de vragen en interesses van de deelnemers (ook online). Met interactieve elementen zoals live Q&A-sessies, polls en chatfuncties wordt de betrokkenheid verhoogd en krijgt de virtuele bezoeker een persoonlijke ervaring die zo dicht mogelijk in de buurt komt van een fysieke tour.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een videoeditor aan het werk in Adobe Premiere Pro, met een focus op de tijdlijn tijdens het montageproces, waarbij videoediting en animatie worden gecombineerd voor het creëren van professionele en boeiende videobewerkingen

Alles kan, er nog meer dan dat

Extra mogelijkheden

Bovendien kan deze digitale benadering worden verrijkt met extra’s die de ervaring verdiepen. Denk hierbij aan drone-opnames voor een vogelperspectief van de campus of faciliteiten, ondertiteling voor toegankelijkheid en audiodescripties die inclusiviteit garanderen. Of wat dacht je van een virtuele 360-graden tour, waarmee je deelnemers zelfstandig door de omgeving laat navigeren? Elke toevoeging wordt zorgvuldig afgestemd op de boodschap die je wilt overbrengen en de doelgroep die je wilt bereiken.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op