×
Achter de schermen op een filmset voor een televisiereclame, inkijk in de productie van een commercial.

Wij produceren doeltreffende commercials

Commercial laten maken

Het laten maken van een commercial kan in veel gevallen een complex proces zijn, waar strategisch goed nagedacht moet worden over welke boodschap er aan welke doelgroep moet worden overgebracht. Er komt veel bekijken van het bedenken van een script, de productie en opnames en als laatste de post-productie (nabewerking). Wij kunnen jou helpen bij de productie van een commercial van begin tot eind.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl film locatie

Online visitekaartje
Breng jouw kernboodschap over met een goede bedrijfsfilm.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon van ei naar kip huisstijl Regisseur stoel film regie

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

filmset commercial reclame video jib crane camera dynamische shots cinematografie productie crew regisseur scenario storytelling visueel effect beweging opname

De broedtijd

Een doordacht maar flexibel proces

Voordat je begint met het maken van een commercial, is het van groot belang om eerst goed na te denken over de boodschap die je wilt overbrengen. Wie is je doelgroep? Wat zijn je kernwaarden? Hoe kun je deze vertalen naar een commercial of reclamevideo van slechts enkele minuten of zelfs seconden? Dit vereist niet alleen creatieve input, maar ook een strategische blik. Het is de bedoeling dat de commercial past binnen de grotere bedrijfsstrategie en bijdraagt aan het behalen van je doelen.

Voordat we de camera erbij pakken maken we eerst een duidelijk productie plan waarin al deze vragen worden beantwoord. En bedenken we een script, waarin precies staat welke shots (beelden) er gemaakt worden en wat daar eventueel bij wordt verteld door teksten in beeld, gesproken teksten of een voice-over.

Offerte aanvragen of neem contact op

Sinterklaas thema video, commerciële filmopname in december voor reclame en promotie, cameraman legt feestelijke momenten vast

Ennn… actie!

De filmopnames

Zodra de draaidagen zijn gepland en alle betrokken weten wat van diegene wordt verwacht kunnen we beginnen met de opnames. Afhankelijk van de wensen kunnen dit meerdere draaidagen zijn op verschillende locaties. Ook kan er gekozen worden om bijvoorbeeld de filmopnames te doen in een studio.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

 

Bekijk hier een voorbeeld van een commercial

Bekijk alle cases

filmset commercial reclame video productie opname crew acteurs regisseur verlichting camera scenario storytelling marketing boodschap visueel creatief

We’ll Fix It In Post!

Post-productie en oplevering

Nadat alle draaidagen zijn geweest en soms zelfs al tussen de draaidagen door beginnen we met de post-productie (de videomontage of bewerking). Dit is het proces waarin alle beelden worden geselecteerd, geknipt en geplakt. Er worden waar nodig titels en grafische elementen aan toegevoegd of worden er visuele effecten aan de film toegevoegd. En als laatste vindt er ook nog een kleurcorrectie en audiocorrectie plaats. Nadat de commercial helemaal naar wens zullen we deze opleveren in de juiste formaten voor websites, social media, narrowcasting en televisie.

Offerte aanvragen of neem contact op

commercial reclame advertentie video filmset

Wat kan, dat kan

Denken in mogelijkheden en oplossingen

Zoals bij elk groot project, spelen budget en haalbaarheid een grote rol. Het is eenvoudig om te verdwalen in grandioze ideeën zeker met onze creatieve koppen, maar het is ook belangrijk om realistisch te blijven. Wat is financieel haalbaar? Hoe kunnen we kwaliteit leveren binnen het beschikbare budget? Dit is waar een evenwicht tussen creativiteit en realisme essentieel is. Wij zorgen voor een goede planning, houden het budget in de gaten en hebben duidelijke communicatie met alle betrokkenen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op