Ons team

Kevin Ike

Kevin Ike

Eigenaar | cameraman | Interactief Vormgever

Vanaf groep 5 op de basisschool was ik al te vinden achter de camera. Van verjaardagen en speciale activiteiten maakte ik een korte video en gaf deze als herinnering aan m’n klasgenoten. Deze liefde voor film zal ik nooit loslaten. Na mijn vmbo doe ik nu een mbo-opleiding tot interactief vormgever. De ervaringen van deze opleiding kan ik goed combineren met de ervaringen op filmgebied. Ik kan u een helpen bij het maken van een website, huisstijlontwerp, drukwerk en bedrijffilms!

Jordi IJzerman

Jordi IJzerman

fotograaf | algemeen assistent | geluidsman

Naast mijn werk als meubelmaker heb ik een passie voor fotografie. Ik maak veel portretten maar doe ook aan straatfotografie en interieurs. van Ei naar Kip versterk ik door bij filmopnames aanwezig te zijn als 2e cameraman of assistent. Daarnaast doe ik ook regelmatig fotografie opdrachten.

Bedrijfsfilm

Vertel jouw verhaal in een film. Wij schrijven – samen met jou – een script en verzorgen de volledige uitvoering; de opnames, de montage en zelfs de promotie van de video op het wereldwijde web.

Website

Een gebruiksvriendelijke en goed vindbare website is een must voor elke organisatie. Wij ontwerpen een online identiteit die past bij jou en je bedrijf, én zorgen dat jouw site hoog scoort bij Google.

Drukwerk

Visitekaartjes, brochures of banners nodig? Wij maken drukwerk in jouw eigen huisstijl. Heb je nog geen logo of huisstijl, of ben je toe aan een nieuwe, frisse uitstraling? Wij leggen onze ontwerpen graag aan je voor.

Creatief meedenken

Loop je helemaal vast tijdens een creatief proces? Wij vinden het leuk om met je te brainstormen. Tijdens zo’n brainstormsessie komen de beste ideeën naar boven, zodat jij weer verder kunt.

De naam van Ei naar Kip

Kevin Ike heeft deze naam in 2015 bedacht tijdens zijn eerste studiejaar van de opleiding Interactief Vormgeven. Hij wilde een bedrijfsnaam die opvalt tussen alle andere mediabedrijven. Denkend aan vroeger toen hij bij zijn oma altijd de eieren uit het kippenhok mocht halen kwam hij op het idee om iets met kippen en eieren te doen.

De levenscyclus van een kip is natuurlijk iets bijzonders, waar altijd direct de vraag wordt gesteld “wie denk jij dat er eerder was? De kip of het ei?”. Geïnspireerd door de levenscyclus van de kip is de naam bedacht “van Ei naar Kip”. Elk idee begint als een klein eitje wat moet worden uitgebroed. Het mooie is dat als een ei eenmaal is uitgebroed en is gegroeid tot volwaardige kip is, er weer nieuwe eieren komen van een nieuwe kip. En dat is met ideeën ook zo, als je eenmaal in een creatieve brainstorm zit stopt het leggen van nieuwe eieren niet.

van Ei naar Kip
van Idee naar Eindproduct