×

Wij produceren doeltreffende video’s

Bedrijfsvideo laten maken in Voorthuizen

Wij zijn meer dan een videoproductiebedrijf; wij zijn verhalenvertellers. In Voorthuizen en daarbuiten helpen we onze opdrachtgevers hun verhaal te vertellen via video, precies zoals zij het voor ogen hebben. We produceren niet alleen video’s, we creëren ervaringen die bijdragen aan het realiseren van jouw doelen. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, videocontent, webinars of podcasts, onze unieke en flexibele aanpak maakt het verschil.

Offerte aanvragen of neem contact op

Misschien denk je bij ondernemende plaatsen niet meteen aan Voorthuizen maar denk eens aan de pluimvee sector. Voorthuizen ligt namelijk in de gemeente Barneveld daardoor liggen er ook in de buitengebieden van Voorthuizen vele pluimvee bedrijven. Totaal zijn er z’n 1100 bedrijven te vinden en wonen er iets meer dan 10.000 inwoners.

Maak het verschil met video

Een boodschap kun je overbrengen op allerlei manieren denk aan advertenties in de krant, tijdens een netwerkavond of via reclameborden langs de snelweg. Maar ook kun je je boodschap overbrengen doormiddel van bewegende beelden. Dit kan een video zijn met echte beelden of animatie.

Wanneer je doelgroep actieve social-media gebruikers zijn of jongeren dan is video de perfecte oplossing. Naast dat video online effectief kan zijn kan dat ook zeker offline denk bijvoorbeeld aan wachtkamers, etalages of bij verkoopgesprekken.

Dit maakt Voorthuizen uniek

Voor inwoners en ondernemers uit Voorthuizen is dit wel duidelijk maar voor bedrijven die videomarketing willen inzetten in deze regio is het leuk om onderstaande feitjes te weten.

Voorthuizen ligt in de gemeente Barneveld en was vroeger een veelgebruikte stopplaats voor de handelsroute tussen Harderwijk en Wageningen. Na de oorlog werden er op de Veluwe meerdere militaire kazernes bijgebouwd zo ook dicht bij Voorthuizen (bij Stroe en Garderen). De militairen moesten natuurlijk ook een huis hebben en zo ontstonden in de jaren 50 meerdere nieuwbouw woonwijken in Voorthuizen.

Ook is Voorthuizen een echt pluimvee dorp en is het recreatiegebied Zeumeren langs de A1 zeer bekend en waardevol voor ondernemers uit Voorthuizen.

Van idee naar effectieve videocontent

Het maken van videocontent of een bedrijfsvideo begint altijd bij een doel of probleem waarom je video wilt. Wanneer dit duidelijk is kunnen we kijken of video dit probleem oplost of helpt bij het bereiken van je doel. Indien dit zo pas dan kijken we naar welke vorm van video het beste erbij past.

Naast dat wij bedrijfsvideo’s maken kunnen wij ook animaties, instructievideo’s en wervingsvideo’s maken. Ook hebben wij ervaring met Webinars en online livestreams.

Haal meer opdrachten binnen met video

Naast dat de meeste mensen liever naar een video kijken dan een stuk tekst lezen. Hebben de meeste zoekmachines ook steeds vaker de voorkeur voor goede videocontent. Daardoor worden webpagina’s met goede video’s hoger geplaatst in de zoekresultaten. Ook is YouTube de twee na grootste zoekmachine die wordt gebruikt.

Tijdens verkoopgesprekken kan video ook meerwaarde leveren. Het breekt het ijs aan het begin van een goed gesprek en het maakt in 1 á 2 minuten direct duidelijk aan de hand van beeld wat je als bedrijf doet. En hoe gaaf is het om na afloop nog een samenvatting te sturen in de vorm van een video? Beelden blijven beter hangen dan woorden en de kans is dan groter dat ze jou niet snel zullen vergeten.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsvideo in Voorthuizen?

Een bedrijfsvideo laten maken daar is helaas geen vaste prijs voor omdat het altijd maatwerk is. Want bereik je je doel wel met 1 video? Of heb je een serie van video’s nodig om echt het succes te behalen wat je wilt. Wil je exact weten wat de kosten zijn voor een bedrijfsfilm in de regio Voorthuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, je krijgt dan ook direct advies over of video wel echt gaat bijdragen aan het behalen van je doelen.

Bronvermelding:

https://allecijfers.nl/woonplaats/voorthuizen/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Voorthuizen

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op