Bedrijfsvideo laten maken in Voorthuizen

bedrijfsvideo laten maken in Voorthuizen

Misschien denk je bij ondernemende plaatsen niet meteen aan Voorthuizen maar denk eens aan de pluimvee sector. Voorthuizen ligt namelijk in de gemeente Barneveld daardoor liggen er ook in de buitengebieden van Voorthuizen vele pluimvee bedrijven. Totaal zijn er z’n 1100 bedrijven te vinden en wonen er iets meer dan 10.000 inwoners.

Maak het verschil met video

Een boodschap kun je overbrengen op allerlei manieren denk aan advertenties in de krant, tijdens een netwerkavond of via reclameborden langs de snelweg. Maar ook kun je je boodschap overbrengen doormiddel van bewegende beelden. Dit kan een video zijn met echte beelden of animatie.

Wanneer je doelgroep actieve social-media gebruikers zijn of jongeren dan is video de perfecte oplossing. Naast dat video online effectief kan zijn kan dat ook zeker offline denk bijvoorbeeld aan wachtkamers, etalages of bij verkoopgesprekken.

Dit maakt Voorthuizen uniek

Voor inwoners en ondernemers uit Voorthuizen is dit wel duidelijk maar voor bedrijven die videomarketing willen inzetten in deze regio is het leuk om onderstaande feitjes te weten.

Voorthuizen ligt in de gemeente Barneveld en was vroeger een veelgebruikte stopplaats voor de handelsroute tussen Harderwijk en Wageningen. Na de oorlog werden er op de Veluwe meerdere militaire kazernes bijgebouwd zo ook dicht bij Voorthuizen (bij Stroe en Garderen). De militairen moesten natuurlijk ook een huis hebben en zo ontstonden in de jaren 50 meerdere nieuwbouw woonwijken in Voorthuizen.

Ook is Voorthuizen een echt pluimvee dorp en is het recreatiegebied Zeumeren langs de A1 zeer bekend en waardevol voor ondernemers uit Voorthuizen.

Van idee naar effectieve videocontent

Het maken van videocontent of een bedrijfsvideo begint altijd bij een doel of probleem waarom je video wilt. Wanneer dit duidelijk is kunnen we kijken of video dit probleem oplost of helpt bij het bereiken van je doel. Indien dit zo pas dan kijken we naar welke vorm van video het beste erbij past.

Naast dat wij bedrijfsvideo’s maken kunnen wij ook animaties, instructievideo’s en wervingsvideo’s maken. Ook hebben wij ervaring met Webinars en online livestreams.

Haal meer opdrachten binnen met video

Naast dat de meeste mensen liever naar een video kijken dan een stuk tekst lezen. Hebben de meeste zoekmachines ook steeds vaker de voorkeur voor goede videocontent. Daardoor worden webpagina’s met goede video’s hoger geplaatst in de zoekresultaten. Ook is YouTube de twee na grootste zoekmachine die wordt gebruikt.

Tijdens verkoopgesprekken kan video ook meerwaarde leveren. Het breekt het ijs aan het begin van een goed gesprek en het maakt in 1 á 2 minuten direct duidelijk aan de hand van beeld wat je als bedrijf doet. En hoe gaaf is het om na afloop nog een samenvatting te sturen in de vorm van een video? Beelden blijven beter hangen dan woorden en de kans is dan groter dat ze jou niet snel zullen vergeten.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsvideo in Voorthuizen?

Een bedrijfsvideo laten maken daar is helaas geen vaste prijs voor omdat het altijd maatwerk is. Want bereik je je doel wel met 1 video? Of heb je een serie van video’s nodig om echt het succes te behalen wat je wilt. Voor de kosten kunnen we wel een kleine schatting geven. Een gemiddelde bedrijfsvideo kost rond de 1.500 – 2.000 euro. Uitgaande van 1 draaidag met een cameraman en geluidsman, in de regio van Voorthuizen.

De kosten voor het maken van een animatievideo zijn afhankelijk van de benodigde tekeningen, de voice-over, de lengte van de video en de muziek. Maar gemiddeld liggen de prijzen voor een animatiefilm ook rond de 1.600 euro inclusief ondertiteling, muziek en voice-over.

Bekijk ook onze video pakketten voor meer prijzen.

Plan een gratis inzicht gesprek in Voorthuizen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van video of animatie voor jouw bedrijf? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek waarbij we inzicht zullen geven in de mogelijkheden.

Bel ons via 06-50404114 of stuur een mail naar info@vaneinaarkip.nl voor een afspraak.

Bronvermelding:

https://allecijfers.nl/woonplaats/voorthuizen/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Voorthuizen

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.