×
Een bruiloft live uitgezonden door Van Ei naar Kip, met een sfeervol ingerichte set en geavanceerde apparatuur voor livestreaming, waarbij het gelukkige paar hun speciale dag deelt met online kijkers in real-time

Laat jouw huwelijk livestreamen

Livestream bruiloft

Wanneer niet alle dierbare familie of vrienden aanwezig kunnen zijn op een bruiloft door bijvoorbeeld een pandemie, ziekte of de verre afstand. Is het mogelijk om je bruiloft te laten livestreamen. De gehele huwelijksdag wordt van begin tot eind online (besloten) uitgezonden. Maar ook alleen de ceremonie of kerkdienst is mogelijk om te laten livestreamen.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon camera op dolly van ei naar kip huisstijl

Professionele apparatuur
Wij beschikken over de professionele apparatuur voor een volwaardige livestream.

icoon internet van ei naar kip huisstijl

Eigen internetverbindingen
Wij regelen altijd onze eigen internet en combineren deze voor een stabiele stream.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Ruime ervaring
Onze kennis is breed en daardoor kunnen we een goed advies geven.

icoon presentatie klikker van ei naar kip huisstijl

Dynamische interactieve
Interactie van chat met polls tot inbelverbindingen met video.

Livestream van een jubileumfeest tijdens een congres, waarin een feestelijke presentatie wordt gegeven ter ere van een speciale mijlpaal.

Regulier livestreamen

Wat is livestreamen?

Livestreamen is het online live uitzenden van een gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Via een openbare of afgeschermde link kunnen thuiskijkers online mee kijken met het huwelijk, zowel via computer als via een mobiele telefoon.

De meest basic manier van een bruiloft livestreamen is het opnemen en direct uitzenden van beeld en geluid naar de thuiskijkers. Er wordt dus alleen live uitgezonden, zonder interactie met de kijkers. Voor deze manier van livestreamen is het soms mogelijk om met één persoon op locatie te komen. Afhankelijk van de wensen, het aantal camera’s en het aantal sprekers. Wanneer er live muziek wordt gespeeld nemen wij altijd een geluidsman mee, zodat het geluid ook thuis goed klinkt.

Offerte aanvragen of neem contact op

Productieteam met regisseur, lichtman en schakeltechnicus aan het werk met een videomixer tijdens een livestream, waarbij elk teamlid zich focust op hun specifieke rol.

Bijvoorbeeld naar het buitenland

Live verbinding met een andere locatie

Vaak worden de live beelden gestreamd naar kijkers thuis, die meekijken via hun laptop, tablet of telefoon. Maar naast naar thuiskijkers streamen kan er ook live gestreamd worden naar een andere locaties. Stel je huwelijksceremonie vindt binnen plaats, maar een deel van de gasten moeten in een andere ruimte of buiten staan omdat de zaal te klein is. De live beelden kunnen dan aan de hand van een groot led scherm direct gestreamd worden naar de andere zaal of locatie. Zo kunnen de gasten toch live meekijken en meegenieten van jullie huwelijksceremonie of kerkdienst.

Uiteraard wordt de livestream niet alleen uitgezonden maar ook gelijk opgenomen. Zo kunnen jullie de opgenomen beelden van de bruiloft altijd nog terugkijken. Dit is leuk een week na de bruiloft maar ook zeker jaren later tijdens een jubileum misschien wel…

Offerte aanvragen of neem contact op

camera livestream live uitzending online tv camera sony canon ENG

Onze krachten

Voordelen van de livestreams van Ei naar Kip

  • Kwaliteit staat in een hoog vaandel. De livestream zal altijd van goede beeld- en geluidskwaliteit zijn.
  • Wij creëren onze eigen internetverbinding en zijn dus niet afhankelijk van de locatie. Hierdoor is de internetverbinding altijd sterk en stabiel.
  • Naast de ceremonie of de kerkdienst, kunnen wij de gehele dag vastleggen aan de hand van video of een livestream.
  • Wij zorgen altijd voor meerdere back-ups, zodat het opgenomen materiaal nooit verloren gaat.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op