×
Video die het portfolio van een vastgoedontwikkelaar en vastgoedbeheerder toont, met een scala aan vastgoedprojecten en investeringsmogelijkheden.

‘Klein detail, groot effect’

Video voor vastgoedontwikkelaars en beheerders

In een veel bewegende en bewogen sector zoals vastgoed, speelt het effectief beheren en presenteren van portefeuilles een cruciale rol in het succes van vastgoedbeheerders en ontwikkelaars. De hedendaagse technologische innovaties, waaronder drone-videografie, hebben de manier waarop vastgoedprojecten worden gevisualiseerd en gepromoot, radicaal veranderd. Video wordt vandaag de dag steeds belangrijker voor vastgoedbeheerders en ontwikkelaars.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl vca certivicaat

VCA-gecertificeerde crew
Wij zijn VCA-VOL gecertifieerd en wij nemen altijd onze eigen PBM’s mee.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

Video van de vastgoedportefeuille van een ontwikkelaar en beheerder, met in beeld gebracht pandenaanbod en vastgoedprojecten.

Laat zien wat je kunt

Portefeuilles en aanbod presenteren

Het effectief presenteren van vastgoedportefeuilles is van essentieel belang om potentiële investeerders, partners of huurders aan te trekken. Professioneel geproduceerde video’s en virtuele 360 graden rondleidingen bieden een dynamisch en interactieve manier voor vastgoedbeheerders en ontwikkelaars om hun aanbod op een aantrekkelijke en boeiende manier te presenteren.

Offerte aanvragen of neem contact op

Live drone beelden livestream luchtopnames luchtbeelden

Een vogelperspectief van jouw project

Drone video voor vastgoedbedrijven

Dronevideografie biedt een uniek perspectief op vastgoedprojecten, waardoor potentiële investeerders of huurders in een vogelvlucht een beeld kunnen krijgen van hun toekomstige eigendom. Het vastleggen van luchtopnames van bouw- of vastgoedprojecten in verschillende stadia van ontwikkeling kan een krachtig hulpmiddel zijn voor marketing en rapportage. Zo krijgen alle betrokken een goed beeld van de laatste ontwikkelingen en het gerealiseerde eindresultaat.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier een voorbeeld van een bouw timelapsevideo

Bekijk alle cases

Promotievideo van een vastgoedportefeuille, gericht op het aanbod van een vastgoedontwikkelaar en beheerder, met diverse vastgoedprojecten.

Houdt iedereen op de hoogte

Bouwupdates: Timelapse, webcam en vlogs

Het regelmatig delen van bouwupdates is cruciaal om het vertrouwen en de betrokkenheid van investeerders, partners en stakeholders te behouden. Een profciele video is hiervoor een handig medium, een bouwupdate kan in verschillende soorten worden geproduceerd. Zoals een timelapse, live webcam of een maandelijkse bouwvlog. Professionele videocontent kunnen vastgoedontwikkelaars en beheerders helpen om de voortgang van de bouw op een transparante en visueel aantrekkelijke manier te delen in nieuwsbrieven en op social media.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

Videocontent voor vastgoedontwikkelaars en beheerders, met focus op hun projecten en diensten, gericht op VvE's en vastgoedbeheer.

Een transparantie manier van communiceren

Videocontent geeft vertrouwen

Vertrouwen en duidelijke communicatie is zeer belangrijk bij de grootschalige samenwerkingen die komen kijken bij het realiseren van een vastgoedproject. Een transparant medium zoals video geeft vertrouwen aan stakeholders, (toekomstige) kopers en huurders. Of het nu gaat om het regelmatig delen van updates over projectvoortgangen, het delen van testimonials (reviews) van tevreden huurders en kopers, of het presenteren van toekomstige ontwikkelingsplannen, videocontent stelt vastgoedbeheerders en ontwikkelaars in staat om een consistent en professioneel communiceren. Video kan helpen bij het verduidelijken van ingewikkelde processen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op