×
Een videoeditor aan het werk in Adobe Premiere Pro, met een focus op de tijdlijn tijdens het montageproces, waarbij videoediting en animatie worden gecombineerd voor het creëren van professionele en boeiende videobewerkingen

Wij produceren doeltreffende video’s

360 graden video laten maken

Ben je opzoek naar een unieke manier om jouw bedrijfspand, showroom of evenementen locatie online te presenteren? Dan kan een professionele 360 graden video een oplossing zijn. Met een 360 graden video krijgen kijkers zelf de mogelijkheid om te zien wat zij willen zien in de ruimte.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

MKB industrie productie bedrijf cameraman achter de schermen exclusieve blik dynamische opnames werkvloer inzichten

In het kort uitgelicht

Wat is een 360 graden video?

Een 360 graden video is een videotechniek waarbij ieder shot vanuit iedere richting wordt gefilmd, volledig rondom, dus 360 graden. Stel je voor dat je midden in een showroom staat en vrij kunt rondkijken: omhoog, omlaag, naar achteren en naar voren, alsof je zelf in die ruimte aanwezig bent. Deze vorm van videoproductie creëert een bolvormige kijkervaring die de manier waarop we verhalen vertellen en beleven revolutionair verandert.

Offerte aanvragen of neem contact op

Kijk naar wat jij wilt

360 graden livestream

De technologie staat niet stil en brengt ons de mogelijkheid van 360 graden livestreaming. Dit is een unieke kans om je evenement in real-time uit te zenden, waarbij deelnemers van over de hele wereld kunnen rondkijken en deel uitmaken van de ervaring, alsof ze ter plaatse zijn. Dit kan een gamechanger zijn voor evenementen zoals product lanceringen, conferenties of zelfs sportevenementen.

Digitale rondleiding

Stel je voor dat je potentiële klanten of bezoekers een rondleiding kunt geven zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn. Een 360 graden video van je winkelpand, showroom of magazijn kan deuren openen die anders gesloten zouden blijven. Klanten krijgen een virtuele ervaring die zo dicht mogelijk bij het ‘echte werk’ komt. Voor locaties waar de sfeer en indeling een cruciale rol spelen, zoals showrooms en trouwlocaties, kan een 360 graden video een doorslaggevende factor zijn. Het stelt toekomstige bruidsparen in staat om zich te verplaatsen naar hun potentiële droomlocatie of geeft kopers een levensechte ervaring van een auto in een virtuele showroom.

Virtual Reality (VR) laten maken

Een 360 graden video kan bekeken worden op een normaal scherm door met je muis of je vinger het beeld te verplaatsen. Maar nog meer de ervaring te voelen van de locatie die je in beeld brengt, kan je ook gebruik maken van een VR-bril (Virtual Reality Bril). Er zijn verschillende soorten brillen op de markt zoals opvouwbare kartonnen doosjes waar je eigen smartphone in kan. Of geaffineerde brillen met extra sensoren voor een nog realistischere ervaring.

Professionele 360 graden camera’s

Bij ‘van Ei naar Kip’ begrijpen we dat kwaliteit hand in hand gaat met de juiste apparatuur. Wij gebruiken professionele 360 graden camera’s en bewerkingstools om elk detail haarscherp vast te leggen en te verwerken. Het resultaat is een hoogwaardige video die jouw publiek niet alleen bereikt maar ook raakt.

Als je geïnteresseerd bent in hoe een 360 graden video de manier waarop je jouw verhaal vertelt kan transformeren, neem dan contact met ons op. We duiken graag in jouw wereld en laten de mogelijkheden rondom je draaien.

Ben je klaar om jouw klanten en bezoekers een rondleiding te geven die ze nooit zullen vergeten? Laat ‘van Ei naar Kip’ je begeleiden in de 360 graden revolutie.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op