Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Hulp bij het plaatsen van een video op Vimeo

×
Ga terug naar het overzicht
Cameraman filmt op een agrarische locatie bij een veehouder, focus op de dagelijkse activiteiten en het boerenleven.

We komen er allemaal wel eens niet uit en we hebben allemaal wel eens een vraag. Wij bij van Ei naar Kip zijn gespecialiseerd in het maken van video’s en helpen je graag net een stapje verder. In deze blog leggen we je in een 5 stappenplan uit, hoe je een video plaatst op Vimeo. Aan de hand van screenshots en korte tekstuele uitleg plaats je gemakkelijk je video op Vimeo.

Een video plaatsen op Vimeo

Het plaatsen van een video op Vimeo wordt hier onder stap voor stap uitgelegd. Houdt er rekening mee dat Vimeo naast een gratis dienst ook een betaalbaar platform is. Wanneer je een gratis account hebt zijn er een aantal regels. Je hebt bijvoorbeeld een maximale bestandsgrootte van je video. Kijk op de website van Vimeo voor de verschillende pakketten die zij hebben. Het is belangrijk dat je bij het plaatsen van de video, alle stappen doorloopt. Zo weet je zeker dat jouw video goed geplaatst wordt en dat je niets vergeet.

Stap 1:

Ga naar de website van Vimeo en login op je account.
Klik rechtsboven in het scherm op de knop ‘New video’ en klik op upload. Je komt dan in onderstaand scherm.

Stap 2:

Klik op de knop ‘privacy’ om een optie te kiezen wie jouw video kan zien. Klik daarna op de blauwe knop ‘choose files’.

Video-op-Vimeo_choose file

Stap 3:

Kies je bestand en klik op ‘openen’

Stap 4:

Video-op-Vimeo_beschrijving

Kies een titel en een beschrijving voor je video, en kies bij ‘Privacy’ wie je video kan zien (als je dat nog niet gedaan had)

Kies je taal en Industry (categorie), vul de tags in en klik op ‘Save’

Stap 5:

Klik op ‘upload complete! Go to video.’ En je bent klaar!

Een gave video maken voor Vimeo, hoe doe je dat?

Op Vimeo kan je bijvoorbeeld je bedrijfsfilm plaatsen, maar hoe maak je nou een goede bedrijfsfilm? Bij van Ei naar Kip hebben wij een brede ervaring in het maken van bedrijfsfilms. Stuur ons een mail naar info@vaneinaarkip.nl of bel ons via 0318 – 26 10 85 en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Wanneer jezelf aan de slag wilt met video’s voor Vimeo lees dan de blog online content strategie.

Meer uitleg over andere platforms zoals YouTube?

Wij hebben uitgebreide uitlegpagina’s gemaakt waarin we hulp bieden voor als je er even niet uit komt. We hebben bijvoorbeeld ook een uitgebreide pagina over hoe je video’s plaatst op YouTube. Hieronder zie je een overzicht van alle hulp pagina’s:

Hulp bij het plaatsen van een video op Instagram, YouTube, Facebook, LinkedIn, Vimeo of  TikTok

Het plaatsen en maken van video’s voor Vimeo uitbesteden?

Wij zijn een veelzijdig videoproductie bedrijf en hebben veel ervaring in het maken van video’s voor Vimeo. Creatief meedenken is een van onze kernwaardes en wij ontzorgen de klant zo veel als mogelijk. Wil je hulp bij het maken van een leuke Vimeo video? Dan denken wij graag mee, zowel bij de voorbereidingen als bij de technische uitvoering van de video. Indien helpen wij ook bij het correct plaatsen van de video’s.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het kan zijn dat de vormgeving of werking van het platform in de tijd na het nemen van de screenshots is aangepast. Mocht je er niet uitkomen, dan staan wij voor je klaar. Bel ons via 0318 – 26 10 85.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op