×
Een gaffer in Veenendaal werkt aan de belichting op een filmset met een spot en diverse filmlichten, samen met een filmmaker en de rest van de filmcrew om de scène perfect uit te lichten

Wij produceren doeltreffende video’s

Bedrijfsvideo laten maken in Ede

Als ondernemer bied je diverse producten en diensten aan. Je opties variëren van directe verkoopgesprekken tot het inzetten van online advertenties. Een effectief alternatief hierbij is het gebruik van video. Video’s kunnen een significante meerwaarde bieden, zowel in persoonlijke verkoopgesprekken als in advertenties. Een goed geproduceerde bedrijfsfilm verhoogt niet alleen je zichtbaarheid, maar bevordert ook de conversie, ongeacht of dit nu online of offline plaatsvindt.

Offerte aanvragen of neem contact op

Waar moet je aan denken als je een bedrijfsvideo wilt laten maken? Wat zijn de kosten en hoe gaat het allemaal in zijn werk? Op deze pagina vind je alles over het laten maken van een bedrijfsvideo in Ede. 

Waarom video voor ondernemers in Ede

Ede is een een dorp gezien volgens de officiële regens van vroeger wat een stad is of niet. Maar we kunnen met de moderne betekenis van een stad wel zeggen dat Ede een stad is. Het aantal inwoners is namelijk groot genoeg. En ja, heel eerlijk, wat heeft Ede eigenlijk niet te bieden wat een andere stad wel heeft?

Ede is een zeer ondernemende plaats in de provincie Gelderland met ruim 75.000 inwoners. Ede ligt aan de rand van de Veluwe en midden in de Food Valley Regio. Met grote natuurgebieden, veel bedrijvigheid en een mooi winkel centrum heeft Ede aan haar inwoners veel te bieden. Maar wat kan video betekenen voor ondernemers in Ede? Video zorgt voor zichtbaarheid zowel online op websites en social-media. Kan video ook offline veel betekenen. Denk bijvoorbeeld aan digitale reclameborden, videobrochures, beursstands en wachtruimtes. Zoals de wachtruimtes in het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Onderaan deze pagina zie je een aantal video’s die wij hebben gemaakt voor dit ziekenhuis. Doordat Ede een bloeiende stad/dorp is met veel jonge inwoners zal een goede bedrijfsvideo goed kunnen score.

Verschillende soorten bedrijfsvideo’s

Met video is er ontzettend veel mogelijk, maar niet alles past bij elk bedrijf. Enkele voorbeelden van verschillende soorten bedrijfsvideo’s zijn;

Elke soort bedrijfsvideo heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Wil je weten welke vorm of vormen er het beste bij jouw bedrijf passen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Bekijk alle soorten video’s in dit artikel: 18 verschillende soorten vormen van video.

Voorbeelden van bedrijfsvideo’s in de regio van Ede

van Ei naar Kip is gevestigd in Veenendaal maar is naast lokaal actief ook actief in de regio. Zie hier een klein deel van ons werk in de omgeving van Ede.

Vallei Advocaten & Mediators

Voor Vallei Advocaten uit Ede hebben wij een verhuis video gemaakt. Hierin laten ze op ludieke manier aan hun relaties zien maken waar ze heen gaan.

Made in Ede

Voor Made in Ede hebben wij een reeks video’s gemaakt van lokale ondernemers. Hieronder zie je de video van Joris Brood.

Video’s voor Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede

Voor het ziekenhuis in Ede hebben wij een reeksvideo’s gemaakt omtrent de Olympische spelen van 2021. We hebben met verschillende sporters op verschillende locaties in Ede totaal 5 video’s gemaakt. Voorzien van een voice-over en ondertiteling. Het resultaat van de video’s kun je hieronder bekijken:

Referentie van Iris Tollenaar (Communicatieadviseur, Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede)

“We zijn super tevreden over de video’s en over hoe de samenwerking verliep. Er werd steeds een realistische tijdsplanning gegeven, je reageerde super snel op mails. Kortom, we wisten in het hele proces goed waar we aan toe waren. Daarnaast hebben jullie prachtige beelden gemaakt en was het ook erg fijn dat we bij jullie de voice-over op konden nemen. Het lijkt ons heel leuk om in de toekomst samen te blijven werken!”

Over videoproductiebedrijf; van Ei naar Kip 

van Ei naar Kip is een videoproductiebedrijf uit Veenendaal en bestaat sinds 2016. Onze ervaring is groot in zeer diverse branches. Wij denken creatief mee in het bedenken van een uniek script, helpen bij de voorbereidingen. En ontzorgen jou volledig bij de opnames en de montage van de bedrijfsvideo.

Naast dat wij bedrijfsvideo’s maken verzorgen we ook livestreams en webinars.

Wij komen op allerlei verschillende locaties en zijn actief in het hele land maar specifiek in de Food Valley Regio zoals in VeenendaalRhenenErmeloBarneveldVoorthuizenLeusden, Ede, Nijkerk, Putten, Renswoude en Scherpenzeel.

Veiligheid staat voorop

Het leukste aan ons vak als filmmakers is misschien wel dat we elke dag weer op een andere plek komen. Van windmolens tot bibliotheken en van steriele behandelkamers tot kartbanen.

Met ons team gaan we samen elke uitdaging aan maar staat veiligheid voorop. Daarom zijn wij ook VCA gecertificeerd en zijn wij bereid om veiligheidscursussen te volgen wanneer dit van belang is om te mogen filmen. Ook beschikken wij over onze eigen PBM’s.

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op