×
cameraman stichting ijsbaan goed doel goede doelen non profit reclame

‘Klein detail, groot effect’

Video voor non-profitorganisaties

Wij creëren effectieve en doeltreffende videocontent voor non-profit organisaties om hen te helpen met bijvoorbeeld het werven van vrijwilligers, ophalen van donaties en het bedanken van sponsoren. Videocontent is hét medium dat vandaag de dag veel wordt gebruikt in de communicatie strategieën van non-profit organisaties. Met goede doeltreffende video’s kun je een groter publiek bereiken en deze aansporen tot actie.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon cameraman van ei naar kip huisstijl

Wij maken niet alleen de video
Wij adviseren zoals wij ook zelf geadviseerd willen worden.

Reclamevideo van een stichting, gericht op het promoten van hun non-profit activiteiten, krachtige en inspirerende videocontent voor bewustwording en ondersteuning

Bereik meer potentiële donateurs

Haal meer donaties op met videocontent

Non-profit organisaties zijn vaak afhankelijk van donaties om hun doelen te bereiken. Videocontent is een krachtig middel om potentiële donateurs te bereiken en te overtuigen. Door het delen van succesverhalen, testimonials en het visualiseren van de impact die donaties hebben, kunnen non-profits een emotionele connectie creëren en de kijker aanzetten tot actie.

Offerte aanvragen of neem contact op

cameraman videocontent non profit

Bereik gemakkelijk een grote doelgroep

Werf nieuwe leden, vrienden en vrijwilligers

Het werven van leden, vrienden en/of vrijwilligers voor non-profit organisaties is essentieel voor het voorbestaan van de organisatie. Met videocontent kunnen organisaties hun waarden, missie en doelen op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier communiceren. Ook kunnen er eventuele tegenprestaties duidelijk worden toegelicht in een goede wervingsvideo. Door authentieke verhalen te delen van bestaande leden, vrienden en vrijwilligers, kunnen geïnteresseerde zich laten inspireren om zich ook aan te sluiten.

Offerte aanvragen of neem contact op

Plaats hier een titel

non-profit organisatie bedrijfsfilm videocontent inspirerende verhalen maatschappelijke impact boeiende beelden

Niemand vergeten?

Bedank alle sponsoren en vrijwilligers

Bij vrijwel iedere bedankt speech wordt het wel gezegd: ‘hopelijk ben ik niemand vergeten?’. Als organisatie kun je dit voorkomen om vooraf een bedankvideo op te nemen. Deze video kan later ook op social gedeeld worden om de waardering voor de inzet openbaar te delen. Een bedankvideo is een persoonlijke en oprechte manier om dankbaarheid te uiten. Het geeft ook een gezicht aan de organisatie en laat zien hoe individuele bijdragen het verschil maken.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

filmklapper videoproductie filmproductie films maken

Wat is jullie impact?

Vertel wat jullie voor impact hebben op de samenleving

Non-profits streven op allerlei verschillende vlakken naar positieve veranderingen in de samenleving. Videocontent is een effectief middel om deze impact te visualiseren en te delen met een breder publiek. Door het tonen van real-life case studies, interviews met belanghebbenden, en de voortgang van projecten, kunnen non-profits de waarde van hun werk communiceren en meer steun genereren.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op