Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Help: Hoe plaats je een video op LinkedIn?

×
Ga terug naar het overzicht
Een cameraman van een productiebedrijf filmt in een industriële fabrieksomgeving, waarbij de nadruk ligt op de machines en productieprocessen.

Als ondernemer of zakenman/vrouw heb je het al druk genoeg. En dan moet je ook nog even snel een video plaatsen op LinkedIn. Maar hoe werkte dat ook alweer? Op deze pagina leggen we dat snel en kort uit aan de hand van 5 stappen. 

5 stappen: video delen op LinkedIn

In vijf eenvoudige stappen leggen wij jou uit hoe je een video op LinkedIn plaats. Maar voordat we dat doen vertellen we in het kort wie wij zijn. Wij zijn van Ei naar Kip, een videoproductie bedrijf. We maken bedrijfsfilms, online videocontent en verzorgen livestreams. Dat is wie wij zijn, wij zijn ook benieuwd wie jij bent, laat ons weten wat je van deze uitleg vond via een mail naar info@vaneinaarkip.nl, bellen mag natuurlijk ook.

Het kan zijn dat de vormgeving of werking van Linkedin in de tijd na het nemen van de screenshots is aangepast. Mocht je er niet uitkomen, dan staan wij voor je klaar. Bel ons via 0318 – 26 10 85.

Stap 1:

Ga naar home en klik op video

Stap 2:

Kies je bestand en klik op openen. Je komt dan in onderstaand scherm:

Video-op-LinkedIn_miniatuur selecteren

Stap 3:

Kies een miniatuur voor je video en kies een ondertiteling (indien nodig) en klik op gereed. Een miniatuur is de afbeelding die de kijker als eerste ziet voordat de video afspeelt.

Type bij de tekst ‘’waar wilt u het over hebben’’ de beschrijving van de video

Video-op-LinkedIn_nieuwe bijdrage

Stap 4:

Klik naast je profielfoto wie je video kan zien en klik op opslaan

Video-op-LinkedIn_wie kan uw bijdrage zien

Stap 5:

Klik op plaatsen: de video gaat dan uploaden. Als hij klaar is krijg je een melding van LinkedIn.

Een goede zakelijke LinkedIn video maken

Ze zeggen wel eens dat je met video alles kan, dat klopt ook grotendeels maar daardoor wordt het wel lastig om je te focussen op het geen wat werkt. Het is lastig om een video viral te laten gaan.
De vraag is ook of je video wel viral moet gaan, want soms heb je liever dat de video alleen gezien wordt door jouw doelgroep. Wie daarbuiten je video ziet is geen potentiele klant. Daarom helpen wij in samenwerking met een marketeer aan een online content strategie. Wij maken niet alleen de video maar we denken ook verder mee.

Wij bij van Ei naar Kip helpen je graag bij het maken van goede online videocontent. Wil je daarbij hulp? Stuur ons een mail naar info@vaneinaarkip.nl of bel ons via 0318 – 26 10 85.

Meer uitleg over andere platforms zoals YouTube?

Wij hebben uitgebreide uitlegpagina’s gemaakt waarin we hulp bieden voor als je er even niet uit komt. We hebben bijvoorbeeld ook een uitgebreide pagina over hoe je video’s plaatst op YouTube. Hieronder zie je een overzicht van alle hulppagina’s:

Hulp bij het plaatsen van een video op Instagram, YouTube, Facebook, LinkedIn, Vimeo of  TikTok

Het plaatsen en maken van video’s uitbesteden?

Wij zijn een veelzijdig videoproductie bedrijf en hebben veel ervaring in het maken van video’s voor LinkedIn. Creatief meedenken is een van onze kernwaardes en wij ontzorgen de klant zoveel als mogelijk. Wil je hulp bij het maken van een leuke LinkedIn video? Dan denken wij graag mee zowel bij de voorbereidingen als bij de technische uitvoering van de video. Bovendien helpen wij ook bij het correct plaatsen van de video’s.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op